Vantaa - Martinlaakso

Hyvinvointikeskus on avoinna avainkortilla
ma–su 5–23. Asiakaspalvelu on avoinna
ma 17.45–19.30
ti 17.15–20.15
ke 17.15–20.00
to 17.45–20.00
la 10.45–12.30

Tuntikuvaukset

Aamujooga

Aamujooga on ihana tapa aloittaa päivä energisesti! Hyvä olo ja hyvä päivä koostuvat monesta asiasta, mutta aamut ovat monesti ratkaisevia päivän onnistumisen kannalta. Kiireetön aamu ja stressitön päivä alkavat hengityksellä ja kehon availulla lempeässä aamujoogassa. Harjoituksen jälkeen kohtaat päivän mieli kirkkaana ja täynnä energiaa, mikä helpottaa päivän haasteista selviämistä. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Tunnilla yhdistetään ja kokeillaan monenlaisia joogatyylejä, varaudu nauttimaan! Me rakastamme aamujoogaa – ja pian sinäkin!

Afro & Latin Jam

Luvassa hikistä ja vauhdikasta menoa afro – ja lattarirytmien vietävänä! Tyylit vaihtelevat populaareista afrobeatin tansseista moderniin afrotanssiin ja reggaetonista dancehalliin ja salsaan. Mm. erilaiset afrikkalaiset, kuubalaiset ja karibialaiset elementit sekoittuvat villisti länsimaiseen populäärimusiikkiin ja liikekieleen. Tunti aloitetaan perusteellisella lämmittelyosuudella, jonka jälkeen siirrytään koreografioiden pariin. Tanssien vaikeustaso vaihtelee – osa on helpohkoja jorausbiisejä ja osassa tanssimme jo hiukan vaikeampia kombinaatioita ja perehdymme jonkin verran teknisiin ja ilmaisullisiin nyansseihin. Aivan tunnin lopuksi tanssimme rauhallisempaan rytmiin, joka tuo sykettä lempeästi alas ja tyynyttää kehoa ja mieltä. Tunnilla on hyvä olla jonkinlaiset tanssimiseen sopivat lenkkarit. Osa tunnista sopii tanssittavaksi myös paljain jaloin.

Bellydance

Bellydance-tunnilla soi itämainen musiikki ja koreografioissa korostuvat vatsalihaksien liikkeet ja käsien käyttö. Tunneilla opit sulavaa liikkumista ja kehostasi tulee esiin täysin uusia puolia! Mm. erilaiset isolaatioharjoitukset kehittävät koordinaatiota ja kehotietoisuuttasi. Tällä tunnilla saatat myös löytää lihaksia, joita et edes tiennyt olevan! Tule Bellydance-tunneille tyköistyvissä vaatteissa. Lantiohuivit sopivat tälle tunnille hyvin. Paljain jaloin on paras.

BODYBALANCE®

Joogaa, Tai chiin ja pilatekseen pohjautuva tunti. Harjoitus koostuu erilaisista liikkuvuuden-, tasapainon- ja kehonhallinnan harjoituksista, jotka tehdään dynaamisen musiikin tahtiin. BODYBALANCE® -tunti aloitetaan rauhallisilla lämmittelyharjoituksilla, mutta se on yleistemmoltaan melko vauhdikas ja nostaa hien pintaan. Tunti sisältää tyypillisesti 45 minuutin verran eri tasoisia harjoituksia, ja lopuksi nautitaan n. 10 minuuttia rentoutusharjoituksia. BODYBALANCE® sopii myös niille, jotka kokevat joogan tai pilateksen liian hidastempoiseksi tai tylsäksi. Tunnilla liikutaan paljain jaloin ja varusteeksi riittää joogamatto, jonka saat ennen tuntia. Tunti sopii kaikille.

BODYPUMP®

BODYPUMP® on tangolla ja painoilla tehtävä harjoitus. Se muokkaa, virittää ja voimistaa koko kehoasi, nopeasti. Tunnilla treenataan perusteellisesti mm. pakarat, selkä, ojentajat, hauis, takareidet, olkapäät ja vatsalihakset. BODYPUMP®issa keskitytään useisiin toistoihin pienillä painoilla. Poltat kaloreita, kehität lihasvoimaa ja saavutat kiinteän sekä lihaksikkaan vartalon nopeasti. BODYPUMP® on yksi nopeimmista keinoista pistää koko keho kuntoon, koska se haastaa tärkeimmät lihasryhmät intensiiviseen treeniin. Samalla kuitenkin päätät itse, minkä kokoisilla painoilla treenaat! Tule ja koe tämän hittitunnin teho ja hauskuus!

BUDOFUNC

BUDOFUNC-tunti on ryhmäliikuntatuntikonsepti, jossa yhdistellään kehon ja mielen treeniä taistelulajien tekniikoita apuna käyttäen (mm. Tai chi, Capoeira, MMA). BUDOFUNC-tunnin aikana sukelletaan liikkeen kautta myös tasapainoon, mielenhallintaan sekä hengitykseen. BUDOFUNC-tunnilla kehität lihaskuntoasi, liikkuvuuttasi,tasapainoasi sekä edistät kykyäsi elää hetkessä. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat voimaantua oman elämänsä sankareiksi!

