Asiakaspalvelu avoinna:
ma–ke 15–19
to–pe 15–18
la 10–13
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

Palvelut

Tervetuloa LadyLinelle!

LadyLine on viihtyisä, naisten tarpeita varten suunniteltu hyvinvointikeskus.

Olipa tavoitteenasi painonhallinta tai yleiskunnon kohotus, stressin purku tai liikunnan tuoma hyvän olon tunne, meiltä saat haluamasi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa Sinua henkilökohtaisesti saavuttamaan omat tavoitteesi, olitpa minkä ikäinen tahansa, vasta-alkaja tai aktiiviliikkuja.

LadyLine Rovaniemi tarjoaa ensiluokkaisia hyvinvointi- ja liikuntapalveluita. LadyLinen asiakkaana voit valita itsellesi sopivan asiakkuuden – kuntosali ja ryhmäliikunnat tai vaihtoehtoisesti vain kuntosalin – katso eri vaihtoehdot verkkokaupastamme.


Kuntosali

Technogymin laadukkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset Cardio- ja kuntosalilaitteet. Vapaat painot: käsipainot, kahvakuulat, maastaveto-, kyykky- ja penkkipunnerrusvälineet. Meiltä löytyvät myös Kinesis –vastusharjoittelulaitteet sekä Omnia-laitteisto. Saliltamme löytyy myös veto-/työntökelkka, kuntopallot, slam-pallot ja muita toiminnallisia välineitä.


MyWellness Cloud

MyWellness Cloud on uusi ja älykäs pilvipalvelu asiakkaan tavoitteita palvelevaan täydellisen liikuntakokemuksen aikaansaamiseen. Palvelu yhdistää kuntoilijan harjoittelun kuntokeskuksessa, kotona ja ulkoliikunnassa. Pilvipalvelua www.mywellness.com voi käyttää omalla PC:lla, iPadilla, iOs- ja Android-älypuhelimilla. Palvelun ansiosta voit kätevästi seurata omaa liikkumistasi ja kehittymistäsi.


Monipuolinen ryhmäliikunta

  • tanssilliset, lihaskunto- ja kehonhuoltotunnit
  • LesMills-tunnit
  • Kinesis ja Omnia -pienryhmätunnit
  • sisäpyöräily
  • virtuaalitunnit ryhmäliikuntakalenterin mukaan ja tilan ollessa vapaana asiakkaan oman aikataulun mukaan


Hot&Relax -studio

LadyLine Hot&Relax –studio on infrapunalämmitteinen ryhmäliikuntatila, jossa yhdistyvät infrapunalämmön terveyttä ja kauneutta edistävät vaikutukset sekä laadukkaat body&mind –harjoitukset. Harjoittelu Hot&Relax-studiossa parantaa pintaverenkiertoa ja edistää aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Lämpö lisää lihasten elastisuutta, nivelten liikkuvuutta ja pienentää loukkaantumisriskiä. Harjoittelu on nautinnollista. Hot-tunteja on mm. Pilates, Jooga, LesMills BodyBalance, Kehonhuolto ja Rasvanpoltto.


Kurssit

Järjestämme myös 6-10 viikon pituisia kursseja, mm. Dynaaminen syvävenyttely, FootFitness, Pilates ja Jooga ja näihin liittyviä workshoppeja. Kursseille ja workshoppeihin voi osallistua myös muutkin kuin asiakkaat.


Infrapunasauna sekä laadukkaat ja avarat pukeutumistilat

Nauti ympärivuotisesti aurinkoenergian tuomista eduista keholle. Infrapunalämpö vaikuttaa syvälle lihaskudokseen ja edistää rasvan palamista. Aineenvaihdunnan paraneminen helpottaa lihaskipuja ja auttaa palautumaan urheilusuorituksen jälkeen. Infrapunasauna on asiakkaidemme käytössä veloituksetta.


Ladyt -tunnit

Ladyt-tunneilla kuntoilet ryhmässä turvallisesti ohjaajan opastuksella. Ladyt -tunti on suunniteltu yli 55-vuotiaille naisille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kuntoilusta kuntokeskuksessa.


Personal training -palvelut

Lue lisää tästä.


Inbody-kehonkoostumismittaus

Personal trainereimme käytössä on Inbody 570. InBody-mittaus tarjoaa monipuoliset ja yksityiskohtaiset tulokset kehosi koostumuksesta. Mittaus on nopea, helppo sekä yksityiskohtainen, muutosten seuraaminen on erittäin motivoivaa ja mielenkiintoista. InBody-mittauksessa saatua tietoa voidaan hyödyntää esimerkiksi kunto-ohjelmaa laadittaessa tai ruokavaliota tehdessä. Tulokset näkyvät yksityiskohtaisessa raportissa, joka käydään yhdessä testaajan kanssa läpi ennen kuin asiakas saa sen mukaansa.


Työhyvinvointipalvelut

Tarjoamme myös yrityksille suunnattuja liikunta- ja työhyvinvointipalveluita. Tarjolla on ryhmäliikuntatunteja ja Personal training pienryhmiä sekä erilaisia kursseja. Kysy lisää asiakaspalvelustamme niin teemme sinulle tarjouksen: puh. 050 383 0910 tai rovaniemi@ladyline.fi