Seinäjoki

Avainkortilla päivittäin klo 4–24
Asiakaspalvelu avoinna
ma–pe klo 15–19 sekä lisäksi ke 08–12

Palvelut

Laaja ryhmäliikuntavalikoima

Viikko-ohjelmassamme on 25 eri tuntia ja yhteensä n. 50 ohjattua tuntia. Ryhmäliikuntavalikoimastamme löydät sykettä nostattavia ja lihaskuntoa ylläpitäviä tunteja. LadyLinella on myös Seinäjoen monipuolisin kehoa huoltavien tuntien valikoima. Keskuksessa on kolme ryhmäliikuntasalia – iso ryhmäliikuntasali Ansa, rentouttava ja tarvittaessa lämmitettävä Vieno, sekä pieni mutta monipuolinen Virtuaalisali Helka.

Ryhmäliikuntasali Ansassa ohjataan pääasiallisesti vauhdikkaampia tunteja, kuten tanssilliset SH’BAM® ja Latino sekä sykettä nostattavat BODYATTACK®, BODYSTEP® ja BODYCOMBAT® sekä lihaskuntoa kehittävät BODYPUMP®, RPV, Lady Body ja Core sekä kevään 2019 uutuustunti FarkkuPeppu. Lisäksi Lady Askellus ja Kevyt Kuntojumppa, joissa liikkeet ovat helppoja eivätkä sisällä hyppyjä. Ilmajooga-tunnit ohjataan myös Ansa-salissa.

Vienon tuntivalikoimiin kuuluvat mm. Kehonhuolto, Shindo, Lady Jooga ja BODYBALANCE®, sekä n. 32 asteeseen lämmitetyssä salissa ohjatut HOT Venyttely ja HOT Lady Jooga.

Virtuaalisalissamme Helkassa voit jumpata ilman aikatauluja juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii. Lajivalikoimasta löytyy tunteja laidasta laitaan mm. sisäpyöräilyä, lihaskuntotunteja, flexi bar -tunteja sekä venyttelyä. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Lasten jumpat ja kotiäiti-tunnit

Aikataulustamme löydät myös valikoiman lasten omia tunteja! 45 minuuttinen Lastentunti on tarkoitettu 3–6-vuotiaille lapsille ja sisältää tälle ikäluokalle sopivia liikkeitä ja leikkejä. Aika hurahtaa mukavasti tarinoiden ja leikkien myötä.

Kotiäiti-tunnit ovat normaaleja aikataulussa olevia tunteja, mutta näille tunneille voivat äidit halutessaan ottaa alle kouluikäiset lapset mukaan. Lapset ovat täysin äidin vastuulla ja lapsille voi tunnin ajaksi ottaa omia leluja mukaan. Kotiäiti-tunneille voi luonnollisesti tulla myös ilman lasta.

Kuntosali

Keskuksessamme on monipuolinen kuntosali, jossa ylläpidät ja kehität lihaskuntoasi turvallisesti. Uusinta teknologiaa olevat Techogymin laitteet huolletaan säännöllisesti valmistajan toimesta. Kahdelta vapaapainoalueelta löydät kyykkytelineen ja Kinesis-laitteen lisäksi vatsa- ja selkäpenkit, kuntopalloja sekä 1–20 kg:n käsipainot. Meiltä löytyy myös talja sekä monipuolinen rigi ja boxi. Alueilla on isot peilit.

Lämmittelylaitteista löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Juoksumattojen lisäksi valikoimassa on mm. crosstrainerit, kuntopyörät ja soutulaite.

Henkilökuntamme auttaa kuntosalilaitteiden käytössä. Suosittelemme kuitenkin oman kuntosaliohjelman laatimista ammattitaitoisten personal trainereidemme opastuksella. Näin saavutat tavoitteesi helpommin ja teet liikkeet varmasti oikein ja turvallisesti. Tarjoamme Sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan personal trainerin kanssa, niin voitte yhdessä kartoittaa lähtötilanteesi ja tavoitteesi.

Saunaosasto

  • Perinteisessä saunassa on iso kivikiuas, joka antaa tasaiset ja pehmeät löylyt
  • Infrapunasaunan terveyttä edistävät vaikutukset pohjautuvat pitkälti infrapunalämmön syvältä kehoa lämmittävään vaikutukseen. Infrapunasaunassa saunominen lisää kudosten toimintaa, tehostaa verenkiertoa ja parantaa elimistön toimintoja

Molemmat saunat ovat lämpiminä:

  • ma–pe klo 9–12 ja 14–22
  • la 11–15
  • su 15–20

Hierovat tuolit ja solarium

Vastaanoton läheisyydestä löytyvät kaksi hierovaa tuolia ovat asiakkaidemme vapaassa käytössä. Punaisesta napista painamalla saat automaattisen 15 minuutin hieronnan. Hierovien tuolien käyttö on veloituksetonta.

Solarium on niin ikään asiakkaidemme vapaassa käytössä. Solariumiin ei oteta erillisiä varauksia, vaan voit pyytää avaimen ja silmäsuojat vastaanotosta asiakaspalvelun aukioloaikana. Solariumin ikäraja on 18 vuotta.

Personal training

Onko motivaatio hukassa tai onko sinulla tavoite jonka haluaisit saavuttaa? Koulutetut personal trainerimme Marjo ja Sofia ovat valmiina suunnittelemaan Sinulle tavoitteidesi mukaisen ohjelman. Palveluissamme on myös pienryhmävalmennuksia.

Tutustu personal training -palveluihimme tästä.

Yrityksille

Järjestämme tilauksesta ryhmäliikuntatunteja yrityksille ja yhteisöille. Miltä kuulostaisi esimerkiksi rentouttava HOT Lady Jooga, iloinen tanssitunti SH'BAM tai vaikkapa kahden eri tunnin yhdistelmä? Halutessanne voimme tulla myös omiin toimitiloihinne. Ota yhteyttä, niin teemme tarjouksen toiveidenne pohjalta. Lue lisää täältä ja jätä tarjouspyyntö lomakkeella tai sähköpostitse iida.lampinen@ladyline.fi.