Loimaa

ma 16–19
ti–ke 16–18
to–su suljettu
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

LadyLine Loimaa on suljettuna 1.-18.4.2021

31.3.2021 19:20

Lady Line Loimaa suljetaan 14 päiväksi

Eduskunta päätti uudesta tartuntatautilain muutoksesta 28.3.2021. Tartuntatautilain muutos antaa viranomaisille toimivaltuuden sulkea yksityiset kuntosalit, mikäli se on välttämätöntä koronaepidemian rajoittamiseksi. Aluehallintovirasto on tänään tehnyt päätöksen, jonka myötä alueemme kuntosalit suljetaan 14 vuorokaudeksi. Tämän päätöksen myötä myös sinun käyttämäsi LadyLine-keskus joutuu sulkemaan ovensa 1.4.-14.4.2021 väliseksi ajaksi.

*Päivitys: Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on 14.4. antamallaan päätöksellä jatkanut sulkua vkon 15 loppuun, eli sunnuntaihin 18.4. saakka*

Asiakkuutesi jatkuu normaalisti - Sinun ei tarvitse tehdä mitään

Kiitos, että olet pysynyt asiakkaanamme koronaviruksen aiheuttaman myllerryksen keskellä. Arvostamme sitä valtavasti. Yhteinen LadyLine-keskuksemme ei olisi selvinnyt kuluneesta vuodesta ilman apuasi ja olemme asiakkuudestasi kiitollisia. Jokainen asiakkaamme on meille mittaamattoman arvokas – ilman teitä ei ole meitä!

Tartuntatautilaki ei velvoita viranomaisia korvaaman yrittäjälle kiinnioloajalta syntyviä kuluja. Suunnitteilla olleesta korvausjärjestelmästäkään ei ole saatu aikaan minkäänlaista päätöstä ja yrityksemme joutuu itse vastaamaan kaikista kuluista myös koronasulun ajalta. Tästä syystä pyydämme apuasi, ja toivomme, että voimme jatkaa kuukausilaskutustasi normaalisti myös keskuksemme kiinnioloajan.

Kaikesta huolimatta haluamme huomioida myös rakkaat asiakkaamme. Mikäli haluat, tulemme hyvittämään keskuksemme kiinnioloaikaa vastaavan kuntoiluoikeuden sinulle myöhemmin.

Tiedotamme sinua hyvitykseen liittyvistä toimintaohjeista sulkuajan päättymisen jälkeen.

Käytössäsi ovat kaikki online-palvelumme!

Muistathan, että kaikki online-tunnit ovat käytössäsi siitä huolimatta, että kuntosalin ovet ovat kiinni. Online-tuntivalikoiman yli 50 videosta löydät monipuoliset jumppatunnit joogista kahvakuulatreeneihin ja hikisistä HIITeistä lempeisiin kuntoutustreeneihin. Online-tuntien lisäksi löydät kaikille avoimet ohjatut liikuntatunnit ja niiden tallenteet EasyFit & LadyLine ryhmäliikunta ja valmennus Facebook- sivustolta. 

Olemme edelleen täällä Sinua varten

Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostitse myös kuntosalisi kiinnioloaikana normaalien asiakaspalveluaikojemme puitteissa.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on: loimaa@ladyline.fi

Huomioithan, että tässä tilanteessa asiakaspalvelumme ruuhkautuu varmasti. Pyydämme kärsivällisyyttä, vastaamme kaikkiin viesteihin saapumisjärjestyksessä mahdollisimman nopeasti.

Kiitos avustasi ja tuestasi vielä kerran. Olet meille tärkeä!

   Tutustu online-tuntivalikoimaan   

   EasyFit & LadyLine ryhmäliikunta ja valmennus Facebook-sivustolle