LadyLine delar ut 500 träningsstipendier åt ungdomar – anmälan öppen!  Läs mer och ansök här

ma–ti 14–18
ke 14–16.30
to 14-16.20
pe 14–16
Sovelluksella tai kulkuavaimella päivittäin klo 5–21

Tuntikuvaukset

Alavartalo

Muokkaustunti Reisi-Pakara alueen kiinteytykseen. Helpon alkulämmittelyn jälkeen lihaskuntoa alavartalon lihaksille. Sopii kaikille!

BodyTrimmi

Tunti koostuu lämmittelystä sekä tiukoista lihaskuntopattereista. Tunnin päätteeksi palauttavat venyttelyt.

CORE+

Keskivartaloon porautuva 30min treeni, jossa myös selkä-, rinta-, ja pakaralihakset vahvistuvat. Liikkeet tehdään omalla kehonpainolla keskittyen jumppamatolla tehtäviin harjoitteisiin. Ei sisällä loppuvenyttelyjä.

Core30

Treeni, jossa keskitytään keskivartalon lihaksiin. Tunnilla tehdään monipuolisesti liikkeitä vatsan ja selän lihaksille käyttäen välineitä sekä oman kehon painolla.

CrossCore

Toiminnallinen lihaskuntotunti, jossa liikkeet tehdään CrossCore-laitteella. Tehokas kokovartalon tunti, joka kehittää niin voimaa, liikkuvuutta kuin tasapainoakin.

FarkkuPeppu

FarkkuPeppu-tunti koostuu aerobisesta, sykettä nostavasta lämmittelystä, lihaskuntoharjoitteista seisten ja lattialla ja loppujäähdyttelystä. Lämmittelyssä nostetaan energisen musiikin tahdittamana hikeä pintaan ja tunnelmaa kattoon; bilefiilistä täynnä olevat liikkeet tekevät tiukasta harjoittelusta hauskan ja tuottavat hyvää oloa! Lihaskuntoharjoitteissa keskitytään erityisesti niihin kehon osiin, joille farkkujen tiukkuus ja istuvuus asettavat vaatimuksia.

Hathajooga

Hathajoogassa tehdään yksinkertaisia liikkeitä omaa luonnollista hengitystä kuunnellen. Harjoituksessa annetaan koko kehon ja asteittain myös mielen hellittää. Halutessasi voit ottaa mukaan viltin/ pienen tyynyn tai ohuen joogamaton.

Kehonhuolto

Rauhallisempi tunti, joka jokaisella tulisi olla viikko-ohjelmassaan. Tunnilla keskitytään huoltamaan kehoa venyttelyin, liikkuvuutta auttavin liikkein sekä muiden keinojen avulla. Sopii jokaiselle.

Kehonpaino45

Omalla kehonpainolla toteutettava kokovartalon treenihetki, jossa kehittyy lihasvoima, liikkuvuus, kehon hahmotus ja tasapaino. Tunti soveltuu kaikentasoisille liikkujille. Tunti ei sisällä venyttelyjä.

Kuntotanssi

Kuntotanssi on tanssillinen tunti, joka sisältää mukaansatempaavaa musiikkia ja helppoja tanssisarjoja. Tunnilla liikutaan eri musiikkityylien parissa. Tunti soveltuu kaikentasoisille liikkujille.

Lady Ylävartalo

Tunnilla vahvistetaan ylävartalon lihaksia eri välineiden avulla. Voit yhdistää johonkin muuhun tuntiin tai tehdä erillisenä treeninä. Tunti ei sisällä erillistä alkulämmittelyä. Kesto 30/45 min.

LadyBalance

Rentouttava tunti, jolla parannetaan liikk​uvuutta ja tasapainoa sekä vahvistetaan lihaskuntoa. Harjoittelu tunnilla on rauhallista ja liikkeissä keskitytään lihashuoltoon sekä syvien lihasten harjoitteluun. Tämä rauhallinen tunti huoltaa niin mieltä kuin kehoakin.

LadyBody

Tunti koostuu sykettä kohottavasta helposta alkulämmittelystä sekä lihaskunto-osuudesta, jossa rasitetaan koko kehoa monipuolisesti. Lopussa palauttava loppuverryttely.

