LadyLine delar ut 500 träningsstipendier åt ungdomar – anmälan öppen!  Läs mer och ansök här

ma ja ke 15–19
la 10–13
Päivittäin avainkortilla
Smile 5–15
Lifestyle 5–23

Tuntikuvaukset

BODY

Ylävartaloon keskittyvä lihaskuntoharjoittelutunti, jossa käytetään välineinä keppiä ja käsipainoja, sekä oman kehon painoa. Sykettä nostava lämmittely ja lopussa pienet venyttelyt.

EVERYBODY

Tunnilla tehdään koko vartalon keppijumppaa. Liikkuvuusharjoittelua ja lempeää ryhdin sekä tasapainon korjausta.

KAHVAKUULA

Tehokas lihaskuntotunti kahvakuulalla, ei vaadi aiempaa osaamista. Liikkeissä mukana vartalon syvät tukilihakset. Tunti kehittää lihaskestävyyttä sekä tasapainoa.

KORSETTI

Korsetti-tunnilla teemme tehokkaan keskivartalotreenin kehon omalla painolla. Tehdään pääosin matolla.

KUNTOSALICIRCUIT

Koko kehon treeni kiertoharjoitteluna salilla. Treenataan kukin oman kuntonsa mukaan mutta itseään haastaen. Treenissä käytetään apuna pieniä painoja sekä kuntosalivälineitä. Tällä tunnilla kuntosi kasvaa kohisten! Parannat kehon hallintaa, lisäät voimaa ja kestävyyttä.

PILATES

Oikean suoritustekniikan ja hengitystekniikan avulla vapautat kehosi kireyksistä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Lihashuoltoa ja keskikehon syvien lihasten harjoittamista, rauhallista ja rentouttavaa.

PILOXING®

PILOXING® on sekoitus nyrkkeilyä, pilatesta ja tanssia. Nyrkkeily on tunnin aerobinen lämmittelyosuus, pilateksella harjoitetaan tasapainoa ja keskikehon hallintaa ja lopuksi irrotellaan tanssilla. Tunnin painopiste on syvien vatsalihasten harjoittamisessa ja saada hiki virtaamaan! Intensiivinen, vauhdikas tunti.

POWERDANCE

POWERDANCE on tanssillinen tunti energisellä koreografialla, mukaansa tempaavan musiikin rytmittämänä. Tunnilla haastetaan myös koko kroppaa lihaskuntoliikkeillä ja sykkeen nostatuksilla.

PUMP

Lihaskuntoa kehittävä tunti. Pump-tunnit koostuvat erillisistä lihasryhmäkohtaisista musiikkikappaleista sekä alkulämmittelystä ja loppuverryttelystä. Tunnin aikana käydään läpi kehon suurimmat lihasryhmät välineinä levytanko ja käsipainot. Jokainen voi harjoitella omalla tasollaan valitsemalla itselleen sopivimmat painot.

RVP

R-reidet, V-vatsa, P-pakarat. Tunti keskittyy kehon suuriin lihasryhmiin. Tunnilla aloitetaan lämmittelyllä ja liikkeet ovat helppoja ja turvallisia. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä reipas perusjumppatunti.

SUPERBODY

Sykkeen nostoon ja ylävartaloon keskittyvä lihaskuntoharjoittelutunti. Sykettä nostava lämmittely ja lopussa pienet venyttelyt.

SUPERPAKARAT

Tunti, jossa pääpaino on pakaralihaksissa. Tunnin aikana tehdään useita tehokkaita ja voimakkaita liikkeitä, joiden avulla haetaan peppuun sekä muotoa, että ryhtiä. Tunnin aikana voidaan käyttää kaikki mahdollisia apuvälineitä mitä ryhmäliikuntasalista löytyy.

VENYTTELY

Venyttelymuoto missä viedään keho venytysasentoon toistuvasti lihasten kontrolli säilyttäen. Tunnilla tehdään niin dynaamista kuin aktiivistakin venyttelyä ja samalla harjoitellaan vatsalihaksia erilaisten pitojen kautta. Aktiivinen venyttely lisää liikkuvuutta, notkeutta ja vatsalihasten voimaa pitojen ansiosta.

Virtuaalitunti™ Danza

Hauska ja helppo tanssitunti. Sisältää erityylistä musiikkia, painottuen latinalaisrytmeihin. Sopii kaikille. Hauskaa ja hikistä.

