Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna kulkuavaimella
ma–pe 6–21(22), la–su 8–20(21)
Asiakaspalvelu auki ajanvarauksella hakaniemi@ladyline.fi

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Marika Haag

Marika Haag

Koulutus

Personal Trainer (TrainerLab)

Hyvinvointivalmentaja

Ravintovalmentaja

Joogaopettaja

Erityisosaaminen

Ravintovalmennus ja elämäntapamuutokset

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska

Olen toiminut liikunta-alalla viimeiset 10 vuotta ja erikoistunut ravintovalmennukseen ja painonhallintaan. Valmistun keväällä 2020 Diplomiravintoneuvojaksi (Terveysopisto Salus). Olen myös Joogaopettaja (RYT200, Yoga Nordic) ja Personal Trainer (TrainerLab 2012). Ohjaan asiakkaita elämäntapamuutoksissa ja liikunnan aloittamisessa. Joogan myötä kehotyöskentely, liikehallinta ja oikea suoritustekniikka ovat tulleet itselleni tärkeimmiksi asioiksi ravitsemuksen rinnalla. Kaipaatko apua liikunnan aloittamisessa, kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen tekemisessä tai mietitkö miten ravitsemuksen avulla voit parantaa elämänlaatuasi? Ota silloin yhteyttä!

Janina Palviainen

Janina Palviainen

Koulutus

Personal trainer, liikuntaneuvoja

Erityisosaaminen

Kuntosaliharjoittelu, painonpudotus

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska

Olen Vuokatin Urheiluopistolta valmistunut Personal trainer ja liikuntaneuvoja. Jos kaipaat apua kuntosalilaitteiden kanssa, päivitystä vanhaan ohjelmaasi tai lisää motivaatiota treenaamiseesi, olen paikalla aina sinua varten. Autan myös mielelläni, jos tavoitteenasi on painonpudotus, kiinteytyminen tai peruskunnon kohotus. Tule kysymään lisää, kun näät minut salilla tai ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä suunnittelemaan matkaa kohti tavoitteitasi. Yhdessä kohti terveempää ja energisempää elämää!

Karoliina Summanen

Karoliina Summanen

Koulutus

Fysioterapeutti ja personal trainer

Kielitaito
  • Suomi Finska

Olen positiivisella asenteella varustettu Fysioterapeutti (AMK) ja Personal trainer (Trainer4You). Liikunta-alalla olen toiminut jo yli 15 vuotta ohjaten yksilöasiakkaita sekä ryhmäliikuntaa. Minulle on kertynyt paljon kokemusta ohjaamisesta ja osaamisenikin pidän ajan tasalla säännöllisillä täydennyskoulutuksilla, joista viimeisin on keväällä 2019 käyty Physiopilates-ohjaaja Taso 1 koulutus. Kipeytyykö polvi kyykätessä tai selkä vatsalihasliikkeissä? Kaipaatko varmistusta liikkeiden hallintaan tai ehkäpä lisää tehoja treeniin liikehallinnan kautta? Autan sinut treeneissäsi alkuun tai löytämään treeneihisi uusia ulottuvuuksia. Hyvällä fiiliksellä ja ilon kautta, koska liikkumisen pitää olla myös kivaa.

Saana Harju

Saana Harju

Kielitaito
  • Suomi Finska

Olen Auktorisoitu Personal Trainer (APT), jonka lisäksi olen suorittanut liikunnan ja terveyden perusopinnot (25 op) avoimessa yliopistossa. Valmennusfilosofiani pohjautuu yksilölliseen ja sinulle räätälöityyn suunnitelmaan, jonka avulla voin tarjota sinulle optimaalisimmat avaimet kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Pitkän balettitaustani myötä omaa sydäntäni lähellä ovat erityisesti ryhti, kehon virheasennot, sekä liikehallinta. Olipa tavoitteenasi liikunnan aloittaminen tai kaipaat jo tuttuihin harjoitteluturiineihisi lisähaastetta, ota yhteyttä! Yhteisenä tiiminä kohti tavoitteitasi!

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.

Läs mer!