Asiakaspalvelu avoinna:
ma–to 16.30–19
Muina aikoina sop. mukaan

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja, joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Sanna Tolonen

Sanna Tolonen

Koulutus

Lisensioitu Personal trainer
Koulutettu kuntosalivalmentaja

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska

”Selkä huonossa kunnossa, niska-hartiaseutu ollut jumissa jo pitkään, alaselkä väsyy istuessa.” ”Aika ei vaan riitä, on niin paljon mietittävää ja hoidettavaa.” Kuulostaako tutulta? Kyllä nämä ovat usein arkipäiväämme, sitä ne olivat myös minulle. Osaksi näistä syistä kouluttauduin Personal Traineriksi auttaakseni muita mm. yllä olevien ongelmien ratkomisessa. Ei ole tarpeen eikä kannattavaa etsiä ratkaisuja yksin, kun voit saada apua henkilökohtaiselta valmentajalta. Positiivista palautetta olen saanut asiakkailtani kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, sekä kuuntelu että kuulostelu taidoistani suhteessa asiakkaan fyysiseen/psyykkiseen hyvinvointiin. ”Vastasiko valmennus odotustasi? Kyllä vastasi, sain henkistä ja fyysistä tukea. Paras mahdollinen tuki.” Sana on vapaa, mitä mietteitä valmentajasta? ” Rento/tiukka. Tykkäsin, kuuntelee asiakasta tarkkaan ja rakentaa ohjelmat sen mukaan, antaa hyviä neuvoja, luotettava, hyviä vinkkejä, tukee sua, siis asiakasta jne. Paras mahdollinen.” Sen lisäksi, että olen itse kamppailut yllä olevien ongelmien kanssa olen nähnyt ja seurannut monen asiakkaan heidän omaan hyvinvointiin liittyviä haasteita nyt jo kahdeksan vuoden ajan LadyLinella hyvinvointikeskuksen palveluneuvojana. Käytännön kokemusta on siis kertynyt varsin mukavasti. Ryhmäliikuntaohjaaminen on ollut osa elämääni vuodesta 2005. Mitkä sinun tavoitteesi ovat? Laita viestiä tai tule tapaamaan niin tehdään matka kohti tavoitteitasi yhdessä.

Linda Weckström

Linda Weckström

Koulutus

Personal trainer

Kuntosalivalmentaja

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska
  • Ruotsi Svenska

Haetko inspiraatiota ja ohjausta liikunnan aloittamiseen, tai uutta potkua treeneihisi? Tai ehkä sinulla on jokin tietty tavoite, jota kohti pyrit? Olisi mahtavaa auttaa sinua siinä! Olen Linda, koulutettu kuntosalivalmentaja ja Personal trainer. Oma urheilutaustani on pöytätenniksen parista ja harrastus vei minua aina maajoukkue-edustuksiin asti. Nykyään sydäntäni lähellä on juoksu ja ensimmäinen maraton keväällä 2018 toi uskoa siihen, että tiukaltakin tuntuva tavoite on saavutettavissa. Liikunta onkin parhaimmillaan onnistumisen tunteita ja mahtavaa oloa, niitä haluan valmentajanasi sinunkin saavan. Oli tavoitteesi mikä tahansa, otan tarkasti huomioon sen, mitä juuri sinä haluat ja toivot. Siitä on hyvä lähteä liikkeelle!

Malin Havila

Malin Havila

Koulutus

Personal trainer
Koulutettu kuntosalivalmentaja

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska
  • Ruotsi Svenska

Olen Malin Havila, koulutettu kuntosalivalmetaja ja Personal Trainer. Oma kuntosaliharrastus on alkanut vasta aikuisiällä, kun kaipasin muutosta omaan elämääni ja hyvinvointiin. Valmennuksessani tärkeintä on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttaminen. Olemme yksilöitä, joten jokainen ihminen tarvitsee yksilöllisen kuntosaliohjelman nauttiakseen ja kehittyäkseen kuntosaliharjoittelussa. Treenit kanssani ovat yksilöllisiä ja tehokkaita, muistetaan kuitenkin pitää myös hauskaa. Kaipaatko apua painonpudotuksessa tai haluatko saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin? Oletko aloittelija kuntosalilla, etkä tiedä mitkä liikkeet ovat juuri sinun lähtökohdallesi sopivat? Omaa terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia parempaa sijoituskohdetta tuskin on. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja tehdään tavoitteistasi totta!

Jag heter Malin Havila, jag är utbildad konditionssalstränare och Personal Trainer. Min egna konditionssal hobby har börjat först i vuxenåldern, när jag ville ha en förändring i mitt eget liv och bättre välmående. Det viktigaste målet när jag samarbetar med en kund är att uppnå bättre välmående. Vi är alla individuella, så varje människa behöver ett individuellt konditionssalsprogram för att njuta av träningen och utvecklas. Mina program är individuella och effektiva, utan att glömma att ha roligt. Behöver du hjälp med att gå ner i vikt eller vill du uppnå bättre välmående? Har du nyss börjat gå på konditionssal, men du vet inte vilka rörelser passar dig bäst utgående från din utgångspunkt? Det finns väl ingen bättre investering än ens egna hälsa.

Tiina Kovalainen

Tiina Kovalainen

Koulutus

Terveystieteiden maisteri
Liikuntatieteiden kandidaatti
Koulutettu ja lisensioitu personal trainer
Useita lisenssejä eri treenimuotoihin, mm. LesMills-ohjaajalisenssit

Erityisosaaminen

Kokonaisvaltainen hyvinvointi: liikunta, ravinto, uni ja stressinhallinta
Urheilijoiden fysiikkavalmennus
Monipuolinen kuntosaliharjoittelu

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska

Vahva koulutustaustani (ylempi yliopistotutkinto) ja laaja kokemukseni ovat valmennettavieni tukena matkalla tavoitteisiin. Valmennuksessani on liikkujia yläkouluikäisistä ikäihmisiin -jokaisen omin tavoittein treenaamme tiukasti ja keskittyneesti, mutta aina positiivisessa ja energisessä ilmapiirissä. Kestävyysurheilu-urani nuorten maajoukkuetasolla vahvistaa osaamistani lajivalmentajana kestävyyslajeissa ja fysiikkavalmentajana muissa lajeissa. Terveystieteilijänä erityisosaamiseeni kuuluvat ravintosuunnitelmat haastavissakin tilanteissa (kuten terveysongelmien helpottaminen tai kilpaurheilijan ravinnon optimointi) ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiminen treenin ohessa. Mikä on sinun tavoitteesi? Yleiskunnon parantaminen, ihannepainon tavoittaminen, liikunnan ilon löytäminen, vartalon muokkaus, urheiluvammojen tai työperäisten kipujen kuntoutus vai urheilusuorituksen parantaminen? Muutetaan tavoitteesi tulokseksi!

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.