Charleston-tanssi

Charleston-tanssi on alunperin afro-amerikkalainen tanssi 1920-luvulta, josta kaikki swing-tanssit ovat kehittyneet. Charleston on tanssina varsinainen ilopilleri, joka piristää synkimmänkin päivän irrottelulla ja hauskanpidolla. Tunnit ovat vauhdikkaita, hengästyttäviä ja takuuvarmoja kunnonkohottajia. Sukella Charlestonin samettisen hämyisään ja säkenöivän glamouriseen maailmaan, nosta kannat kattoon ja hullaannu autenttisen jazzin tahdissa!

Circuit

Circuit on lihaskuntoharjoittelua kiertoharjoittelun tapaan. Tunnilla vuorotellaan lihaskunto-osuuksien sekä aerobisten liikkeiden kanssa – kyseessä on siis hyvin monipuolinen tunti! Kaiken lisäksi aerobinen kestävyys kehittyy lihasvoiman kanssa samanaikaisesti. Tuntiin sisältyy 30 minuutin mitä parhain treeni, jolta ei hauskanpitoa tai vauhtia puutu, sekä 15 minuutin kehonhuolto - osuus. Tällä tunnilla tehdään voimanaisia, ja se sopii kaikille ikään, kuntoon ja taitotasoon katsomatta! Tunnille on hyvä tulla sisäkengissä ja rennoissa vaatteissa, jotka eivät kiristä hermoja tai habaa. Tunnin ohjaa Martsarin omat personal trainerit kiertävänä kukin kerran kuukaudessa.

Crosstraining

Crosstraining on tehokas treeni, jossa kehittyy sekä kestävyyskuntoa että voimaa. Tunnilla ei ole koreografiaa tai askelkuvioita, se on selkeä ja menevä . Ohjaaja pitää huolen tekniikasta sekä antaa eritasoisia vaihtoehtoja, joka innostaa sinua harjoittelemaan omilla äärirajoillasi! Tunnilla treenataan eri kehonosia harjoittavia pattereita, ja käydään koko kroppa tehokkaasti ja lyhyessä ajassa läpi (jalat, ylävartalo, keskivartalo).

Dance

Dance-tunti on täynnä hyvää energiaa ja menoa! Tämä on helppo ja vauhdikas tanssillinen jumppatunti! Koko tunti pysytään liikkeessä musiikin tahdissa ja liikesarjoja maustetaan erilaisilla tanssityyleillä mm. lattareista hip hopiin ja discoon. Mukana myös aina jokin lihaskuntoa kehittävä osio. Musiikkityylit vaihtelevat vanhoista hittibiiseistä tuoreisiin dancehall- ja afrobiiseihin ja kaikkea siltä väliltä. Tämä tunti on sinulle jos tykkäät liikkua tehokkaasti musiikin mukana jumpaten ja haluat myös päästä tanssin huumaan helpohkoilla liikeyhdistelmillä. Tule pitämään hauskaa!

Farkkupeppu

Farkkupeppu- tunti koostuu aerobisesta, sykettä nostavasta lämmittelystä, lihaskuntoharjoitteista seisten ja lattialla ja loppujäähdyttelystä. Lämmittelyssä nostetaan energisen musiikin tahdittamana hikeä pintaan ja tunnelmaa kattoon; bilefiilistä täynnä olevat liikkeet tekevät tiukasta harjoittelusta hauskan ja tuottavat hyvää oloa! Lihaskuntoharjoitteissa keskitytään erityisesti niihin kehon osiin, joille farkkujen tiukkuus ja istuvuus asettavat vaatimuksia. Konseptin takana on Svetlana Pihlman.

Fatburning Extravaganza

Fatburning Extravaganza – tunti sisältää HiMOn ja jumppauniversumin parhaat biisit ja huikeat muuvit! Tanssia ja treeniä noviisille ja konkarille sekä lihaskuntoa ja tasapainoa. Sinusta tulee tanssilattian partaveitsi, notkea ja vahva kuin rytminen voimistelija ja hikinen, iloinen punainen nainen, kuin mansikka! Tunti on helppo ja tanssillinen, syke nousee ja kalorit palaa.

Fatburning/Rasvanpoltto

Burn baby burn! Rasvanpoltto on klassikkotunti joka yhdistää universumin parhaat liikkeet tehokkaassa sykkeessä! Pidämme läpi tunnin tehoja suhteellisen korkeana, mikä kehittää mm. aerobista kuntoa ja kestävyyttä. Hiki tulee todellakin valumaan, sydän vahvistuu ja mieli virkistyy! Ja takaamme sen, että tsemppauksessamme jaksat läpi tunnit!

Go Flow: core & rullat

Tässä Go Flow- tunnissa keskitytään keskivartaloa vahvistaviin lihaskuntoharjoituksiin ja sen jälkeen pilatesrullien avulla avataan lihaskalvoja, venytellään ja rentoutetaan lihaksia sekä poistetaan kireyksiä ja väsymystä. Ihana ja rentouttava tunti, joka kehittää liikkuvuutta, notkeutta ja keskittymistä. Tunti toimii ihan itsekseen tai palauttajana joko lenkin tai muun tunnin jälkeen! Tule näille tunneille rennoissa ja joustavissa vaatteissa, missä on helppo liikkua ja venytellä. Paljain jaloin on paras. Ota myös pitkähihaista mukaan, mikäli palelet helposti.

Go Flow: rullat

Tunti sisältää ihanaa kehonhuoltoa ja palautumista. Tunnilla käytetään pilatesrullia joiden avulla avataan lihaskalvoja, venytellään ja rentoutetaan lihaksia sekä poistetaan kireyksiä ja väsymystä. Tunti parantaa nivelten ja lihasten liikkuvuutta jonka tuloksena koko keho voi paremmin. Rullaharjoitus ehkäisee mahdollisia vammoja ja ylläpitää hyvää kuntoa. Tämä menetelmä on ollut tunnettu ja suosittu maailmanlaajuisesti vuosia! Tunti toimii ihan itsekseen, tai palauttavana tuntina lenkin tai jonkun muun tunnin jälkeen.

Hathajooga

Unohda hetkeksi arjen kiireet ja murheet! Tämä on kehoa ja mieltä tasapainottava tunti! Jooga sekä energisoi että rauhoittaa ja lämmittää sekä avaa kehoa joogan perusliikkeiden avulla. Harjoituksen perustan muodostavat hengitystekniikat, kehonhallinta ja mielen keskittäminen tähän hetkeen - ylimääräisille ajatuksille ei jää tilaa! Hathajooga sopii kaikille aloittelijoista kokeneisiin joogaajiin. Se auttaa ylläpitämään elinvoimaa, vahvistamaan ja notkistamaan kehoa sekä syventämään hengitystä. Lähdet tunnilta varmasti hyvin levänneenä ja raukeana - mikäs sen parempaa! Tunnille kannattaa tulla rennoissa vaatteissa, joissa on helppo liikkua. Kannattaa ottaa pitkähihainen mukaan, jos palelet helposti.

JAMMiNG in da club

Tykkäätkö tanssia, mutta inhoat koreografioiden junnaamista ja pitkien liikesarjojen muistamista? Kaikkialla on tanssikausi jo alkanut ja omaa tanssijalkaa vipattaa vasta nyt? Sitten tämä tunti on sinun juttusi! JAMMiNG in da club on tanssin pirskahteleva ilotulitus, jolla hauskaa pidetään kuuhun ja takaisin! Tunnilla bailataan, sheikataan ja veivataan vaihdellen lajeja ja musagenrejä laidasta laitaan - mukaan mahtuu niin lattareita, hiphoppia, reggaeta, dancehallia kuin poppia – tällä tunnilla mikään ei ole mahdotonta! Ei lihaskuntoa, ei pitkien koreografioiden opettelua! Nosta kannat kattoon ja käynnistä itsesi hikisellä ja hauskalla bilefiiliksellä! Suosittelemme tunnilla tanssimista sisäkengillä, joustavilla jumppakengillä tai paljain jaloin. Pääasia, että itse viihdyt!

Jooga

Joogaharjoitus virkistää ja rentouttaa. Tunti koostuu asanoista, jotka parantavat lihaskuntoa, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä kehittävät kehonhallintaa. Jooga on myös loistava läsnäoloharjoitus ja stressin karkottaja. Jooga huoltaa siis monipuolisesti sekä kehoa että mieltä!

Kahvakuula

Kahvakuula on jokaiselle sopiva treeni, joka vaikuttaa koko kehoon. Liikkeet ovat toiminnallisia. Kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksoilla tehokkaasti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ryhmäliikunnasta.

Kehonhuolto

Kehonhuolto on ihana rentouttava tunti, jossa pitkien venytysten sijaan painotetaan liikkuvuusharjoitteita sekä kehonhallinnan kehittämistä. Tunti sopii ihan kaikenlaisille liikkujille, sillä harjoitteet tehdään omaa kehoa kuunnellen. Tunnin tuloksena on hyvä sekä rento olo! Tunnilla pärjää hyvin sukilla tai paljain jaloin.

Keppijumppa

Ensin oli keppi, sitten tuli jumppa! Keppijumppa on selkeää, turvallista ja tehokasta! Tunti sisältää kehoa avaavia ja vahvistavia liikkeitä kepin avulla ja sopii erityisesti huoltamaan jumista niska-, selkä-, hartiaseutua. Tule rennoissa vaatteissa, joissa on helppo liikkua.

Kiertoharjoittelu (kuntosali)

Porukalla treenaaminen on hauskempaa. Tule mukaan kuntosalilla järjestettävään kiertoharjoittelutunnille, jossa hyödynnetään sekä kuntosalilaitteita, omaa kehoa ja vapaita painoja. Ohjaaja (Personal Trainer) antaa jokaiselle tekniikkaopastusta ja tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä. Kiertoharjoittelutunnilla tehdään 8-10 liikettä, 1 min/liike koko kierros läpi. Kierroksia tulee noin kolme. Treeni on tehokasta, turvallista, sekä lihaskuntoa kehittävää. Jos ennen saliharjoittelu on tuntunut yksinäiseltä, vaikealta tai tylsältä, kiertoharjouttelutunti on juuri sinulle!

Lady Fuerte

Tällä tunnilla liikutaan rennoin liikkein ja mielin! Alkulämmittelyn jälkeen harjoitetaan tasapainoa ja tanssitaan keho rennoksi. Lihaskunto-osuudessa treenataan kehon päälihasryhmiä. Tunnin lopussa rauhalliset venyttelyt. Helppoa ja hauskaa!

Latin Diva

O-la-la! Tämä tunti on kaikille, ketä musiikki ja tanssi innostavat! Sinulla ei tarvitse olla tanssitaustaa, sillä tanssimalla opit ja kehität mm. liikemuistia sekä koordinaatiota! Latin Diva- tunnilla fuusiodaan eri tarnssilajeja sekä -tyylejä, mm. Afrobeat, Salsaton, Reggaeton! Tunti on vauhdikas ja energinen, mikä vie mukanaan! Tervetuloa to be a real DIVA!

LES MILLS BARRE™

Tunti on klassisesta balettiharjoittelusta ryhmäliikuntaan modernisoitu harjoitus. 30 minuutin ohjattu treeni vahvistaa koko kehoa ja erityisesti keskikehon lihaksia. Liikkeet vaihtelevat pienistä ja kohdistetuista suurempiin yhdistelmiin. Harjoituksessa ei käytetä balettitankoa.

Liikkuvuustreeni

Dynaamiseen venyttelyyn perustuva toiminnallinen tunti, jolla kehitetään lihaspituutta ja liikkuvuutta. Tunti sopii kaikille.

Muokkaus

Tämä on ihana perustunti – kautta aikojen suosituin, ja syystä! Mukavan alkulämmittelyn jälkeen tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä koko vartalolle käyttäen mm. käsipainoja, kuminauhoja sekä pelkästään omaa kehoa. Lopuksi palauttavat, lyhyet venyttelyt. Parasta on, että tuloksia varmasti tulee - tunti kiinteyttää, kehittää lihaskestävyyttä ja kohentaa ryhtiä, se ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja ja aidosti sopii kaikille sekä lihaskuntoharjoittelusta pitäville että myös aloitteleville kuntoilijoille! Tule tunnille mukavissa vaatteissa, sisätossut on hyvä olla. Muista hikipyyhe, jota tarvitset tunnilla!

Nia

Nia on fuusiofitnesslaji, jossa yhdistyvät sulavasti tanssi, kamppailulajit ja kehonhallintamenetelmät. Ennen kaikkea kyse on liikkeestä, oman liikkeen aistimisesta, siitä nauttimisesta. Tunnin pohjana on helppo koreografia, mutta mukana on myös vapaampaa liikettä. Nia on hauskaa ja leikittelevää, mutta samalla yleiskuntoa parantavaa liikuntaa. Jokaisella tunnilla harjoitetaan voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta, ketteryyttä ja venyvyyttä sekä koordinaatiota. Meininki on rento, mutta harjoitus on kaiken kaikkiaan laadukas: sen perustana on kokonaisvaltainen terveys, oman kehon kunnioittaminen ja siitä oppiminen. Feelgood-liikuntaa parhaimmillaan! Vahva ja tasapainoinen keho luonnollisen liikkeen kautta!

Niska-Selkä Muokkaus

Tunnilla keskitytään ylävartalon lihaksiin, etenkin niska-hartiaseutuun, mutta liikkeet kiinteyttävät myös käsivarsia ja parantavat keskivartalon hallintaa. Alkuun lämmitellään, nostetaan hieman sykettä ja laitetaan veri kiertämään usein kovin kireissä hartiaseudun lihaksissa. Tämän jälkeen tehdään lihaskunto-osio käsipainoilla sekä kehonpainolla. Mikäli haluat vaan lähinnä vetreyttä niska-hartiaseudulle, voi liikkeet suorittaa ilman painoja tai kepin kanssa. Tunnin lopuksi rentoutamme niska-hartiaseudun ja haemme hyvän ryhdin loppupäivään.

Personal trainerin ohjausaika

Personal Trainerimme ohjaamassa kuntosalilla. Tunnin aikana voit kysellä liikevinkkejä, saada treenitsemppausta tai kysellä vinkkejä hyvinvointiin liittyen.

Pilates

Pilates on rauhallinen ja tehokas tunti, joka sopii kaikille oman kehon toimintakyvyn parantamisesta kiinnostuneille. Säännöllisellä harjoittelulla saat voimaa keskivartalon lihaksiin, liikkuvuutta selkärankaan ja rentoutta niska-hartiaseutuun. Pura kehon vääriä liikemalleja ja omaksu parempi ryhti sekä sulavat liikkeet. Tule näille tunneille rennoissa ja joustavissa vaatteissa, missä on helppo liikkua ja venytellä. Suosittelemme tunneilla sukkien käyttöä. Ota myös pitkähihaista mukaan, mikäli palelet helposti.

PILOXING®

''Sleek, sexy, powerful!'' PILOXING® on valloittanut koko maailman ja on yksi suosituimmista tunneista kaikkialla. Tunti on huippuyhdistelmä pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia. Se on tehokas intervallitreeni - yhdellä tunnilla palaa 500-900 kaloria. PILOXING®- tunti kehittää tasapainoa ja vartalon kauniita linjoja pilateksen ansiosta. Nyrkkeilyliikkeet parantavat koordinaatiota ja kehon hahmotusta. Helpot tanssiliikket tuovat hyvää fiilistä ja naisellista pehmeyttä treeniin. HiMOn PILOXING® -tunnit ovat tunnettuja hyvästä musiikista sekä ennen kaikkea piristävästä energiasta ja rautaisen ammattitaitoisesta ohjauksesta. Tiimissämme on Suomen ainoa PILOXING® Master trainer Sveta ja yksi Elite-ohjaajista Leena. PILOXING®-tunneille voi tulla milloin tahansa. Tunnin rakenne on niin nerokas, että riippumatta omasta taustasta tai kunnosta saat tehot irti, hyvät pysyvät tulokset ja todellisen voittajafiiliksen! Lajin takana on ruotsalaissyntyinen Viveca Jensen, ammattilaistanssija, nyrkkeilyn asiantuntija ja pilateksen maisteri. Viveca toimii monien Hollywoodin starojen valmentajana ja nykyään asuu Los Angelesissa ja omistaa oman pilatesstudion. Laji onkin suosittu myös julkkisten kesken. Tule tunnille joustavissa mieluiten ihonmyötäisissä jumppavaatteissa, missä on helppo liikkua. Pitkähihaisia kannattaa välttää, sillä tällä tunnilla tulee muutenkin hiki . Paljain jaloin on paras, ja PILOXING®-sukat on myös hyviksi todettu! Hanskoilla saat lisähaastetta treeniin, mutta eivät ole välttämättömät.

