ma 16–19
ti 15–18
ke 12–15
to 15–18
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–22

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja, joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Riikka Hautala

Riikka Hautala

Koulutus
 • PhysioTrainer (FIHF)
 • Ravintovalmentaja (Trainer4You)
 • Työfysioterapeutti (työterveyslaitos)
 • Fysioterapeutti (Lappeenrannan terveydenhuolto-oppilaitos)
 • Tules-suoravastaanotto (Lamk)
 • Kinesioteippaus (Auron)
 • Ryhmäliikuntaohjaaja (Les Mills lisenssit: advansed BodyCombat, BodyBalance, BodyPump, Tone-training ja Sh`bam sekä Fitness Pilates)
Erityisosaaminen

Elämäntapavalmennus, kehonmuokkaus, ravintovalmennus ja -neuvonta, tuki- ja liikuntaelinoireiden ennaltaehkäisy ja huomiointi harjoittelussa, ryhmäliikuntaohjaus, ergonomia ja kinesioteippaus

Kielitaito
 • Suomi Finska

Haluatko aloittaa treenaamisen tavoitteellisesti? Vai harkitsetko vasta treenaamisen aloittamista kuntosalilla, kotona, ryhmäliikuntatunnilla tai omien harrastusten parissa, mutta tarvitset aloittamiseen opastusta ja tukea. Onko sinulla tuki- ja liikuntaelinoireita tai muita rajoitteita mitä tulee liikunnassa huomioida? Tarvitsetko lisää motivaatiota, monipuolisuutta ja vaihtelua harjoitteluun? Onko ravintopuoli kunnossa - tarvitsetko siihen tai treenaamiseen valmennusta? Jos vastasit johonkin edellä mainittuun kysymykseen KYLLÄ, voisin olla juuri Sinulle sopiva PersonalTrainer. Fysioterapeutin, PersonalTrainerin ja ravintovalmentajan koulutusyhdistelmällä uskon, että pystyn auttamaan Sinua – kaikki lähtee kuitenkin Sinun omasta motivaatiosta ja omista tavoitteistasi. Työfysioterapeuttina minulla on vankka työkokemus työterveyshuollosta ja olen kouluttautunut paljon työn ohessa. Olen harrastanut liikuntaa monipuolisesti lähes koko ikäni. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuosia yksityisissä kuntokeskuksissa ja työterveyshuollossa. Ryhmäliikuntaohjaajana olen kouluttautunut jatkuvasti, jotta pysyn ajantasalla. Olen myös pitänyt paljon erilaisia luentoja liikunnasta, ravinnosta ja ergonomiasta. Personal Trainerina, ravintovalmentajana ja ryhmäliikuntaohjaajana haluan olla ihmisten elämäntapavalmentaja ja kannustaja sekä samalla hyödyntää fysioterapia osaamistani. Valmennukseni lähtee aina asiakaslähtöisesti, johon tuon mukaan oman tietämykseni ja tsempin kohti tavoitteitasi.

Satu Salorinne

Satu Salorinne

Koulutus
 • Personal trainer (Trainer4You)
 • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
 • FAF Running trainer (FAF)
Erityisosaaminen

Elämäntapamuutos, painonpudotus, juoksuvalmennus

Kielitaito
 • Suomi Finska

Etkö tiedä miten aloittaa liikkumisen tai mitä tekisit kehittyäksesi? Onko olosi nuutunut ja syömisesi epäsäännöllistä? Olisiko nyt aika käynnistää kanssani elämäntapamuutos, jossa tuen ja ohjaan sinua matkalla kohti tavoitteitasi: parempaa oloa, työssäjaksamista, kohentunutta kuntoa, sutjakampaa olemusta ja säännöllistä elämänrytmiä. Miksi et siis ottaisi yhteyttä ja tekisi muutosta nyt? Oma liikuntataustani pohjautuu kestävyyslajeihin kuten juoksuun, suunnistukseen ja hiihtoon, jonka lisänä kuntosaliharjoittelu on tullut mukaan treeniohjelmaani. Näin keski-iän kynnyksellä tuttua on myös ikääntymisen tuomat haasteet niin hormonaalisesti kuin fyysisestikin, johon olen liikunnasta saanut paljon apua ja jaksamista. Näillä opeilla on hyvä jatkaa kohti tulevaisuutta!

