Vaasa - Ritz

Päivittäin avainkortilla sopimuksesi
mukaisesti (Smile 5–15 ja Lifestyle 5–23)
Asiakaspalvelu avoinna
ma–ke 14–18, to 9–12, la 10–13

UUSI Summer SLIM – 10 viikon nettivalmennuskurssi

11.6.2014 14:03

  • alkaa ma 23.6
  • kesto 10 viikkoa
  • hinta vain 39 € 10 viikon nettivalmennuksesta
  • osta suoraan verkkokaupastamme

HUIKEA Summer SLIM NETTIVALMENNUS saa jatkoa !

Tällä tiiviillä ja tehokkaalla 10 viikon nettivalmennuskurssilla saat itsesi napakkaan kuntoon ! Tämä nettivalmennus on rasvanpolttoa sekä vartalon muokkaamista. Ohjelmat ovat tehokkaita ja hieman lyhyempiä intervallityylisiä harjoituksia, joissa energiankulutus on energian saantia suurempaa. Valmennukseen kuuluu tiukka ruokavalio, jota noudattamalla saat itsesi erittäin hyvään kuntoon, rasva palaa ja reidet, pakarat, keskivartalo sekä kädet saadaan timmiin kuntoon.

Saat 3 erilaista saliohjelmaa valmennuksen ajaksi , 3 erilaista kotitreeniä sekä 5 tehokasta ja innostavaa ulkoharjoitusohjelmaa, jotka voit suorittaa mukavasti kesäisestä säästä nauttimalla. Valmennuksen voit toteuttaa itsenäisesti missä päin Suomea tahansa ja ilman kuntosaliasiakkuutta, koska olemme laatineet myös " kotitreeniohjelman " , jonka voit suorittaa kotona. Suosittelemme vähintään 4 harjoituskertaa / vko. Valmennusohjelmaan olennaisena osana kuuluu tietysti ruokavalio, joka tukee tavoitteita täydellisesti. Saat selkeän ja helposti toteutettavan ruokaohjelman koko kurssin ajaksi. Tällä ohjelmalla optimoimme rasvanpolton ja lisäksi ruokavaliossa on otettu huomioon sen proteiinipitoisuus. Tällä estetään lihasproteiinien hajoaminen ja autetaan lihasten rakentumista palautumisen aikana. Myös hiilihydraatteja pitää nauttia riittävästi. Näin virtaa riittää tehokkaisiin harjoituksiin ja vitamiineja sekä suojaravinteita saadaan ravinnosta riittävästi.

Olemme luoneet oman ”Summer SLIM by LadyLine Ritz” suljetun Facebook-ryhmän nettivalmennusryhmälle. Ryhmään laitamme kuvat ja videot jokaisesta harjoituksesta. Facebook-ryhmässä tulemme jakamaan lisäksi mm. lisää tietoa, tukea ja vinkkejä sekä harjoituksista että ruokailusta. Yhteisössä sinulla on mahdollisuus kysyä, kommentoida ja saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin asioihin nopeasti. Tähän nettivalmennukseen osallistuaksesi voit olla aloittelija, peruskuntoilija tai himoliikkuja, ohjelmat soveltuvat kaikille ! Tule siis mukaan unohtumattomalle matkalle yhdessä kanssamme ja saavuta upea kesävartalo hauskoilla ja tehokkailla harjoituksilla.

LadyLine Ritzin ammattitaitoinen valmennustiimi auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi kesävartalon. Valmennustiimiin kuuluvat, Pia Viemerö ja Anton Salmi.

Ohjeet

  1. Osta tuote verkkokaupastamme hintaan 39 €
  2. Saat sähköpostilla kutsun suljettuun Facebook-yhteisöömme Summer SLIM By LadyLine Ritz

Facebook-yhteistön sivuille tulee ohjelmat, videot, kuvat ja ruokavaliot, joita noudat 10 viikon ajan. Lisäksi me valmentajat, Pia Viemerö ja Anton Salmi vastaamme kysymyksiinne ja annamme lisävinkkejä.

Voit myös halutessasi ostaa LadyLine Ritzin 10 viikon asiakkuuden, jolloin pääset päivittäin rajattomasti klo 5–23 välisenä aikana suorittamaan harjoitusohjelmia tai osallistumaan ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Lisähinta 2 krt 49 € (yhteiskustannus 39 € + 49 € + 49 € = 137 €)

Lue lisää!