Ystävänpäivälahjaksi viikon treenit LadyLinella – ole hyvä!

Haluamme Ystävänpäivän kunniaksi tarjota sinulle ja ystävällesi mahdollisuuden harjoitella kuntosalillamme ja osallistua ryhmäliikuntatunneillemme veloituksetta 7 päivän ajan. Tarjoamme sinulle myös ohjeita ja neuvoja, jos kaipaat tukea keskuksen palveluiden hyödyntämiseen. Täytä yhteystietosi lomakkeeseen ja valitse sinulle parhaiten soveltuva LadyLine-keskus. Saat sähköpostiisi paluuviestinä veloituksettoman 7 päivän treenipassin, jota vastaan voit hakea keskuksen asiakaspalvelusta käyttöösi kulkuavaimen keskukseen. Paluuviesti sisältää myös ohjeet kaveripassin tilaamiseen. Voit halutessasi tilata kaveripassin myös suoraan tästä.

Mikäli treenipassi ei jostain syystä tule perille, tarkista ettei se ohjaudu virheellisesti roskapostikansioon. Ongelmatapauksissa pyydämme sinua olemaan yhteydessä lähimmän keskuksesi asiakaspalveluun sähköpostitse.

Huomioithan, että 7 päivän treenipassi on tarkoitettu vain uusille asiakkaille. Alle 18-vuotiaat huoltajan suostumuksella. Alaikäraja 15 vuotta. Vain yksi treenipassi per henkilö. Tarkistathan oman keskuksesi asiakaspalvelun aukioloajat tästä. Etu tulee lunastaa käyttöön keskuksen asiakaspalvelusta 7 päivän kuluessa vahvistusviestin saapumisesta.

Tilaa veloitukseton 7 päivän treenipassi!