Piloxing® BARRE

Balettitankoa hyödyntävä harjoitusohjelma, joka on täydellinen ja pehmeä yhdistelmä PILOXINGin parhaimmista liikkeistä. Takuulla loistava keskivartalo, notkeus, lihaksien kiinteytys, parempi tasapaino ja 200% hauskuutta, kevyitä jalkoja ja hikilentoa! Tule tunnille joustavissa jumppavaatteissa, missä on helppo liikkua. Pitkähihaisia kannattaa välttää, sillä tällä tunnilla tulee muutenkin hiki. Paljain jaloin on paras, ja vastaanotossa myytävät Piloxing-sukat on myös hyviksi todettu! Hanskat ovat suositeltavat, mutta eivät missään nimessä pakolliset. Ennen tuntia voi ostaa omat piloxing-hanskoja tai vuokrata.

Pound®

Ole rocktähti! Pound® on Amerikasta Suomeen rantautunut uutuus; tunnilla yhdistyy hurmaava liike ja rummutus! Pound®- tunnin erikoisuus ovat Ripstix®- rumputikut, jotka on kehitetty erityisesti liikkumista varten luomaan tunnille ainutaatuisen tunnelman. Sen sijaan, että kuuntelisit musiikkia ja rytmiä, sinä olet yhtä sen kanssa! Useat tutkimukset ovat todenneet rummutuksen mm. vilkastuttavan aivotoimintoja, vähentävän stressiä ja piristävän mieltä! Kokonaisvaltaiset liikkeet, pilateksesta vaikutteita saanut harjoittelu vahvistavat sydäntä ja parantavat koordinaatiota, voimaa sekä ketteryyttä. Hyvä musiikki ja kokonaisvaltainen toiminta vie mukanaan, etkä tule ajatelleeksi ajankulua! Pound® sopii kaikille, sinulla ei tarvitse olla kokemusta musiikista tai intervallitreenauksesta. Tunnilla käytettävät liikkeet ovat helposti muokattavissa eri kuntotasoille. Pound®- tunnilla pääset irroittelemaan ja rockaamaan 110- prosenttisesti, ja voit jopa jäädä koukkuun!

Pumppi

Kroppa tikkiin! Tällä tunnilla tuotetaan koko kehoon lihaskestävyyttä, voimaa ja kiinteyttä. Pumpissa treenataan kehon päälihasryhmiä tankoa ja levypainoja apuna käyttäen. Ei sisällä askelsarjoja. Jos etsit helppoa mutta tehokasta lihaskuntotreeniä, Pumppi sopii sinulle!

RUMBITA® Fiesta

Olé, olé! Kaikki tanssimaan! Tämä tunti on helppo ja iloinen, intohimoa täynnä oleva tanssiteeni! RUMBITA Fiestassa tutustutaan värikkääseen flamencomaailmaan, latinopopin kuumiin rytmeihin ja mausteisiin oriental-mooveihin! Sopii kaikille naisille - niin tanssista kuin kuntoilustakin kiinnostuneille. Kirsikkana kakun päällä tunnin lopuksi tanssimme kuumia koreografioita - Tunne itsesi oman elämäsi flamencotanssijaksi! Tervetuloa kaikki senoras y senioritas!

RUMBITA® Fuerte

RUMBITA® Fuerte on tanssillinen lihaskuntotreeni, jonka avulla saadaan näkyviä tuloksia hauskalla tavalla. Sopii kaikille – niin tanssista kuin kuntoilustakin kiinnostuneille.

RUMBITA® Fuerte Señoras

Iloinen ja ilmaisuvoimainen tanssillinen liikuntatunti! Tunnin alkupuolella parannetaan lihaskuntoa, tasapainoa, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä rauhallisten ja tehokkaiden tanssisarjojen avulla. Lopuksi nautitaan kauniista koreografioista ja tunnelmallisesta musiikista! Tervetuloa kaikki senoras y senioritas!

Salsaton

Salsaton on lattarituntien aatelia! Tämä viehkeän salsan askellukset sekä rytmikkään reggaetónin asennemuuvit yhdistävä tunti takaa parhaat bileet, virtaavan hien sekä tyylikkään tanssin! Tunti sopii kaikille, ja pääset harjoittamaan liikemuistia, sekä salsan ja reggaetónin tekniikkaa. Pomminvarmasti pysyt mukana, pidät hauskaa ja rakastut lajiin meidän kanssamme! Tunnille kannattaa tulla mukavissa ja rennoissa vaatteissa, ja voit tanssia joko kengillä tai ilman.

SH'BAM®

SH'BAM® yhdistää helpot, mutta äärimmäisen kuumat tanssiliikkeet yhteen soljuvaksi tanssitunniksi. Se onkin täydellinen tapa kohottaa peruskuntoa ja vapauttaa sisäinen starasi! Treeneissä kuulet kuumimmat listahitit, tanssimusiikkia joka soi suosituimmissa yökerhoissa ympäri maailman, tuttuja klassikoita remiksattuna ja modernisoituja lattaribiittejä. Se on sosiaalinen ja erittäin hauska tapa kuntoilla, sillä jokainen 45-minuuttinen treeni on elinvoimainen, energinen, uniikki ja monipuolinen.

SKiNNY jeans workout

Farkkujakin tiukempi treeni! Tällä treenillä keskivartalo vahvistuu, selkä suoristuu ja tasapaino kehittyy. Jaksat paremmin päivän läpi ja tanssit aamuun asti! Kaikki paikat saavat kovaa kyytiä! SKiNNY jeans workout on hauska, menevä ja hikinen ja sykkeennosto- ja lihaskuntotreeni! Meidän lupaus on, että säännöllisellä harjoittelulla mahdut ensin vanhoihin, joskus liian pieneksi menneisiin farkkuihin jo kuukauden päästä. Lopulta joudut ostamaan ihan uudet, kokoa pienemmät farkut. Uudet farkut eivät sisälly tunnin hintaan, mutta huippufiilis, hyvä olo ja täydellinen peffa kyllä! Tälle tunnille voi tulla milloin vaan, ja etukäteen ei tarvitse tietää tai osata mitään. Tunti sisältää myös koko kehoa kuormittavia liikkeitä, kuten punnerruksia ja erilaisia hyppyjä, mutta haastavampiin liikkeisiin annetaan aina vaihtoehtoja, joista voit valita omaan tasoosi sopivat! Vaihda farkut johonkin joustavampaan ja mukavampaan ennen kuin tulet tunnille. Sisätossut ovat suositeltavat, mutta ilmankin pärjää. Tarvitset tunnilla hikipyyhkeen. Konseptin takana on Svetlana Pihlman.

STRONG®

STRONG® on korkeatehoinen intervallitreenitunti, jossa haastat itsesi täysillä motivoivan musiikin tahdissa. Täydellisesti musiikin kanssa synkronoitu tunti auttaa sinua treenaamaan kovempaa ja saavuttamaan omat tavoitteesi. Omalla kehonpainolla tehtävät koko kehoa kuormittavat liikkeet kehittävät tehokkaasti kestävyyskuntoa, voimaa ja nopeutta. Tunti sopii monentasoisille liikkujille, sillä liikkeitä on mahdollista muokata niin haastavammaksi kuin kevyemmäksi. Tällä tunnilla ei tanssita, mutta hauska ja hikinen meno on taattu!

Syvävenyttely

Syvävenyttely on monipuolinen venyttelytunti, joka sopii kaiken kuntoisille ja ikäisille naisille. Rauhallisesti etenevällä tunnilla käydään koko keho läpi. Tunnilla tehdään pitkäkestoisia venytyksiä, joiden tavoitteena on avata kehon kireimmät kohdat. Tunnilla jälkeen olo on rento ja mieli rauhallinen!

THE MIX By Piloxing

Suomen ainoa PILOXING Master Trainer Sveta tuo maailmalta uutuustunnin meille! ”They call it dancing. We call it living.” Tarvitaan vain yhden musan biitti, ja sydämesi palaa! Tunnilla sukellat suoraan Los Angelesiin, Commercial-tanssin mekkaan! Joka ikinen liike tunnilla on suoraan musavideoista! Lose yourself to dance and be a superstar! Jos olet tanssinut – tämän jälkeen muistat miksi! Jos et ole – nyt saat tanssin kipinän syttymään! THE MIX by Piloxing – musavideoista ja rock- ja popkonserteista (tai… MTV-videoilta ja stadionkeikoilta) ammentava koreografia tulee suoraan tanssin mekasta Los Angelesista. Irrotellaan sekä viimeisimmillä soittolistan kärjillä että ikonisilla ”throwbackeilla” jotka kaikki varmasti tuntevat ja muistavat – ja opitaan parhaat gruuvit ja muuvit Losista – ja syke huutaa hoosiannaa! THE MIX sopii kaiken ikäisille ja taitoisille – tunnilla tanssitaan ja hullutellaan ihan täysillä. Tanssi huippubiiseillä leikitellen – maailma on meidän sali ja näyttämö – THE MIX – tule mukaan! Suosittelemme tunnille löysiä rentoja vaatteita sekä joustavia jumppakenkiä.

TIMMI

TIMMI–uusi lihaskuntotunti! Hikinen, tehokas, selkeä, fiilistä kohottava uutuus! 30 minuutin aikana tehdään helppo alkulämmittely, lihaskunto-osuus (käytetään välillä erilaisia ja eripainoisia kuntoiluvälineitä) ja lopussa verrytellään. Tunnin aikana on 2-3 haastetta challengea, joiden tarkoitus on auttaa huomaamaan, kuinka oma kunto kehittyy säännöllisellä harjoittelulla.Kaikki liikkeet voi tehdä oman tason mukaan; ohjaaja näyttää helpomman ja haastavamman vaihtoehdon. Tule ja ihastu!

