ma 16–19
ti 15–18
ke 12–15
to 15–18
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–22

Ilmajooga

Kutsumme sinut kokemaan jotakin aivan uutta!

Ilmajooga on ihastuttava yhdistelmä joogaa ja kehonhallintaharjoituksia. Iso kangas, hammock, antaa mahdollisuuden kokea liikkeet ilmassa. Ilmajooga sopii kaikille, liikkeissä on vaihtoehtoja ja jokainen valitsee oman vaihtoehtonsa. Harjoitus rauhoittaa, lisää liikkuvuutta, kehittää kehonhallintaa ja on…ihanaa.

Ilmajooga (eng. Aerial Yoga) on kehitetty 2006/2007 New Yorkissa. Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan, luoden monipuolisen kuntoharjoittelun koko keholle. Ilmajooga sopii lähes kaikille ja varsinkin istumatyötä tekeville. Ilmajooga lisää ketteryyttä, kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta.

Tunnin kesto 45 min

Varusteet

Tule tunnille kainalot peittävässä paidassa ja polvitaipeiden yli ulottuvissa housuissa ja sukat jalassa. Ota pois terävät korut ja kellot, varmista, että vaatteissasi ei ole vetoketjuja.

Mikä on erityistä Ilmajoogassa?

Ilmajoogakangas, hammock, mahdollistaa uuden ulottuvuuden liikkumiseen. Erilaiset avusteiset liikkeet kankaan kanssa antava lisää liikelaajuutta ja kohdistavat liikkeen painopisteen eri tavalla kuin lattiaharjoituksessa. Ilmajoogassa irrottaudutaan lattiasta kankaan varaan ja tehdään liikkeitä ylösalaisin (aina myös vaihtoehto tehdä liike lattiasta tuettuna). Nämä inversioharjoitukset rentouttavat ja venyttävät selkärankaa tehokkaasti, mutta lempeästi.

Kenelle Ilmajooga sopii?

Ilmajooga soveltuu lähes kaikille kuntoilijoille, myös pidemmän kuntoilutauon jälkeen. Jos kärsit sydänvaivoista, voit osallistua tunneille, mutta inversioliikkeet on hyvä jättää tekemättä. Jos epäilet tunnin sopivuutta sinulle, on syytä ensin kokeilla, soveltuuko laji harjoitukseksi. Voit tulla tunnille ja kokeilla harjoituksia, juuri sinulle sopivassa laajuudessa. Ilmajoogaharrastuksen aloittamista ei suositella raskauden puolivälin jälkeen.

Haluatko kokeilla Ilmajoogaa?

LadyLinen asiakkaille Ilmajooga sisältyy palveluvalikoimaan.

Jos et ole LadyLinen asiakas, sinun on mahdollista osallistua tunnille kertamaksulla:

  • 20 €/ kerta
  • 5-kerran kortti 69 € (voimassa 2 kk ostohetkestä)

Kertamaksuun sisältyy Ilmajoogatunti ja lisäksi päivän muut ryhmäliikuntatunnit tai kuntosalin käyttö. Suosittelemme Infrasaunan yhdistämistä Ilmajoogan kanssa. Ensin Ilmajoogatunti ja sen jälkeen noin 30 min Infrasaunan rentouttavaa lämpöä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu haluamallesi tunnille etukäteen ja kirjaa ilmoittautumiseen "kertamaksu" ja haluamasi päivämäärä tunnille. Olemme sinuun yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen ja vahvistamme paikkasi tunnille. Varaa paikkasi tästä.

Ilmajooga-tilaustunti

Haluatko varata yksityistunnin henkilökohtaiseen ohjaukseen tai ryhmälle?

  • Yksityistunti 159 €

Ota yhteyttä ja suunnitellaan elämys sinun tarpeisiisi!

Lasten ilmajooga 7–12 v

Lasten ilmajoogassa opetellaan ilmajoogakankaan avulla mm. kehonhallintaa, temppuja, voimaa, notkeutta ja kankaan sisällä rentoutumista, liikunnan riemua unohtamatta.