Lahti

Asiakaspalvelu suljettu.
Asiointi on mahdollista ajanvarauksella lahti@ladyline.fi
Keskus avoinna avainkortilla klo 5–24
Lue tiedotetiedote tästä

Haemme personal traineria

Oletko kiinnostunut liikuntakeskuksessa työskentelystä, omaat innostunutta myyntihenkeä ja PT-ammattitaitoa? Haluatko työskennellä tiiviissä työyhteisössä iloisten ja huumorintajuisten työkavereiden keskellä? Onko sinulla raudanluja asenne? 

Etsimme tuloshakuista, paineensietokykyistä ja itsensä kehittämisestä innostuvaa personal traineria tiimiimme. Personal trainerin tehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden henkilökohtaisten kuntosali- ja ruokavalio-ohjelmien rakentaminen, PT-ryhmien vetäminen ja kontaktointi, sekä palveluiden myynti ja markkinointi. Keskuksemme tarjoaa runsaasti erilaisia ryhmäliikuntatunteja, joten kiinnostus ja osaaminen tällekin osa-alueelle on hyvästä. Aiempi kokemus personal training -palveluiden, myyntityön ja/tai liikunnanohjauksen parista katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittymään ja oppimaan uutta, sekä näyttämään osaamisesi laajalti hyvinvoinnin eri osa-alueilla. Olethan valmis sitoutumaan työhön pitkäaikaisesti. Työaika tehtävässä on keskimäärin 30–40 h/viikko. Palkka muodostuu tuntipalkkaan perustuvasta osasta, sekä työssä onnistumisen mukaan määräytyvästä provisio-osuudesta.

Lähetä hakemus

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän pian hakemuksesi ansioluettelon ja mahdollisten suositusten kera osoitteeseen lahti@ladyline.fi otsikolla "Personal trainer LadyLineLahti".

Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin.