Tärkeä – LadyLine-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Loimaa

Kulku magneettikortilla päivittäin klo 5–23
Asiakaspalvelu avoinna
ma 16–19
ti–ke 16–18

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Teresa Kaniewska

Teresa Kaniewska

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska
  • Ryska Venäjä
  • Saksa

Ryhdikäs upea SINÄ! Eikö kuulostakin hyvältä? Kaipaatko tukea kuntosaliharrastuksen aloittamiseen, haluatko kiinteytyä ja tehdä vartalostasi ryhdikkäämmän? Vai onko tavoitteesi pudottaa painoa sekä voida paremmin? Säännöllisellä liikunnalla edistät hyvinvointiasi, mutta siihen kuuluu myös paljon muuta. Oikeanlainen ravinto, riittävä lepo, onnellisuus ja nauru. LadyLinella olen ohjannut ryhmäliikuntaa ja yksilöasiakkaita nyt kolmen vuoden ajan. Personal trainerin koulutuksen olen suorittanut Puolassa vuonna 2015. Vuosi sitten suoritin suomessa LesMills BodyPump -ohjaajakoulutuksen. Terveellinen elämäntapa on intohimoni ja sen haluan jakaa valmennettavieni kanssa. Valmentajana tsempaan, kannustan sekä innostan. Haluan, että jaksat hymyillä arjessa hyvinvoivana ja energisenä omana itsenäsi. Tehdään unelmistasi yhdessä totta!

Kari Laakso

Kari Laakso

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska

Juoksuvalmennus

Katariina Hakola

Katariina Hakola

Koulutus

Liikunnan ammattitutkinto, Trainer4you Personal Trainer, Trainer4You Kuntosalivalmentaja, Kahvakuulaohjaaja

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska

HUOM!! Katariinalta vain etävalmennukset! Yksilö- ja ryhmävalmentajana autan asiakkaitani saavuttamaan tavoitteensa. Elämäntapoihin tehtävät muutokset eivät tapahdu hetkessä, mutta maltillisesti oikealla tekniikalla ja positiivisella asenteella kovalla työllä saadut tulokset saadaan pysyviksi. Pohjakoulutukseltani olen aikuisliikunnanohjaaja. Liikunnan ammattitutkinnon suoritin Vuokatin urheiluopistossa. Lisäksi olen Trainer4You kuntosalivalmentaja, Personal Trainer ja Kahvakuulaohjaaja Oma lajitaustani on vuosien kuntosaliharjoittelu, kahvakuulaharjoittelu sekä ratsatus. Sekä yksilöasiakkaiden, että ryhmien ohjauksesta minulla on yli 10 vuoden kokemus. Jos olet valmis loppuelämäsi kestävään muutokseen, ota yhteyttä heti, älä siirrä huomiseen. Tehdään yhdessä unelmistasi totta!

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.