ma–ke 15–19
to 9–12
la 10–13
Päivittäin avainkortilla
Smile 5–15
Lifestyle 5–23

groupBEAT™ / runBEAT™ – pelaa itsellesi treeni

GROUPBEAT™

Pelaa itsellesi treeni. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea täysin uusi ja mullistava tapa treenata. groupBEAT™ on sykeohjattu cardiotreenipeli, jossa pelaat ja treenaat oman kuntotasosi puitteissa valitsemallasi cardiolaitteella: juoksumatolla, soutulaitteella tai pyörällä. Treenin voit tehdä yksin, yhdessä kaverisi kanssa tai osallistua ohjatulle tunnille. groupBEAT™ Smile -tunti keskiviikkoisin klo 18.

RUNBEAT™

runBEAT™ tuo ensimmäisenä maailmassa virtuaaliset ympäristöt ja juoksukilpailut juoksumatoille. Juokse ryhmissä ja vertaile tuloksia muiden kanssa. Kisojen pituudet ovat mm. 100, 200, 400 ja 800 metriä. runBEAT™:in käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen: se ei vaadi nappien painamista kesken kisan, joten pelaajat voivat keskittyä turvallisesti juoksemiseen. Vaihtoehtoisesti voit tehdä yksin tai ystävän kanssa kävelyretken New Yorkin keskuspuistossa.

Miten se toimii?

  1. lainaa sykevyö asiakaspalvelusta tai käytä omaa MZ3-sykevyötäsi

  2. valitse sopivan tasoinen treeni kioskista

  3. valitse mieleinen cardiolaite: juoksumatto, pyörä tai soutulaite

  4. treenipeli alkaa ja pelin aikana seuraat etenemistäsi suurelta näytöltä

  5. sykeohjauksen avulla tiedät aina, millä tasolla liikut ja nämä tasot ovat sinun ikiomiasi – treenaat aina omalla kuntotasollasi ja siksi se on kivaa ja turvallista

  6. pelillisesti parhaiten pärjäät noudattamalla sykeohjaukseen perustuvia tasoja, jotka vaihtelevat pelin edetessä

Miten?

Aktivoi juoksuohjelma tai valitse kävelymaisema kioskilta ja aloita harjoittelu juoksumatolla yksin tai ystävän kanssa.

Sopiiko se minulle?

Kyllä sopii! Katso kysymykset ja vastaukset.

Molemmista palveluista ja niiden käyttämisestä voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme, kun olet keskuksella tai jos et vielä ole asiakkaamme voit tilata 1 kerran vierailijapassin, jolloin sovimme sinulle sopivan ajan tulla testaamaan palveluita.

Tilaa vierailijapassi