Virtuaalitunti™ Kahvakuula

Tunti on harjoittelua, joka vaikuttaa koko kehoon. Tunnin välineenä on 6 kg tai 8 kg kahvakuula ja liikkeet ovat toiminnallisia. Kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksoilla tehokkaasti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kahvakuulaharjoittelusta. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto, kahvakuula, kiekko 2,5kg tai 5kg

Virtuaalitunti™ Kamppailu

Nyrkkeilyä, taistelulajeja ja sykkeennostoa. Tunnilla vuorottelevat iskusarjat, potkut ja hyppy/juoksuosiot. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ Keskikeho

Tunnilla kehitetään ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Vatsa- ja selkälihasten liikkeet muokkaavat kehosi asentoa ja kehonhallinta kehittyy tasapainoissa. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

Virtuaalitunti™ Kiinteytys

Alkulämmittelyn jälkeen muokataan vaihtelevasti koko vartalon lihaksia. Vastuksena käytetään omaa kehoa ja kevyitä lisäpainoja. Tunti päättyy venyttelyyn. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Välineet: jumppamatto, käsipainot, kuminauha.

Virtuaalitunti™ Lady Jooga

Jooga on dynaaminen länsimaiseen Astanga-joogaan perustuva tunti, jossa liikkeet sulautetaan yhteen hengityksen avulla. Tunti huoltaa kehoa ja mieltä. Voimistaa ja vahvistaa kehoa sekä parantaa keskittymiskykyä. Tunnille voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta joogasta. Rauhallista ja rentouttavaa. Välineet: joogamatto tai jumppamatto. Tunti pidetään pikkusalissa.

Virtuaalitunti™ Muokkaus

Hauskalla ja vaihtelevalla tavalla kehität tehokkaasti lihaskuntoa, kestävyyttä ja hapenottokykyä. Aerobiset ja lihaskunto osuudet vaihtelevat n. 6 min. jaksoissa. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä, kiinteyttävä. Välineet: Step-lauta, tanko ja kiekot, käsipainot, kuminauha, jumppamatto.

Virtuaalitunti™ NiskaHartiatSelkä

Tunti on kokonaisuus, joka vahvistaa, venyttää ja rentouttaa. Vahvistavat liikkeet pohjautuvat pilatekseen, joogaan tai kuntojumppaan. Lisäksi venytetään ja avataan kireyksiä aktiivisilla avaavilla liikkeillä. Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto ja Theraband tuubi/jumppakuminauha

Virtuaalitunti™ Pilates

Pilates -tekniikkaan perustuva ryhmäliikuntamuoto. Oikean suoritustekniikan ja hengitystekniikan avulla vapautat kehosi kireyksistä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, rauhallista ja rentouttavaa. Tunti pidetään pikkusalissa.

Virtuaalitunti™ ReidetVatsaPakarat

R reidet, V vatsa, P pakarat. Tunti keskittyy kehon suuriin lihasryhmiin. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei olisi kokemusta ryhmäliikunnasta. Tunnilla ei ole askellusta ja liikkeet ovat helppoja ja turvallisia. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Välineet: jumppamatto.

Virtuaalitunti™ ReidetVatsaPakarat

Tunti keskittyy kehon suuriin lihasryhmiin. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei olisi kokemusta ryhmäliikunnasta. Tunnilla ei ole askellusta ja liikkeet ovat helppoja ja turvallisia. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

Virtuaalitunti™ Sisäpyöräily

Sisäpyöräily on hauskaa ja tehokasta. Perustunti, jossa hiki otetaan pintaan vauhdikkailla jaksoilla ja vastuksilla. Sisäpyöräilyssä polkutekniikat ovat turvallisia ja tunnin rakenne sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle. Tunnin alussa opastus pyörän säätämiseen. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Välineet: sisäpyöräilypyörä.

Virtuaalitunti™ Teho

Toiminnallista harjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Liikkeiden vaikuttavuutta voi säädellä henkilökohtaisen jaksamisen mukaan vaihtoehdoilla tai lisäpainoilla. Teho ei ole jumppaa, Teho on treeniä. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: tanko, painokiekot, step-lauta, jumppamatto

Virtuaalitunti™ Venyttely

Perusvenyttelyä rauhallisessa ja miellyttävässä tunnelmassa. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venyttelyyn, parannetaan lihaksien aineenvaihduntaa ja lisätään liikkuvuutta. Rauhallista ja rentouttavaa. Välineet: jumppamatto. Tunti pidetään pikkusalissa.

Test