Vantaa - Martinlaakso

Hyvinvointikeskus on avoinna avainkortilla
ma–su 5–23. Asiakaspalvelu on avoinna
ma 17.45–19.30
ti 17.30–19.45
ke 17.15–20.30
to 17.30–20
la 10.45–12.30

Koronavirus ja tilannepäivitys 13.3.

13.3.2020 21:48

Hei naiset!

Olemme nyt Martsarissa entisestään lisänneet ja terävöittäneet hygienian ylläpitoon ja parantamiseen liittyviä toimenpiteitä.

Asiallista ja oikeaa lisätietoa koronaviruksesta löydät viranomaisohjeistuksesta, josta Suomessa vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

THL:n 10.3. päivittämän tiedotteen mukaan uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut yskii tai aivastaa. Ilmassa virukset eivät säily. On mahdollista, että virus tarttuu myös kosketuksen kautta. Koronavirukset eivät kuitenkaan säily päiväkausia pinnoilla vaihtelevissa lämpötiloissa. Tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ei ole todettu. Uusi koronavirus voi tarttua ihmisestä toiseen. Tartuntaketjuja on todettu perheenjäsenten välillä ja terveydenhuollon henkilöstöllä. Taudin itämisajaksi on arvioitu 2–12 päivää, keskimäärin noin 4-5 päivää.

Jatkamme Martsarissa tällä hetkellä ihan normaalilla aikataululla, ainakin toistaiseksi. Salia siivotaan tehostetusti ja ylimääräisiä kertoja – vaikka pintojen kautta missään päin maailmaa tartuntoja ei todettu. Salilla on käsisaippuaa, käsidesiä ja suihkepulloissa on desinfiointiainetta, jota voit käyttää esim. patjaan ennen tuntia venyttelyä varten ja salin puolella laitteisiin ennen ja jälkeen oma treeniä (niitä siivotaan joka tapauksessa, mutta jos haluat tehostaa omalla kohdalla).

Olemme tiukentaneet siivoustamme THL:n ohjeiden mukaisesti:

https://www.ttl.fi/tyoterveyslaitoksen-toimintaohje-yrityksille-koronavirusepidemiaan-varautumiseksi/

https://www.ttl.fi/ohjeistus-siivoukseen-covid-19/

https://www.ttl.fi/ohjeistus-palvelualoille-covid-19-tartuntojen-ehkaisemiseksi/

Mikäli yleinen tilanne pahentuu tai pitkistyy, päivitämme ja tiedotamme asiasta erikseen. Joka tapauksessa, pyrimme varmistamaan, ettei ketään jää harmittamaan! Pääasia, että MArtsariin tullaan vain täysin terveenä (tiimi ja asiakkaat), ei edes pikku viattomassa flunssassa, ja jos olet matkustanut, noudatathan THL-ohjeet.

Tällä hetkellä työn alla (ihan varmuuden vuoksi) on etätreeni (meidän loistava PT-tiimi työstää parhaimillaan) ja etsitään lisää ratkaisuja.

Les Mills yhteistyökumppaneiden asiakkaille, eli meille, on avattu oma striimauspalvelu, jossa saatte käyttöönne veloituksetta 95 eri Les Mills ohjelmaa kahdeksassa eri kategoriassa. Palvelu on käytössä seuraavat 2kk. Kaikki asiakkaamme ovat saaneet tämän palvelun 13.3. sähköposteihin.

Myös PILOXING- akatemian tunteja tulossa - stay tuned!

– jos jäät kotiin, tästä on hyötyä etenkin sinulle.

Eli tässä on tärkeät:

Jos tunnet olosi yhtään kipeäksi, älä tule treenaamaan!

Jos olet matkustanut ulkomailla, pidä 14 vrk:n karenssi ennen kuin tulet Martsariin.

Tilanne on se, että ei ole enää epidemia-alueita vaan on kyse pandemiasta, mihinkään ei ole turvallista matkustaa. UM ei päivitä matkustustiedotteisiin turvallisuustason muutoksia maittain koronan takia. Sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Kirsi Varhilan mukaan kaikille ulkomailta palaaville suositellaan kahden viikon poisjääntiä töistä, koulusta ja päiväkodista.

Ketjujohdon kehotuksesta rajoittamme live-ryhmäliikuntatuntien osallistujamäärät toistaiseksi enintään 10 henkilöön per tunti. Nyt toistaiseksi, jos olet täysin terve ja haluat osallistua tunnille, tervetuloa mukaan. Seuramme tilannetta ja ilmoittamme erikseen, jos tunneille pitää ilmoittautua etukäteen. Tällä hetkellä ilmoittautuminen toimii kosketusnäytön hiiren avulla, ja screenille tulee ilmoitus jos tunti on jo täynnä. Kaikkien tulee sisäänkirjautua niin kuin ennenkin, jotta pystymme seurata kuntosalin ja tuntien käyttöastetta - tämä on siis todella tärkeä, koska näin voimme toimia turvallisesti ja tarvittaessa järjestää ennakkoilmoittautumiset ja tiedottaa teitä ruuhka-ajoista kuntosalilla. Tällä hetkellä kuntosalilla on kerrallaan on ollut vaaja 10 hlö, ja pitkin päivä klo 05..00-23.00 max määrä jää alle 50.

Hyvää ja turvallista treenikevättä toivottaen!

Martsari-tiimi