Elina Seppälä

Elina Seppälä

Erityisosaaminen

Kiinteytys, rasvanpoltto, kestävyysharjoittelu, painonnosto, liikkuvuusharjoittelu

Kielitaito
 • Suomi Finska

Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni, siksi opiskelin siitä ammatin. Tykkään itse liikkua monipuolisesti ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää.

Olen valmentajana rauhallinen, kannustava ja luotettava. Valmentajana olen helposti lähestyttävissä persoona ja motivoitunut valmennustyöhön. Pyrin valmennuksillani edistämään asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia terveyden kannalta, jotta arkipäiväiset askareet sujuisivat vaivattomasti ja olo olisi energinen. Treenin lisäksi huomioin ruokavalion, levon tärkeyden ja treenin sujumisen nousujohteisesti.

Otan asiakkaat aina huomioon yksilöinä ja räätälöin ohjelmat niiden tavoitteiden mukaan, mitä asiakas haluaa sillä hetkellä saavuttaa. Ohjauksissa keskitytään tekniikkaan ja monipuolisesti kehittävään harjoitteluun, liikkuvuusharjoittelua unohtamatta.

Kokemusta minulta löytyy erilaisten ihmisten yksilövalmennuksesta jo muutaman vuoden ajan.

Jos kaipaat apua ravintoneuvontaan, motivaation löytämiseen, liikkuvuuden parantamiseen tai kiinteytykseen, ota rohkeasti yhteyttä ja lähdetään yhdessä saavuttamaan parempaa fiilistä yhdessä!

Satu Hartikainen

Satu Hartikainen

Koulutus
 • Liikunnan ammattitutkinto (Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus Oy/Liikuntakeskus Pajulahti)
 • Personal Trainer (Urheiluopistojen Yhdistys Ry/Liikuntakeskus Pajulahti)
 • Avaimet elämäntapamuutokseen osat 1-4 (20 op.) (XAMK)
 • Vegaania ja kasvisruokaa terveellisesti ja turvallisesti 3 op (XAMK)
 • Psyykkisen valmennuksen perusteet 3 op (XAMK)  Juoksukoulu 5 op (XAMK)
 • Psyykkinen valmentaja (TrainingFocus/Suomen Valmentajat)  
Erityisosaaminen

Kuntosaliharjoittelu, elämäntapamuutos, psyykkinen valmennus

Kielitaito
 • Suomi Finska

Valmentajana olen helposti lähestyttävä. Rakennan sinun tarpeisiisi sopivan valmennuskokonaisuuden, jota muutetaan tarvittaessa. Kaipaatpa sitten uutta potkua treeneihin tai apua elintapamuutokseen, olen mielelläni apunasi. Omaan laajan liikuntataustan yleisurheilun ja agilityn parissa. Valmentajana tavoitteenani on auttaa sinua kohti parempaa minää ja voimaan hyvin. Olen valmentajana iloinen ja rauhallinen sekä kannustava, mutta tarvittaessa vaativa.

Sini Härkönen

Sini Härkönen

Koulutus
 • Ensihoitaja/sairaanhoitaja (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu)
 • Personal Trainer -opiskelija (Impulssi)
Erityisosaaminen

Elämäntapamuutos, painonpudotus, ravintovalmennus, elämäntapasairauksien ennaltaehkäisy

Kielitaito
 • Suomi Finska
 • Englanti Engelska

Oletko jo pitkään haaveillut muutoksesta, joka toisi arkeesi lisää energiaa? Onko elämässäsi tapahtunut käännekohta, joka mahdollistaa ja motivoi sinua muutokseen? Tuntuuko se liian suurelta haasteelta toteuttaa yksin? Minun käännekohtani oli vuosi 2021, josta asti olen tallannut elämäntapamuutoksen energistä polkua. Nyt opiskelen päivätyöni lomassa personal traineriksi ja etsin muutokseen motivoituneita asiakkaita, jotka kaipaavat apua matkallaan. Ihmisenä olen empaattinen ja kannustava, kuuntelen huoliasi ja toiveitasi. Valmennusta toteutan omana itsenäni.