Urban Party

Heittäydy vaihtelevien rytmien vietäväksi! Tunnilla tanssitaan perusteellisen lämmittelyn jälkeen koreografioita monenlaisia vahvan rytmisiä tanssi- ja musiikkityylejä sekoitellen. Tyypillisiä elementtejä ovat erilaiset afrotanssit, reggaeton, dancehall, hip hop, house, funk ja jazz. Yhdistävänä tekijänä on tanssin ja musiikin vahva liitto, ja pääosassa musiikillisuuden ja rytmin syvä ilmentäminen tanssien. Yhden tunnin aikana teemme 1-4 erilaista koreografiaa, ja hiki lentää!

Vatsa-Peppu Muokkaus

Tällä tunnilla nimen omaisesti keskitymme keskivartaloon ja peppuun! Treenaamme kaikki kehon suuret lihasryhmät tehokkaaasti. Lihaskuntosi kehittyy ja lihakset kiinteytyvät.

Venyttely

Venyttelytunnilla pääset rentouttamaan kehosi ja mielesi. Tunti sopii täydellisesti kaikille: ensikertalaisille, istumatyöläisille ja aktiiviurheilijoille. Venytysasennoissa pysytään pidempiä aikoja ja venytykset tehdään rennoilla lihaksilla rauhallisesti hengittäen. Venyttelyn avaava ja liikkuvuutta lisäävä vaikutus tukee erittäin hyvin muuta fyysistä liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan toisista liikuntasuorituksista. Tule näille tunneille rennoissa ja joustavissa vaatteissa, missä on helppo liikkua ja venytellä. Paljain jaloin on paras. Ota myös pitkähihaista mukaan, mikäli palelet helposti.

Virtuaalitunti™ Danza

Hauska ja helppo tanssitunti. Sisältää erityylistä musiikkia, painottuen latinalaisrytmeihin. Sopii kaikille. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ FarkkuPeppu

Tunti koostuu aerobisesta ja sykettä nostavasta lämmittelystä, seisten sekä lattialla tehtävistä lihaskuntoharjoitteista ja loppujäähdyttelystä. Energisen musiikin tahdittamana nostetaan hiki pintaan ja tunnelma kattoon. Bilefiilistä täynnä olevat liikkeet ovat hauskoja ja saavat taatusti hymyn huulillesi! Lihaskuntoharjoitteet keskittyvät erityisesti niille kehon alueille, joille farkkujen tiukkuus ja istuvuus asettavat vaatimuksia. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ Jooga

Jooga on dynaaminen länsimaiseen Astanga-joogaan perustuva tunti, jossa liikkeet sulautetaan yhteen hengityksen avulla. Tunti huoltaa kehoa ja mieltä. Voimistaa ja vahvistaa kehoa sekä parantaa keskittymiskykyä. Tunnille voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta joogasta. Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min. Välineet: joogamatto tai jumppamatto

Virtuaalitunti™ Kahvakuula

Tunti on harjoittelua, joka vaikuttaa koko kehoon. Tunnin välineenä on 6 kg tai 8 kg kahvakuula ja liikkeet ovat toiminnallisia. Kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksoilla tehokkaasti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kahvakuulaharjoittelusta. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto, kahvakuula, kiekko 2,5kg tai 5kg

Virtuaalitunti™ Kamppailu

Nyrkkeilyä, taistelulajeja ja sykkeennostoa. Tunnilla vuorottelevat iskusarjat, potkut ja hyppy/juoksuosiot. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ Keskikeho

Tunnilla kehitetään ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Vatsa- ja selkälihasten liikkeet muokkaavat kehosi asentoa ja kehonhallinta kehittyy tasapainoissa. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

Virtuaalitunti™ Kiinteytys

Alkulämmittelyn jälkeen muokataan vaihtelevasti koko vartalon lihaksia. Vastuksena käytetään omaa kehoa ja kevyitä lisäpainoja. Tunti päättyy venyttelyyn. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ Muokkaus

Hauskalla ja vaihtelevalla tavalla kehität tehokkaasti lihaskuntoa, kestävyyttä ja hapenottokykyä. Aerobiset ja lihaskunto-osuudet vaihtelevat n. 6 min. jaksoissa. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ NiskaHartiatSelkä

Tunti on kokonaisuus, joka vahvistaa, venyttää ja rentouttaa. Vahvistavat liikkeet pohjautuvat pilatekseen, joogaan tai kuntojumppaan. Lisäksi venytetään ja avataan kireyksiä aktiivisilla avaavilla liikkeillä. Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto ja Theraband tuubi/jumppakuminauha

Virtuaalitunti™ Pilates

Pilates-tekniikkaan perustuva ryhmäliikuntamuoto. Oikean suoritustekniikan ja hengitystekniikan avulla vapautat kehosi kireyksistä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, rauhallista ja rentouttavaa. Tunnille voi osallistua ilman aikaisempaa kokemusta lajista.

