Vasa - Ritz

Päivittäin 5–23 avainkortilla
Asiakaspalvelu avoinna
ma–to 10–19, pe–la 10–13

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Linda-Maria Palosaari

Linda-Maria Palosaari

Koulutus

Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
Personal Trainer (Trainer4You)

Erityisosaaminen

Kuntosaliharjoittelu ja kestävyysurheilu ja sen kehittävä ohjelmointi

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska

Tarvitsetko apua kuntosaliharjoittelussa alkuun pääsemiseen tai uutta intoa, jotta saisit liikunnan pysyvästi osaksi arkea? Onko tavoitteesi saada lisää voimaa ja hyvinvoiva keho tai pudottaa painoa? Olen 24-vuotias kuntosalivalmentaja, personal trainer ja innokas kuntosaliharrastaja. Haluan auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tekemään tarvittavia muutoksia elämäntapoihisi. Minulla on pitkä tausta kilpaurheilun puolelta, valmentajana sekä urheilijana. Lajeinani ovat uinti ja triathlon. Taustani vuoksi minulla on kyky luoda kauas kantoisia muutoksia liikunnan saralla samalla motivaatiota ylläpitäen. Haluan auttaa sinua löytämään mielekkään tavan liikkua ja pitää huolta itsestäsi!

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.