Asiakaspalvelu avoinna:
ma–ke 15–19
to–pe 15–18
la 10–13
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

LadyLine Rovaniemi uudistuu ja kehittyy entistä paremmaksi

Alkuvuosi 2023 on meille mielettömien uudistusten aikaa, joista osan olemmekin toteuttaneet jo! Jatkossa löydät meiltä entistä kattavammat puitteet monipuoliseen harjoitteluun. Lue tästä, mitä kaikkea olemme keksineet.

Kuntosali

Maaliskuussa meille tulee uusia kuntosalilaitteita:

  • Lämmittelyalue uudistuu Technogymin uusilla juoksumatoilla, crosstrainereilla ja kuntopyörillä. Lisäksi alueelle tulee kaksi Air Bikea ja yksi soutulaite lisää.  Alueelta löytyy myös porraskone, Skillmill, kaksi käsipyörää, soutulaite sekä hiihtolaite.
  • Nyt hemmotellaan pakaratreenistä kiinnostuneita! Salille tulee uusi Technogymin Booty Box - Glute Builder Circuit -laitteisto, joka koostuu viidestä PURE-sarjan vipuvarrellisesta laitteesta, jotka maksimoivat pakaratreenin tulokset ja tehon. Laitteilla tehtävät harjoitukset muodostavat kokonaisuuden, joilla pakaran ja reiden lihakset harjoitetaan läpikotaisin. Laitteisto tarjoaa kaiken mitä täydelliseen pakaran ja reisien harjoittamiseen tarvitset!
  • Muita uusia laitteita on lisäksi Technogym T-Bar Row -penkki selkälihasten harjoittamiseen sekä toinen Multipower Smith -laite.

Kuntosalimme on tilava, avara ja viihtyisä. Lämmittely- ja vapaapainoalueen lisäksi tiloistamme löytyy painopakka-alue, Kinesis -vastustusharjoittelulaitteisto, painokelkkarata ja monipuolinen toiminnallinen sali, venyttelyalue sekä BioCircuit -kiertoharjoittelulaitteisto.

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntakalenterimme on monipuolisempi kuin koskaan aikaisemmin; jokaiselle löytyy varmasti jotain ja enemmänkin! Meillä on kolme ryhmäliikuntasalia:

  • Fitness&Dance
  • Hot&Relax
  • Pyöräilysali

Tanssitunneilla kävijöitä olemmekin jo hemmotelleet asentamalla Fitness&Dance –saliin peilit ja lisäksi lattiamateriaali on vaihdettu tanssille ihanteelliseksi. Kyllä nyt kelpaa pyörähdellä!

Ryhmäliikuntakalenteri

Asiakkuustarjous

Meillä on edulliset toistaiseksi voimassa olevat hinnat, 30 päivän irtisanomisajalla. Tutustu hinnastoomme tai tule tutustumaan tilaamalla ilmainen vierailijapassi.

Hinnasto  Tilaa vierailijapassi


Aloitusmaksu 0 €

(norm. 29,90 €)

kampanjakoodilla ALOITA23S. Osta asiakkuus verkkokaupastamme tai tule asiakaspalveluumme.

Osta tästä