Valmentajana pyrin edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointiasi kuuntelemalla, ohjaamalla, tukemalla ja motivoimalla elämäntapamuutoksessa eteenpäin. Rakennan ohjelmasi toiveitasi, arkeasi ja tavoitteitasi kuunnellen. Valmennukseen kuuluvilla tapaamiskerroilla pyrin tutustumaan sinuun ja niihin asioihin, jotka voivat vaikuttaa sinun muutosprosessiisi. Rakennan luottamussuhdetta kanssasi, ohjaan kuntosaliharjoitteita sekä annan ohjeistusta lepoon ja ruokavalioon liittyen. Mutta mikä tärkeintä, olen kuuntelevana korvana ja seinänä, johon voit tukeutua matkallasi kohti energisempää elämää!

Ota yhteyttä, niin et jää muutoksesi kanssa yksin, vaan saat valmentajan joka seisoo rinnallasi ja auttaa sinua muutoksessasi ammattitaitoisesti omakohtainen kokemus takanaan!

Leila Trinidad

Leila Trinidad

Koulutus
 • Peak Pilates (FAF-Fysioline Academy of Finland)
 • Indoor Cycling - Sisäpyöräily (FAF-Fysioline Academy of Finland)
 • Group Exercise to Music-Ryhmäliikunta Musiikin Tahtiin (FAF-Fysioline Academy of Finland)
 • Pilates (Pilates Anytime)
 • Posterior Power ja Post Partum (Fysio MU/MU Fysio Pilates)
 • IISEE-Sisäpyöräily (IISEE)
 • GoFlo Peruskoulutus (GoFlow Master Trainers)
 • Fascial Toiminnallinen Liikkuvuus (FAF-Fysioline Academy of Finland)
 • Yoga Flex (Wellness Mentor)
 • Miellyttävä Muutos (Trainer4You)
 • Gym Instructor (FAF-Fysioline Academy of Finland)
 • Personal Trainer (FAF-Fysioline Academy of Finland)
Kielitaito
 • Suomi Finska
 • Englanti Engelska

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää - se on perusedellytys hyvään oloon ja jaksamiseen. Itseltäni olen kysynyt, miksi haluan olla Personal Trainer? Vastaukseni on helppo ja selkeä: haluan auttaa ihmisiä. Haluan auttaa ihmisiä edistämään terveyttä ja hyvinvointia. Auttamisen lisäksi nautin todella paljon ohjaamisesta ja valmentamisesta sekä siitä onnistumisen tunteesta, kun voin olla tukena toisille ihmisille liikuntaharrastuksen aloittamisessa tai elämäntapamuutoksessa.

Huomioiden asiakkaiden kuntotaso, tavoitteet ja ajankäyttö, haluan tarjota tehokkaasti ja turvallisesti asiakkaille monipuolista valmennusta sekä motivoida pysyvään muutokseen kohti terveitä elämäntapoja. Personal Trainer -valmennus sopii henkilölle, joka ei tiedä kuinka paljon, kuinka usein tai missä liikuntaa harrastaa, ei osaa yhdistellä liikkumista ja ruokavaliota, kärsii ajan tai motivaation puutteesta tai ei tiedä, mistä aloittaisi. Hyödyt valmennuksesta, mikäli tavoitteena on painonhallinta tai kehon muokkaaminen, elämänlaadun parantaminen liikunnan avulla, elintapasairauksien ehkäiseminen, lihasmassan lisääminen tai suorituskyvyn parantaminen.

Jos haluat keskittyä pysyviin hyvinvoinnin muutoksiin, ota matalalla kynnyksellä minuun yhteyttä.

Varaa ilmainen pt-konsultaatio

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika ilmaiseen pt-konsultaatioon ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.