Vantaa - Martinlaakso

Hyvinvointikeskus on avoinna avainkortilla
ma–su 5–23. Asiakaspalvelu on avoinna
ma–to 16.30–20

CROSSTRAINING

Valmennuksessa pääset kehittymään järjestelmällisesti ja kokeilemaan jotain aivan uutta. Kaipaako juoksutekniikkasi hiomista? Entä oletko tutustunut vielä putkirullailuun, jonka avulla saat esimerkiksi parannettua aineenvaihduntaasi? Valmennuksessa käydään läpi erilaisia harjoitteita unohtamatta kuntotestausta, jonka avulla näet kehittymisesi. Valmentajana toimii personal trainerimme Eve, jolla on kilpailutaustaa juoksusta jo 20 vuoden ajan. Tämä valmennus on täynnä liikunnallisia elämyksiä – lähde sinäkin mukaan!

  • tiistaisin 7.5.2019 alkaen klo 17.30
  • kesto 3 kk
  • 12 tapaamista
  • enimmäisosallistujamäärä 6 henkilöä
  • hinta 79 €/kk/hlö
  • valmentaja Evelina Rannanpää
  • lisätiedot evelina.rannanpaa@ladyline.fi

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan