KORONAVIRUS // LadyLine-keskukset pysyvät toistaiseksi auki. Lue lisää.

Rovaniemi

ma–pe 16–17
la 10–11
kulkuavaimella päivittäin 5–23

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Nina Suopela

Nina Suopela

Koulutus

Koulutus, Fysioterapeutti, Liikunnanohjaaja AMK

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti
  • Ruotsi Ruotsi

Täällä olisi yksi lappilaistunut personal trainer ja fysioterapeutti valmiina auttamaan sinua löytämään liikunnan ja terveellisen elämäntavan pysyväksi osaksi arkea. Olipa tavoitteesi sitten laihduttaminen, kiinteytyminen, kuntoutuminen tai liikunnan riemun löytäminen, haluaisin auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi. Valmentajana olen sopivan tiukka rennolla twistillä. Minulle on tärkeää löytää jokaiselle asiakkaalle oma tapa sisällyttää liikunta ja terveellinen ravinto elämäänsä, jotta se myös pysyisi siellä. Mielekäs, turvallinen, monipuolinen treeni ja hyvä ruoka -taatusti parempi mieli. Fysioterapeutin koulutuksen ja työkokemuksen myötä voin auttaa sinua myös kuntoutuksessa, tai erilaisten vaivojen ja sairauksien yhdistämisessä sopivaan treeniin. Minulla on työkokemusta ja koulutusta liikunnan, sekä fysioterapian alueelta 10 vuoden ajalta ja omaa lajitaustaa löytyy mm. juoksusta, pyoräilystä sekä uinnista. Rakastan luontoa ja ulkoilua, joten treenien ei tarvitse olla perinteisiä, eikä sisälle sidottuja. Laita viestiä tai nappaa rohkeasti hihasta salilla tai jumpan jälkeen niin jutellaan lisää!

Paula Niska

Paula Niska

Koulutus

Personal trainer ja ravintovalmentaja, liikuntalääketieteen- ja ravintotieteiden perusopinnot, NLPT I-II, liikuntapsykologian perusopinnot (meneillään)

Erityisosaaminen

Elämäntapamuutokset, ravintovalmennus ja -neuvonta, painonpudotus ja -hallinta, kuntosaliharjoittelu, kehonpaino- ja toiminnallinen harjoittelu

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Tarjoan kokonaisvaltaista hyvinvointiin tähtäävää valmennusta, jossa yhdessä opettelemme ja etsimme sinun elämäntilanteeseen sopivia tapoja arkiliikuntaan tai vaikka painonhallintaan. Minulla on omakohtaista kokemusta painonpudottamisesta ja treenaamisesta, joten tiedän millaisia ajatuksia ja haasteita voi matkanvarrella tulla vastaan. Valmennuskokemukseni on karttunut myös erilaisissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden ohjaamisesta, ja uskon löytäväni myös sinun arkeesi sopivat työkalut. Haluan antaa koulutukseni, omakohtaisen kokemukseni sekä osaamiseni käyttöösi, oli tavoitteesi sitten painonpudotus, kiinteytys, lihasmassan kasvatus tai vain kunnonkohotus. Valmentajana olen määrätietoinen, innostava, mutta tarvittaessa vaativa. Pyrin aina löytämään sinulle parhaan tavan toimia ja edetä uutta tavoitettasi kohti, sekä pitämään harjoittelun kiinnostavana ja luomaan sopivaa vaihtelua. Näin motivaatio tekemiseen pysyy yllä - henkistä hyvinvointia unohtamatta. "Yhessä me saahan hyviä tuloksia!"

Pirkko Gyldén

Pirkko Gyldén

Koulutus

Sairaanhoitaja AMK, Personal trainer ja Fitness- ja ravintovalmentaja

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti
  • Ruotsi Ruotsi
  • Saksa

Valmennukseni perustana on monipuolisuus. Olipa tavoitteenasi kunnon kohotus, painonhallinta, lihasmassan kasvatus, liikkuvuuden parantaminen, hyvinvoinnin edistäminen, kilpa-urheilu tai mikä tahansa muu, niin autan sinua löytämään motivaation ja liikunnanilon monipuolisen liikkumisen kautta. Olen valmentajana tarpeen mukaan vaativa, kuunteleva, ymmärtäväinen ja huumorilla höystetty. Koulutuspohjana minulla on sairaanhoidon, terveydenhuollon, hierojan, ravitsemusvalmennuksen, liikunnan ja personal trainerin koulutus. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä motivaatiota herättävä ja tuloksia tuova liikuntakokonaisuus!

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.