Seinäjoki

Avainkortilla päivittäin klo 4–24
Asiakaspalvelu avoinna
ma–pe klo 15–19 sekä lisäksi ke 08–12

Ilmajoogapäivä la 6.4. Ilmoittaudu mukaan!

19.3.2019 11:05

Tervetuloa ihanaan Ilmajoogaan LadyLinelle lauantaina 6.4. klo 15.00 alkaen. Päivä on avoin aivan kaikille naisille.

Tunnin kesto on 45 min ja järjestämme kaksi tuntia, klo 15.00 ja 16.00.

Yhden tunnin hinta on 6 €. Maksu paikan päällä ennen tuntia. Meillä käy käteinen, pankki- ja luottokortti sekä liikuntarahat. Huom, hinta on sama myös sopimusasiakkaille näistä ylimääräisistä tunneista.

Otamme vastaan ennakkoilmoittautumisia, mutta voit myös vain saapua paikalle. Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua maksutta viimeistään 2 vuorokautta ennen tapahtumaa. Sen jälkeen peruneilta veloitetaan tuntimaksun hinta kokonaisuudessaan.

Ilmoittautua voit puhelimitse asiakaspalveluumme p. 045 265 5645 sen aukioloaikoina, eli arkisin klo 15-19 sekä lisäksi keskiviikkoisin klo 8-12. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse seinajoki@ladyline.fi, mutta huomioithan että ilmoittautuminen on sitova vasta vahvistusviestin saadessasi. :)

Sähköpostilla ilmoittautuessasi ilmoitathan samalla puhelinnumerosi ja sähköpostisi mahdollista yhteydenottoamme varten. Toivomme jokaiselta henkilökohtaista ilmoittautumista, mutta mikäli ilmoitat samalla ystäväsi, lähetäthän myös hänen sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Päivä on tarkoitettu yksityishenkilöille, ei ryhmille. Ikäraja 15 vuotta.

Tule tunnille puhtaissa vaatteissa, mieluiten suihkun jälkeen.
- kyynärpäät peittävä paita
- polvitaipeiden yli ulottuvat housut
- puhtaat sukat
Ota pois terävät korut, kellot ja silmälasit sekä varmista, että vaatteissasi ei ole vetoketjuja. Sido pitkät hiukset kiinni.

Lämpimästi tervetuloa! ♥