Asiakaspalvelu avoinna:
ma–ke 15–19
to–pe 15–18
la 10–13
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja, joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Nina Suopela

Nina Suopela

Koulutus

Koulutus, Fysioterapeutti, Liikunnanohjaaja AMK

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska
  • Ruotsi Svenska

Täällä olisi yksi lappilaistunut personal trainer ja fysioterapeutti valmiina auttamaan sinua löytämään liikunnan ja terveellisen elämäntavan pysyväksi osaksi arkea. Olipa tavoitteesi sitten laihduttaminen, kiinteytyminen, kuntoutuminen tai liikunnan riemun löytäminen, haluaisin auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi. Valmentajana olen sopivan tiukka rennolla twistillä. Minulle on tärkeää löytää jokaiselle asiakkaalle oma tapa sisällyttää liikunta ja terveellinen ravinto elämäänsä, jotta se myös pysyisi siellä. Mielekäs, turvallinen, monipuolinen treeni ja hyvä ruoka -taatusti parempi mieli. Fysioterapeutin koulutuksen ja työkokemuksen myötä voin auttaa sinua myös kuntoutuksessa, tai erilaisten vaivojen ja sairauksien yhdistämisessä sopivaan treeniin. Minulla on työkokemusta ja koulutusta liikunnan, sekä fysioterapian alueelta 10 vuoden ajalta ja omaa lajitaustaa löytyy mm. juoksusta, pyoräilystä sekä uinnista. Rakastan luontoa ja ulkoilua, joten treenien ei tarvitse olla perinteisiä, eikä sisälle sidottuja. Laita viestiä tai nappaa rohkeasti hihasta salilla tai jumpan jälkeen niin jutellaan lisää!

Pirkko Gyldén

Pirkko Gyldén

Koulutus

Sairaanhoitaja AMK, Personal trainer ja Fitness- ja ravintovalmentaja

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska
  • Ruotsi Svenska

Valmennukseni perustana on monipuolisuus. Olipa tavoitteenasi kunnon kohotus, painonhallinta, lihasmassan kasvatus, liikkuvuuden parantaminen, hyvinvoinnin edistäminen, kilpa-urheilu tai mikä tahansa muu, niin autan sinua löytämään motivaation ja liikunnanilon monipuolisen liikkumisen kautta. Olen valmentajana tarpeen mukaan vaativa, kuunteleva, ymmärtäväinen ja huumorilla höystetty. Koulutuspohjana minulla on sairaanhoidon, terveydenhuollon, hierojan, ravitsemusvalmennuksen, liikunnan ja personal trainerin koulutus. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä motivaatiota herättävä ja tuloksia tuova liikuntakokonaisuus!

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.