Tärkeä – LadyLine-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Esbo - Knektbro

Välmåendecentret öppet med nyckelkort må–lö 6–22, sö 10–22. Kundtjänst öppet må och ons 9–12 och 16–20, ti och to 16–20, fre 16–19, lö 9–11

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Heidi Alarvo

Heidi Alarvo

Koulutus

Personal trainer EHFA, fysioterapeutti, Cambridge- valmentaja, kuntosalivalmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja

Erityisosaaminen

Fysioterapia,painonhallinta,raskausajan- ja synnytyksen jälkeinen liikunta

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska

Olen 40+ kahden pojan äiti Espoosta ja olen valmistunut 2002 englanninkieliseltä fysioterapialinjalta. Erikoisosaamiseni keskittyy seniori-, tules ja lantionpohjalihasten harjoittamiseen. Painonhallinta perustreenillä ja ruokavaliolla tai Cambridge-tuotteilla onnistuu valmennuksessani. Tärkeää on ajatella kehon hyvinvointia kokonaisvaltaisesti, henkisen ja fyysisen toiminnan yhteistyönä. Yli 25 vuoden kokemus ryhmäliikunnasta takaa idearikkaan treenin niin kuntosalille kuin kotioloihinkin. Motto: Kehonhuolto ja palautuminen on yhtä tärkeätä kuin treenaaminen!

Katri Männistö

Katri Männistö

Koulutus

Personal trainer (Trainer4 you/ EHFA ), Kuntosalivalmentaja (Trainer4 you), Hyvinvointivalmentaja (Trainer4you), Kehonpainovalmentaja (Spartan Gear)

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska

Onko mielessäsi tavoite, mutta ei tietoa miten saavutat sen? Minun valmennuksessani löydämme Sinulle parhaimman mahdollisen tavan toteuttaa tavoitteesi! Otan huomioon lähtökohtasi sekä resurssisi, ja luon niiden pohjalta toimintasuunnitelman, jota lähdemme yhdessä toteuttamaan! Olen valmentajana kannustava ja inhimillinen. Pienen lapsen äitinä ymmärrän myös, että jaksaminen ja aika voi välillä olla kortilla, ja siksi pyrin saamaan arjen suorittamiselle lopun. Erilaisten ruokavinkkien, treenien sekä harjoitteiden avulla saamme katkaistua vanhat tavat ja luotua tilalle vaihtelevuutta! Samalla opit myös hyödyntämään käymiämme asioita niin arjessa kuin treeneissä ja pystyti jatkamaan harjoittelua itsenäisesti valmennuksemme jälkeenkin. Minulla on vahva osaaminen kiinteytymisestä, painonpudotuksesta sekä elämäntapamuutos prosesseista. Olen itse käynyt läpi -30kg prosessin, joten tiedän mitä muutos pitää sisällään ja mitä se vaatii. Olen tukenasi henkisesti sekä fyysisesti, oli tavoitteesi mikä tahansa. Sinun tavoitteestasi tulee myös minun tavoitteeni!

Hanna Nykänen

Hanna Nykänen

Koulutus

Personal Trainer Trainer4You
Kuntosalivalmentaja

Erityisosaaminen

Kamppailulajit
Ravitsemus
Painonhallinta

Kielitaito
  • Suomi Finska
  • Englanti Engelska

Kamppailulajit ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja minulla on niistä kokemusta mm. jujutsun ja potkunyrkkeilyn muodossa. Haluan tehdä ohjauksista persoonallisia asiakkaan tarpeita ja omia kiinnostuksia huomioiden. Pyrin kohtaamaan asiakkaan yksilönä ja rakentamaan hänelle ohjelman, joka tukee nimenomaan hänen omia tavoitteitaan. Olen sitä mieltä, että psyykkinen puoli on treenaamisessa hyvin tärkeässä osassa tavoitteiden saavuttamisessa. Ravintoon liittyvät asiat ovat minulle hyvin tuttuja ja teen mielelläni töitä asiakkaiden kanssa, jotka tarvitsevat apua kiinteytymisessä tai painon- hallinnassa.

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.