Seinäjoki

Avainkortilla päivittäin klo 4–24
Asiakaspalvelu avoinna
ma–pe klo 15–19 sekä lisäksi ke 08–12

Haemme Palveluneuvojaa

Etsimme positiiviseen Seinäjoen tiimiimme reipasta, yrittäjähenkistä ja innostavaa palveluneuvojaa.

Oletko energinen ja iloinen asiakaspalvelija ja halukas menestymään työssäsi? Haluathan kuunnella ja puhua kasvotusten asiakkaidemme kanssa, sekä innostaa ihmisiä terveellisempään elämäntyyliin? Oletko valmis oppimaan uutta ja tekemään tehokkaasti töitä saavuttaaksesi tavoitteita?


Arvostamme aikaisempaa myyntikokemusta, mutta kaikkein tärkeintä on innokas asenne, halu sekä pitkäjänteisyys tehdä myyntityötä liikunnallisessa ympäristössä.
Oletko Sinä etsimämme huippumyyjä ja huipputyyppi?


Mikäli haluat olla osa energistä tiimiämme, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen: emili.palonen@ladyline.fi otsikolla "Palveluneuvoja". Lähetä hakemuksesi pikaisesti sillä rekrytoimme työntekijän välittömästi sopivan löydyttyä!


Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin. Mahdolliset kysymykset voit jättää hakemuksen mukana, olemme Sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä. Tarjoamme sinulle näköalapaikan ja haasteellisen tehtävän alan johtavasta kuntokeskusketjusta, upean LadyLine työympäristön ja vastuuta työtehtävässäsi. Ole rohkea, odotamme hakemustasi.

Osta tästä!