ma ja to klo 10–12 ja 15–18 
ti–ke klo 15–18 
la klo 10–13
Muina ajankohtina yhteydenotot sähköpostitse
Kulkulätkällä 24/7

LadyLinen lapsiparkki ja -nurkkaus

Lapsiparkki

Hinta 10 €/kk. Lapsiparkissa on valvoja ma–to parin tunnin ajan. Valvottuun lapsiparkkiin voit varata paikan lapsellesi max. 3 kertaa viikossa. Paikka lapsiparkkiin varataan viikko-ohjelmasta viimeistään 1 h ennen lapsiparkin alkua. Valvotun lapsiparkin paikat saatavilla ainoastaan varauksella. Lapsiparkin luvattomasta käytöstä tai maksamatta jättämisestä veloitetaan 99 € sakkomaksu.

Ohjeet LadyLinen lapsiparkin käyttäjille

 1. Lapsiparkkiin voit tuoda 1-8-vuotiaan lapsesi harjoittelusi ajaksi. Voit tuoda lapsen hoitoon max. 1,5 tunniksi kerrallaan.

 2. Turvallisuussyistä lasta ei saa viedä pukuhuoneisiin, kuntosalille tai ryhmäliikuntasaleihin. Tuothan lapsen siis aina ensin lastenhoitotilaan.

 3. Jokaisen hoitokerran aluksi lapsen tiedot kirjataan kävijälistaan – listaan kirjataan myös lapsen noutoaika, sekä mistä vanhemman löytää tarvittaessa.

 4. Tuo lapsi hoitoon vasta, kun hän on tottunut käymään hoidossa kodin ulkopuolella, sillä lapsiparkissa ei harjoitella erossa oloa vanhemmista. Ethän tuo parkkiin väsynyttä, nälkäistä tai sairasta lasta. Lapsen kädet tulisi pestä ennen hoitoon tulemista.

 5. Tarvittaessa hoitajat hakevat vanhemman harjoittelemasta/tunnilta, kun lapsi tarvitsee vaipanvaihtoa, ei rauhoitu tai on itkuinen tai ei pysty toimimaan sovussa muiden lasten kanssa. Lapsi on aina vanhemman vastuulla, eikä LadyLine vastaa vammoista, joita voi tulla lapsille tai joita he voivat aiheuttaa toisille lapsille.

 6. Vaippaa käyttävä lapsi tuodaan hoitoon aina puhtaissa vaipoissa ja on myös suositeltavaa, että lapselle, joka opettelee vasta eroon vaipasta, laitetaan vaippa hoidon ajaksi.

 7. Lastenhoitotiloihin ei saa tuoda omia ruokia, eikä omia leluja. Lapsella saa olla mukana oma juomapullo/tuttipullo, jossa lukee lapsen nimi.

 8. Lapsi noudetaan hoidosta vasta sen jälkeen, kun vanhempi on käynyt itse vaihtamassa vaatteet harjoittelun jälkeen.

Osta lapsiparkki

Lapsinurkkaus

Kun ostat lapsiparkin, saat myös lapsinurkkauksen käyttöösi. Lapsinurkkaus on käytössä 24/7 ilman valvojaa, vanhemman omalla vastuulla. Muistathan varata paikan lapsiparkkiin, mikäli tuot lapsen valvotun lapsiparkin aikana ma–to.

Ohjeet LadyLinen lapsinurkkauksen käyttäjille

 1. Voit tuoda lapsen lapsinurkkaukseen leikkimään treenisi ajaksi ilman valvontaa.

 2. Lapsinurkkaukseen jätetty lapsi on aina vanhemman vastuulla, LadyLine ei vastaa lapselle sattuneista vahingoista.

 3. Tuothan lapsinurkkaukseen lapsen, joka osaa ja uskaltaa olla erossa äidistään.

 4. Vanhemman tulee pitää huoli siitä, että lapsi pysyy lapsinurkkauksessa, eikä lähde yksin salin puolelle. Näin vältämme mahdolliset vahingot, sekä annamme muille asiakkaille treenirauhan.

 5. Turvallisuussyistä lasta ei saa viedä pukuhuoneisiin, kuntosalille tai ryhmäliikuntasaleihin. Tuothan lapsen siis aina ensin lastenhoitotilaan.

 6. Vaippaa käyttävä lapsi tuodaan hoitoon aina puhtaissa vaipoissa ja on myös suositeltavaa, että lapselle, joka opettelee vasta eroon vaipasta, laitetaan vaippa hoidon ajaksi.