Asiakaspalvelu avoinna:
ma 12–18.30
ti 12–18
ke 12–16.45
to 11–16.45
pe 10.30–12
Kulkuavaimella päivittäin klo 4–24

Team LadyLine

Team LadyLine on Suomen fitnessurheilu ry:n virallinen tiimi. Tiimin valmennettavat ovat bikini fitness, wellness fitness tai body fitness-urheilijoita tai -harrastajia. Tiimin vastuuvalmentajana toimii Heli Veteli.

BIKINI FITNESS

Kilpailu on tarkoitettu itseään kunnossa pitäville naisille, joilla on terveelliset elämäntavat. Kilpailijoilla ei saa olla liikaa lihasmassaa tai -erottuvuutta. Kehon pitää olla urheilullisen ja terveen näköinen. Ylä- ja alavartalon tulee oikeassa suhteessa toisiinsa nähden. Arvostelussa otetaan huomioon myös kasvot ja hiukset.

WELLNESS FITNESS

Wellness fitness on tarkoitettu naisille, jotka haluavat kehittää lihaksikkaan fysiikan ilman selvää lihaserottuvuutta. Wellness fitness –kilpailijan fysiikka on urheilullinen, esteettisesti miellyttävä ja lihasmassaa on enemmän kuin bikini fitness -kilpailijoilla.

BODY FITNESS

Body fitnessin arvostelukriteerejä ovat muodokas, urheilullinen ja viehättävä fyysinen olemus sekä lihasten muoto ja vähäinen kehon rasvaprosentti, joita arvostellaan neljäsosakäännöksissä. Myös urheilijan hiukset, meikki ja henkilökohtainen tyyli vaikuttavat arvosteluun.

Tiimit

KISATIIMI

Kisatiimi on tarkoitettu kilpailupäätöksen tehneille. Yleensä kisoihin valmistautuminen aloitetaan vähintään vuotta aikaisemmin. Tiimiin voit hakea mukaan lähettämällä sähköpostia päävalmentaja heli.veteli@ladyline.fi tai soita 045 160 2110, niin sovitaan tapaaminen. Myös etävalmennukset.

  • 159 € / kaksi tapaamista/kk
  • 279 € / neljä tapaamista/kk

(näistä voi tehdä myös yhdistelmän)

HARRASTAJATIIMI

Harrastajatiimi on tarkoitettu kuntosaliharrastajille, joka haluaa vielä treenaamisen uudelle tasolle. Kilpailutavoitetta ei välttämättä tarvitse olla, vaan voit rauhallisesti kehittyä tavoitteesi mukaan. Pääset osallistumaan kisatiimin mukana poseerausharjoituksiin ja tiimipäiviin. Suomen fitnessurheilu ry:n harrastajalisenssimaksu 25 €/vuosi, jolloin pääsee osallistumaan harjoituskilpailuihin ja tapahtumiin. Myös etävalmennukset.

  • 159 € / kaksi tapaamista/kk
  • 89 € / yksi tapaaminen/kk