Vantaa - Martinlaakso

Hyvinvointikeskus on avoinna avainkortilla
ma–su 5–23. Asiakaspalvelu on avoinna
ma–to 16.30–20

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Kati Haapala

Kati Haapala

Koulutus

FAF Foundation
FAF Gym Instructor
FAF Personal Trainer

Erityisosaaminen

Elämänhallinta, kehonmuokkaus, painonhallinta, tuki-ja liikuntaelinten ongelmat

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Yli kuuden vuoden kokemus henkilökohtaisesta valmennuksesta takaa erittäin laajan ammattitaidon niin lihasmassan lisäämisestä, syömisen järkevöittämisestä ja painonhallinnasta, lihasepätasapainon parantamisesta, ruuhkavuosien ja kroonisen aikapulan helpottamisesta. Intohimoni kuitenkin liittyy stressin hallintaan. Stressi aiheuttaa erittäin laajoja oireita niin henkisellä kuin fyysiselläkin puolella. On todella mielenkiintoista paneutua mahdollisiin syy - seuraus tilanteisiin asiakkaan kanssa yhdessä ravinnon, levon ja oikeanlaisen aktiivisuuden parissa. Ikää on kertynyt 36 vuotta, joten elämänkokemus itsessään antaa laajaa ymmärrystä eri elämäntilanteiden tuomiin haasteisiin. Olen täällä sinua varten. Ammattitaidolla, luottamuksella. Nähdään pian!

Evelina Rannanpää

Evelina Rannanpää

Koulutus

Personal trainer, lähihoitaja

Erityisosaaminen

Lihaskunto, kiinteytys, painonpudotus

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti
  • Ruotsi Ruotsi

Onko haaveenasi pudottaa painoa, kiinteytyä, saada lihaksia tai jopa totaalinen elämäntapa remontti? Olen muutoksen ja motivaation valmentamiseen erikoistunut personal trainer, kulkenut oman tieni ylipainoisesta normaalivartaloiseksi ja löytänyt kultaisen keskitien kohti onnellisempaa ja terveellisempää elämää. Minulla on kilpailutaustaa pitkänmatkan juoksuista, voimistelusta sekä kilpa-aerobicista. Jos kaipaat tsemppaamista ja apua valintoihisi kohti terveellisempää elämää, ota rohkeasti yhteyttä niin lähdetään yhdessä kulkemaan kohti sinun tavoitettasi!

Tiina Häyhä

Tiina Häyhä

Koulutus

Auktorisoitu Personal Trainer, Trainer Lab
Kuntosaliohjaaja, Trainer Lab
Fustra-ohjaaja
Logistiikkainsinööri

Erityisosaaminen

Liikkuvuus ja kehonhallinta, voimaharjoittelu

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Olipa tavoitteesi sitten elämäntapamuutoksen aloittaminen tai treenitehojen lisääminen, viedään yhdessä tavoitteesi maaliin! Minulla on kokemusta kuntosalilla harjoittelusta jo vuosien ajan ja olen erityisen kiinnostunut voimaharjoittelun eri puolista. Olen seurannut intohimoani ja kouluttautunut toimistotyöstä liikunta-alalle. Näin ollen minulla on omakohtaista kokemusta jatkuvan istumisen aiheuttamista ongelmista ja toisaalta siksi tiedän myös, miten kyseisiä vaivoja mahdollista lähteä korjaamaan. Valmennustaustaa minulla on sekä kuntosalilta, että kehon liikkuvuuden ja kireyksien parista. Olen valmentanut paljon asiakkaita, jotka tekevät toimistotyötä ja näin kehon lihaksisto on käytössä hyvin epätasaisesti. Pidänkin ensisijaisen tärkeänä saada kehosta tasapainoinen ja toimiva, jotta myös voimantuotto on optimaalista. Tavoitteita tukevaa ravintoa unohtamatta! Tärkeintä minulle valmentajana on, että suunnitelmat tehdään sinun tavoitteitasi tukien ja niin, että kuormitus on sopiva juuri sen hetkiseen elämäntilanteeseen. Ota yhteyttä, niin lähdetään treenaamaan!

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.