Vaasa - Ritz

Päivittäin avainkortilla sopimuksesi
mukaisesti (Smile 5–15 ja Lifestyle 5–23)
Asiakaspalvelu avoinna
ma–ke 14–18, to 9–12, la 10–13

PT-päivä tiistaina 5.2.2019

25.1.2019 08:43

Vietämme tiistaina 5.2.2019 Personal Training-päivää keskuksellamme klo 9-19 jolloin kaikki ovat tervetulleita tutustumaan keskukseemme ja osallistumaan ohjelmiin. :)

Ohjelma:

Saliopastus klo 11.30-13 -> mietityttääkö jokin laite tai kaipaat vinkkejä ja apuja salitreeniin jollain laitteilla. Nyt sinulla on mahdollisuus kysyä kaikkea salilaitteista ja niiden käyttämisestä personal trainer Siv Arolta, ilmoittaudu mukaan siv.aro@ladyline.fi tai asiakaspalvelussa.

TÄYNNÄ! Kehonkoostumusmittauksia klo 15-17 -> kehonkoostumusmittaus VAIN PT-PÄIVÄNÄ MAKSUTTA sisältäen: rasvaprosentti, luustolihasprosentti, painoindeksi, perusaineenvaihdunta, kehon sisäelinten ympärille kertynyt rasva sekä paino. Mittaus kestää tulosten analysoinnin kanssa n.15 min. Varaa aikasi pian sillä paikkoja mittaukseen on vain 8 kappaletta. Ajanvaraus siv.aro@ladyline.fi tai asiakaspalvelussa.

Saliopastus klo 17-18.30 -> mietityttääkö jokin laite tai kaipaat vinkkejä ja apuja salitreeniin jollain laitteilla. Nyt sinulla on mahdollisuus kysyä kaikkea salilaitteista ja niiden käyttämisestä personal trainer Siv Arolta, ilmoittaudu mukaan siv.aro@ladyline.fi tai asiakaspalvelussa.

Päivän aikana myös Nutramino-tuotteita maistatuksessa asiakaspalvelussamme. Ryhmäliikunta on päivän aikana normaalisti.

Tarjouksena päivän aikana tehtyihin uusiin asiakkuuksiin avausmaksu 0e (norm.29e) sisältäen veloituksettoman liikuntaneuvonnan.

TERVETULOA! :)

Lue lisää!