En veckas träning på LadyLine som Vändagsgåva – varsågod!

Vändagen till ära vill vi erbjuda dig och din vän en möjlighet att träna på vårt gym och att avgiftsfritt delta i gruppträningstimmar under 7 dagar. Vi erbjuder också instruktioner och råd om du behöver hjälp med att använda centrets tjänster. Fyll i dina kontaktuppgifter och välj vilket LadyLine-center som passar dig bäst. Du får ett returmeddelande till din e-post med ett 7 dagars avgiftsfritt träningspass. När du visar upp träningspasset i kundtjänsten får du en kundidentifikation till centret. Returmeddelandet innehåller också instruktioner hur du skall gå tillväga för att beställa ett kompispass. Du kan även beställa kompispasset direkt här.

Ifall träningspasset av någon anledning inte kommer fram ska du kontrollera så att det inte i misstag har hamnat i skräppostmappen. Vid problem ber vi dig att via e-post kontakta kundtjänsten på närmaste center.

Träningspasset för 7 dagar är endast avsett för nya kunder. För personer under 18 år krävs vårdnadshavares godkännande. Nedre åldersgräns är 15 år. Endast ett träningspass per person. Här kan du se öppettiderna för centrets kundtjänst. Förmånen måste lösas in i kundtjänsten inom 7 dagar efter att du mottagit returmeddelandet.

Beställ 7 dagars avgiftsfritt träningspass!