Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna kulkuavaimella
ma–pe 6–21(22), la–su 8–20(21)
Asiakaspalvelu auki ajanvarauksella hakaniemi@ladyline.fi

Personal training -pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennuksessa harjoitellaan kerran viikossa keskimäärin 6–8 hengen ryhmässä. Pienryhmäharjoittelussa saat yksilöllistä ohjausta sekä pienryhmän valmennusteeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi harjoittelu on edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa.

AVOIMET / ALKAVAT PIENRYHMÄVALMENNUKSET

Etävalmennus: KEHONMUOKKAUS Aktiivinen

Tämän valmennuksen avulla pysyt kunnossa kotonakin. Henkilökohtaisen treeniohjelman avulla harjoittelet kehonpainotreenaamista tai voimme hyödyntää jo kotoa löytyviä jumppavälineitäsi. Voit myös tulla vuokraamaan välineitä keskukselta 10 € hintaan. Valmennus sisältää harjoitusohjelman jonka saat sähköpostiin sekä kuvien ja videoiden kera Mywellness-sovellukseen. Puhelimitse tapahtuvan alkuhaastattelun perusteella sinulle luodaan oma ohjelma, jonka jälkeen se voidaan käydä yhdessä läpi puhelimitse tai sähköpostilla. Saat myös ohjeet Mywellness-sovelluksen käyttöön.

  • ma 23.3.2020 alkaen – aloita koska vaan
  • kesto 1 kk
  • hinta 35 €/kk/hlö
  • valmentajana Janina Palviainen
  • lisätiedot janina.palviainen@ladyline.fi

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen on sitova eikä sitä voi peruuttaa tilauksen jälkeen. Tilaajalle toimitetaan sähköinen tilausvahvistus sähköpostitse. Pienryhmävalmennuksen valmentaja on yhteydessä tilaajaan puhelimitse/sähköpostitse kahden (2) työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä ja antaa tarvittavat lisätiedot pienryhmävalmennuksen sisällöstä. Pienryhmän osallistumismaksu tulee maksaa LadyLine-keskukseen seitsemän (7) päivän kuluessa tilauksen tekemisestä LadyLine-keskuksen asiakaspalvelun aukioloaikana tai valmentajan ja tilaajan erikseen sopimana ajankohtana.

Läs mer!