Virtuaalitunti™ PUHTI

PUHTI tuo puhtia, jaksamista ja vireyttä arkeesi! PUHTI on lempeä voiman lähettiläs, josta saat energiaa ja parannat lihastasapainoasi. Tunti sisältää vauhtia ja voimaa haluamallasi tasolla, liikkuvuus ja keskivartalon tuki paranevat huomaamatta tunnin aikana. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ ReidetVatsaPakarat

Tunti keskittyy kehon suuriin lihasryhmiin. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei olisi kokemusta ryhmäliikunnasta. Tunnilla ei ole askellusta ja liikkeet ovat helppoja ja turvallisia. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

Virtuaalitunti™ Sisäpyöräily

Sisäpyöräily on hauskaa ja tehokasta. Perustunti, jossa hiki otetaan pintaan vauhdikkailla jaksoilla ja vastuksilla. Sisäpyöräilyssä polkutekniikat ovat turvallisia ja tunnin rakenne sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle. Tunnin alussa opastus pyörän säätämiseen. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Välineet: sisäpyöräilypyörä

Virtuaalitunti™ Sisäpyöräily 45

Sisäpyöräily on hauskaa ja tehokasta. Perustunti, jossa hiki otetaan pintaan vauhdikkailla jaksoilla ja vastuksilla. Sisäpyöräilyssä polkutekniikat ovat turvallisia ja tunnin rakenne sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle. Tunnin alussa opastus pyörän säätämiseen. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Välineet: sisäpyöräilypyörä

Virtuaalitunti™ Teho

Toiminnallista harjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Liikkeiden vaikuttavuutta voi säädellä henkilökohtaisen jaksamisen mukaan vaihtoehdoilla tai lisäpainoilla. Teho ei ole jumppaa, Teho on treeniä. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: tanko, painokiekot, step-lauta, jumppamatto

Virtuaalitunti™ TIMMI

TIMMI on hikinen, tehokas, selkeä ja fiilistä kohottava lihaskuntotunti. Tunti koostuu helposta alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta sekä loppuverrytellystä. Liikkeet voi tehdä oman tason mukaan ja ohjaaja näyttää niistä aina helpot sekä haastavat vaihtoehdot. Tule ja timmiydy! Tunnin kesto 30 min. Välineet: käsipainot tai painokiekot

Virtuaalitunti™ Venyttely

Perusvenyttelyä rauhallisessa ja miellyttävässä tunnelmassa. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venyttelyyn, parannetaan lihaksien aineenvaihduntaa ja lisätään liikkuvuutta. Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

Yin & Yang

Tällä tunnilla keholle tarjoillaan sekä rauhoittumista, että fyysistä haastetta. Aloitamme rauhoittavasta, sidekudoksia huoltavasta yin-joogasta, jossa asanoissa viivytään useampi minuutti täysin passiivisesti. Siirrymme sitten vähitellen dynaamisempaan yang-osioon, jonka asanat ovat yksinkertaisia, mutta monipuolisesti kehoa vahvistavia. Kokonaisuutena tunti lisää kehosi liikkuvuutta, voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota sekä poistaa jännitystiloja. Harjoituksessa korostuu hengitys ja mielen keskittäminen juuri siihen, mitä on meneillään. Olet tunnin jälkeen juurtunut, virkistäytynyt ja valmis uuteen viikkoon. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta. Tunnille on hyvä ottaa mukaan pitkähihaista yin-osiota varten.

Yin-jooga

Yin-joogassa kehon annetaan rauhoittua asanoihin useamman minuutin ajaksi. Harjoitus kohdistuu erityisesti kehon sidekudoksiin. Harjoitus toimii erinomaisena vastapainona aktiivisemmalle liikunnalle sekä arjen kiireille. Yin-joogassa oleellista on pysähtyminen, mielen rauhoittaminen ja hetkessä läsnä oleminen. Säännöllinen harjoitus parantaa kehon liikkuvuutta.

YOGAFUNC

Konseptitunti, jonka on luonut ryhmäliikunta-ammattilainen ja astangajoogaopettaja Jocke Salokorpi. YOGAFUNC treeni on tehokas ja monipuolinen. Tuntia ohjataan motivoivaan musiikkiin. YOGAFUNC tunnin liikkeet ja sarja perustuvat astanga joogaan, mutta tunnilla käytetään myös funktionaalisen treenin liikkeitä.Tule näille tunneille rennoissa ja joustavissa vaatteissa, missä on helppo liikkua ja venytellä. Paljain jaloin on paras. Ota myös pitkähihaista mukaan, mikäli palelet helposti.

Zumba

Zumba on hauska ja energinen fitnesstanssitunti, jonka huumaavat lattarirytmit saavat sinut unohtamaan arjen ja vain tanssimaan sydämesi kyllyydestä! Musiikkina ovat merengue, salsa, reggaeton ja cumbia sekä muut etniset musiikkilajit. Aikaa ei turhaan käytetä pitkien askelkuvioiden tai koreografioiden työstämiseen joten pääset heti mukaan! Tunnille uskaltavat tulla kaikki iästä ja taitotasosta riippumatta - Zumba todellakin sopii jokaiselle! Näillä tunneilla heilutaan mukavissa ja rennoissa vaatteissa. Pääasia on, että itse viihdyt! Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, joustavilla jumppakengillä tai paljain jaloin.

Zumba Gold®

Zumba Gold® -tunnit on suunnattu paitsi aktiivisille ikäihmisille, myös iästä riippumattomasti aloitteleville Zumba-asiakkaille, tai rauhallisempaa tahtia toivoville. Tunnit sopivat myös erityisryhmille ja liikuntarajoitteisille.Tunneilla liikutaan lattarirytmien ja maailman musiikin tahdissa hauskasti ja innostavasti. Tunnit kehittävät sekä aerobisen sekä lihaskunnon ohella myös tasapainoa ja muistia.

Lue lisää!