Personal training

LadyLines personal trainer fungerar som din personliga tränare och coach. Tillsammans tar ni reda på vad din kropp behöver och vilken typ av motion som passar dig bäst.

  • söker du motivation att motionera?
  • behöver du råd och handledning i olika motionsformer?
  • vill du må bättre och hitta glädjen i livet igen?
  • har du fått en motionsremiss av din läkare eller företagshälsovårdare?

Vår kund Maiju, 52:

“För ett år sedan fick jag en motionsremiss av min företagshälsovårdare. Jag var överviktig och led av ständiga nacksmärtor och sjuka knän. Att börja motionera kändes som en övermäktig utmaning, så jag beslut att söka hjälp av LadyLine.

Nu peppas och stöttas jag av min härliga Lady Trainer Ninni. Vi började med att genom lämplig motion få knäna i skick och ändra kostvanorna. Vi gick till och med tillsammans till affären och valde ut hälsosamma produkter. När jag hade fått lite bättre kondition var det dags för egna pilates- och stretchingpass, under Ninnis ledning förstås. Jag kände mig som en drottning! Nu deltar jag också i annan gruppmotion.

Ninni har också hållit mig sällskap under stavpromenader och vattenlöpningspass. En annan stor fördel är datt jag kunnat passa in motionen i mitt tidsschema, för redan 30 minuters träning i Ninnis sällskap har känts riktigt effektivt. Idag är jag som en ny människa, kroppen är fastare och jag har sluppit min eviga värk. Jag har energi så det räcker för alla vardagliga göromål och njuter mycket mer av min fritid. Jag kan varmt rekommendera en egen Lady Trainer till alla som känner att de behöver en liten uppryckning!”

Tutustu lähimmän keskuksesi personal training -palveluihin!