Sinustako LadyLine-yrittäjä?

Haluatko astua kohti unelmaasi ja luoda oman yrittäjäpolkusi hyvinvoinnin parissa? LadyLine-yrittäjänä saat ketjun tuen ja tunnetun brändin, ja apunasi on osaava joukko kuntokeskusliiketoiminnan ammattilaisia. Asiakkaalle LadyLine-kuntokeskus on turvallinen ja kannustava treeniympäristö, jossa jokainen nainen tuntee olonsa tervetulleeksi ja vahvistuu oman elämänsä rytmissä.

Pelikenttänä Suomi

LadyLinella on 11 toimipistettä Suomessa aina Porvoosta Rovaniemelle ja Vaasasta Iisalmeen. Autamme sinua selvittämään tarkasti paikallisen tarpeen ja kilpailutilanteen.

Yksi vai useampi keskus?

Tiesitkö, että yrittäjillämme on 1–4 kuntokeskusta, keskimäärin kaksi. Kehitä liiketoimintaasi ja kasva kanssamme turvallisesti. Mutta malta hetki – aloitetaan ensin yhdestä!

Suomalainen ketju

Tarina alkoi vuonna 1987 Vaasassa. Olemme suomalainen ketju suurella ylpeydellä. LadyLinella puhumme savvoo, stadii, mietä ja muita. Uskomme suomalaisuuden tuovan lisäarvoa yrittäjille, asiakkaille ja sidosryhmille.

Askeleen edellä

Ketjun luomat ainutlaatuiset treenikonseptit tarjoavat asiakkaille elämyksellisyyttä ja yrittäjälle korkeamman keskihinnan ja vahvan kilpailuaseman. Miltä kuulostaisi keskukseesi tehokas Rebel-HIIT-konsepti, jalkatreenin keidas BootyBox tai mieltä ja kehoa hellivä Body&Mind? Virtuaali- ja online-tunnit ovat meille peruskauraa.

Autamme sinut alkuun ja tuemme matkalla

Tehdään yhdessä, ketjujohdon tuella. Saat alkukoulutukset mm. liiketoimintamallista, operatiivisesta toiminnasta ja markkinoinnista. Kokoonnumme koko porukalla säännöllisesti mm. kvartaaleittain järjestettäviin aluepalavereihin, ja vuotuisille yrittäjäpäiville.

Alkukustannus

Ilmaista kuntokeskusyrittäjäksi ryhtyminen ei ole, mutta istutaan yhdessä alas ja katsotaan laskelmat kuntoon. Kuntosalin perustaminen maksaa 150 000–200 000 € ja alkuun pääsee n. 50 000 € omarahoitusosuudella. Meidän LadyLine-yrittäjämme ovat ihan tavallisia ihmisiä erilaisista taustoista.

Kuntokeskuksen perustaminen

Tilat, laitteet, ohjelmistot, kulunvalvonta ja niin monta muuta suurta ja pientä yksityiskohtaa. Älä huoli, autamme sopivan toimitilan etsimisessä, sopimusneuvottelussa ja tilan remontoinnissa, sekä muissa käytännön asioissa.

Tukevat raamit

Teemme puolestasi paljon, jotta sinä ja tiimisi pääsette loistamaan ja rakentamaan menestyksekkään, uniikin LadyLine-kuntokeskuksen. Menetätkö yrittämisen vapauden? Et. Yrittäjämme ovat Yrittäjiä isolla Y:llä. Maailmantilanteiden mutkissa yhteisö tuo myös voimaa.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Sami Suominen

Franchising-päälllikkö
sami.suominen@lli.fi
045 636 6363

tai täytä lomake, ja me olemme sinuun yhteydessä