LadyBooty

Tunnin alussa on helppo alkulämmittelyaskellus, jonka jälkeen tehdään lihaskuntoa vatsa- ja pakaralihaksille vuorotellen. Tunnilla rasitetaan monipuolisesti pakaralihaksia sekä niin suoria, vinoja kuin syviäkin vatsalihaksia.

LadyDance

Iloista ja vahdikasta tanssillista menoa. Tunnilla mukana monia eri tanssityylejä hyvän musiikin tahdittamana.Tunti sopii kaikille tanssista nauttiville!

LadyKunto

Hauskalla ja vaihtelevalla tunnilla kehität tehokkaasti lihaskuntoa, kestävyyttä sekä hapenottokykyä. Tunnin alussa on helppo lämmittely, jonka jälkeen tehdään lihaskuntoa sekä sykettä nostattavia liikkeitä kuntopiirinä omalla paikalla. Tunnin liikkeet tehdään omaan tahtiin, joten jokainen pääsee harjoittelemaan tällä tunnilla omalla kuntotasollaan. Tunnin lopuksi tehdään vielä palauttavat venyttelyt. Tunnilla harjoitetaan lihaskuntoa sekä oman kehonpainolla että erilaisilla apuvälineillä.

LadyPumppi

Suurimpiin lihasryhmiin keskittyvä lihaskuntotunti. Tunnilla käytetään pääsääntöisesti levytankoa ja käsipainoja välineinä. Ei sisällä hyppyjä, sopii kaikille.

Lihaskunto

Perus lihaskuntotunti eri välineitä apuna käyttäen.

Muokkaus

Hauskalla ja vaihtelevalla tunnilla kehität tehokkaasti lihaskuntoa, kestävyyttä ja hapenottokykyä. Tunnin alussa on helppo lämmittely, jonka jälkeen aerobiset ja lihaskunto-osuudet vuorottelevat. Lopuksi tehdään vielä palauttavat venyttelyt. Tunnilla harjoitetaan lihaskuntoa sekä oman kehonpainolla että erilaisilla apuvälineillä. Tällä tunnilla jokainen pääsee harjoittelemaan omalla kuntotasolla.

PerfectBody

Tehokas koko vartalon patteritreeni.

Pilates

Pilates tekniikkaan perustuva ryhmäliikuntamuoto. Oikean hengitys- ja suoritustekniikan avulla vapautat kehosi kireyksitä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia.

PowerBody

Muokkaustunti koko vartalon lihaksille. Alussa tehdään helppo alkulämmittely ja tämän jälkeen tehdään lihaskuntoa eri kehon osien lihaksille. Lihaskunto-osuus sisältää välissä myös liikkeitä, joilla vahvistetaan niin lihaksistoa kuin nostatetaan sykettäkin ja tätä kautta haetaan lisätehoa tuntiin.

PowerBooty

Muokkaustunti alavartalon lihaksille. Alussa tehdään helppo alkulämmittely ja tämän jälkeen tehdään lihaskuntoa alueen lihaksille. Lihaskunto-osuus sisältää välissä myös liikkeitä, joilla vahvistetaan niin lihaksistoa kuin nostatetaan sykettäkin ja tätä kautta haetaan lisätehoa tuntiin.

RPV

Muokkaustunti Reisi-Pakara-Vatsa alueen kiinteytykseen. Helpon alkulämmittelyaskelluksen jälkeen lihaskuntoa keski- ja alavartalon lihaksille. Sopii kaikille!

Spinning30

Spinning-tunnilla kehität hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa sekä vahvistat keskivartalon, pakaroiden sekä jalkojen lihaksia.

Spinning45

Spinning-tunnilla kehität hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa sekä vahvistat keskivartalon, pakaroiden sekä jalkojen lihaksia.

Spinning60

Spinning-tunnilla kehität hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa sekä vahvistat keskivartalon, pakaroiden sekä jalkojen lihaksia.

SYKE30

Oman kehonpainolla tehtävä koko kehon kuntojumppa, jossa syke nousee helppojen musiikin tahdissa tehtävien nyrkkeilyosuuksien ja aikaa vastaan tehtävien koko kehoa kuormittavien liikkeiden yhdistyessä. Ei sisällä venyttelyitä.

Ylävartalo-core

Lihaskuntotreeni ylävartalon ja keskivartalon lihaksille oman kehon painolla tai eri välineitä käyttäen.

Test