Mikkeli

ma 9.30–12 ja 16–19
ti 16–19
ke 9.30–12 ja 16–19
to 16–19
pe 9.30–12
Avainkortilla päivittäin 5–23

groupBEAT™ / runBEAT™ – pelaa itsellesi treeni

Välkommen att testa groupBEAT™träning! Kom till våra evenemang och delta i en groupBEAT™ Smile timme, eller beställ ett avgiftsfritt besökarpass och testa groupBEAT™träning på egen hand.

Beställ besökarpass

Träna genom att spela tillsammans! Eller du kanske hellre vill spela och träna ensam? Nu har du möjlighet att pröva ett helt nytt och revolutionerande sätt att träna. groupBEAT™ är ett pulsstyrt kardioträningsspel där du spelar och tränar inom ramen för din egen kondition med den kardioutrustning som du väljer: löpmatta, roddmaskin eller cykel. groupBEAT™träning kan du utföra på egen hand, tillsammans med en vän eller genom att delta i en ledd groupBEAT™ Smile timme.

 • LadyLine har öppet hus må–on 2–4.9 kl. 9–19
 • groupBEAT™ Smile timme onsdagar kl. 18

Hur går det till?

 1. låna ett pulsbälte i vår kundbetjäning eller använd ditt eget MZ3-pulsbälte
 2. välj träning på lämplig nivå i kiosken
 3. välj det kardioredskap som du föredrar: löpmatta, cykel eller roddmaskin
 4. träningsspelet startar och under spelets gång kan du följa med hur det går på en stor skärm
 5. med hjälp av pulsstyrning vet du alltid på vilken nivå du ligger − nivåerna är dina helt egna – du tränar alltid på din egen konditionsnivå och därför är det roligt och tryggt
 6. spelmässigt klarar du dig bäst genom att följa nivåerna som baserar sig på pulsstyrningen och som varierar när spelet avancerar

Passar spelet mig?

Ja! Se frågor och svar.

groupBEAT™

Pelaa itsellesi treeni. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea täysin uusi ja mullistava tapa treenata. groupBEAT™ on sykeohjattu cardiotreenipeli, jossa pelaat ja treenaat oman kuntotasosi puitteissa valitsemallasi cardiolaitteella: juoksumatolla, soutulaitteella tai pyörällä. Treenin voit tehdä yksin, yhdessä kaverisi kanssa tai osallistua ohjatulle tunnille. groupBEAT™ Smile -tunti keskiviikkoisin klo 18.

Miten se toimii?

 1. lainaa sykevyö asiakaspalvelusta tai käytä omaa MZ3-sykevyötäsi
 2. valitse sopivan tasoinen treeni kioskista
 3. valitse mieleinen cardiolaite: juoksumatto, pyörä tai soutulaite
 4. treenipeli alkaa ja pelin aikana seuraat etenemistäsi suurelta näytöltä
 5. sykeohjauksen avulla tiedät aina, millä tasolla liikut ja nämä tasot ovat sinun ikiomiasi – treenaat aina omalla kuntotasollasi ja siksi se on kivaa ja turvallista
 6. pelillisesti parhaiten pärjäät noudattamalla sykeohjaukseen perustuvia tasoja, jotka vaihtelevat pelin edetessä

Sopiiko se minulle?

Kyllä sopii! Katso kysymykset ja vastaukset.

runBEAT™

runBEAT™ tuo ensimmäisenä maailmassa virtuaaliset ympäristöt ja juoksukilpailut juoksumatoille. Juokse ryhmissä ja vertaile tuloksia muiden kanssa. Kisojen pituudet ovat mm. 100, 200, 400 ja 800 metriä. runBEAT™:in käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen: se ei vaadi nappien painamista kesken kisan, joten pelaajat voivat keskittyä turvallisesti juoksemiseen. Vaihtoehtoisesti voit tehdä yksin tai ystävän kanssa kävelyretken New Yorkin keskuspuistossa.

Miten?

Aktivoi juoksuohjelma tai valitse kävelymaisema kioskilta ja aloita harjoittelu juoksumatolla yksin tai ystävän kanssa.

Molemmista palveluista ja niiden käyttämisestä voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme, kun olet keskuksella tai jos et vielä ole asiakkaamme voit tilata 1 kerran vierailijapassin, jolloin sovimme sinulle sopivan ajan tulla testaamaan palveluita.

Tilaa vierailijapassi