Seinäjoki

Avainkortilla päivittäin klo 4–24
Asiakaspalvelu avoinna
ma–pe klo 15–19 sekä lisäksi ke 08–12

Hoitola Kädenjälki

Hoitola Kädenjälki on kahden naisen yritys joka tarjoaa kosmetologin palveluita sekä urheiluhierontaa ja osteopatiaa LadyLine Seinäjoen tiloissa osoitteessa Sammonkatu 2, 2 krs., 60120 Seinäjoki. Sinua palvelevat Osteopaatti ja Urheiluhieroja Elina Liikala ja SKY-Kosmetologi Hanna Solin.

Hoitola Kädenjälki tarjoaa palvelut edullisemmin LadyLinen sopimusasiakkaille!

Ajanvaraukset ja lisätiedot

(mieluiten tekstiviestillä)

Hieronta ja OsteopatiaKosmetologi
Elina Liikala
p. 045 638 5372
Hanna Solin
p. 044 976 5257

Palvelutarjonta ja hinnasto

Lataa tästä.

Mitä on ortopedinen osteopatia?

Ortopedinen osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön häiriö- ja kiputilojen hoitoa. Hoitokeinoina käytetään nivelten virheasentoja ja toimintahäiriöitä korjattaessa manipulaatio- ja mobilisaatiohoitoja. Myös tekninen ongelma-alueelle kohdistettu hieronta, erilaiset liikehoidot ja asiakkaan ohjaaminen kehonsa hallintaan kuuluvat osteopatian hoitomenetelmiin.

Ortopedisen osteopaatin erikoisosaamiseen kuuluu myös tarkka kliininen tutkiminen. Vain hyvällä tutkimisella kyetään hoito kohdistamaan tarkasti toimintahäiriöiseen kudokseen ja sulkemaan pois sellaisia riskitekijöitä, jotka ovat esteenä hoidolle. Ammattikuntamme nojautuu tiukasti koululääketieteeseen tosiasioihin, niinpä tutkimukset perustuvat aina funktionaalisen anatomian, röntgendiagnostiikan ja neurologian tuntemiseen. Ortopedisen osteopaatin koulutus antaa valmiudet satojen eri kliinisten testien suorittamiseen ongelman perussyytä selvitettäessä.

Ortopedinen osteopaatti kykenee kliinisen tutkimuksensa perusteella ohjaamaan asiakkaansa jatkotutkimuksiin sopivimmalle erikois- tai yleislääkärille. Useimmissa tapauksissa hän kykenee saatteessaan jatkotutkimuksiin esittämään vaivan syyn, ongelman ylläpitäjän.

Filosofiamme mukaan nivelten staattisoituminen (jäykistyminen) ja aineenvaihdunnan häiriintyminen niissä ja niiden ympäristökudoksissa on useimmiten syynä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin. Useimmiten lihakset jännittyvät joutuessaan suojaamaan toimintahäiriöisiä niveliä. Siis lihasjännitys ei useinkaan ole ongelmien perussyy. Mikäli ongelma kuitenkin on vain lihaksissa, hoito kohdistetaan niihin.

Ammattikuntamme on kiropraktikkojen ja naprapaattien ohella ainut terveydenhuollon ammattikunta, jolla on juridinen oikeus suorittaa manipulatiivisia hoitoja tukirangan nivelistön normaaliliikkuvuuden palauttamiseksi.

Mikä SKY-Kosmetologi?

Suomen Kosmetologien Yhdistys – Kosmetologföreningen i Finland ry on koulutettujen kosmetologien ammatillinen yhdistys. Yhdistys toimii jäsentensä välisenä yhdyssiteenä, ylläpitää ja kohottaa jäsentensä ammattitaitoa.

Kauneudenhoitoala menee kovaa vauhtia eteenpäin, ja yhdistyksen tärkeäksi tehtäväksi onkin muodostunut myös viestintä ja tiedottaminen kuluttajille sekä eri viranomaistahoille alan tapahtumista. Alalla on paljon ilmiöitä, joista olemme huolestuneita ja joihin haluaisimme muutoksia.

Tämän hetken kuuma puheenaihe ovat kouluttamattomat "kosmetologit", jotka perustavat kauneushoitoloita vailla minkäänlaista koulutusta ja alkavat tehdä vaativiakin hoitoja. Tätä ei tällä hetkellä mikään viranomaistaho valvo, joten tämä on valitettavasti mahdollista. Tällä hetkellä ainoastaan SKY-tähtimerkin alla töitä tekevät kosmetologit ovat todennetusti koulutettuja. Harva varmaan ajattelee mennessään kauneushoitolaan, että tekijä saattaakin olla vaikka puutarhuri, joka on päättänyt pistää hoitolan pystyyn.

Iho on ihmisen suurin elin, ja sitä tulee hoitaa hellästi ja huolella, ammattitaidolla.