Asiakaspalvelu avoinna:
ma–pe 15–18
la 10–12
su suljettu
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

Kurssit

Samba-workshop

Tervetuloa Samba-workshop-tunnille tanssimaan raikuvien sambarytmien tahdissa! Tunti on alkeistason tunti, joka sopii kaikille tanssista kiinnostuneille. Tunti alkaa hauskalla alkulämmittelyllä, jonka jälkeen opetellaan brasilialaisen karnevaalisamban perustekniikkaa. Tunnilla opetellaan vain 3 mukaansatempaavaa tanssiliikettä! Tanssin lisäksi karnevaalikulttuuriin kuuluu improvisointi ja poseeraaminen, joten tunnilla harjoitellaan myös pari asenteen omaavaa, jotka kuuluvat upeaan tanssikokonaisuuteen. Tunnilta poistutaan hymy huulilla, keho ravistettuna ja aivot nollattuina! Paikalla on myös Samba De Aurora Rovaniemi ryhmän sambaajia upeine samba asuineen, joten work shop on juuri sopiva paikka nähdä ja kuulla sambaajien kokemuksia projektista, jonka he aloittivat syksyllä 2023 määränpäänä kesäkuun 2024 Helsinki Samba Carnaval matka! Mukaan tarvitset sisäkengät, juomapullon ja hikipyyhkeen.

 • lauantaina 17.8.2024 klo 15:00–16:15 (75 min)
 • paikka: LadyLine Rovaniemi – Dance&Fitness-sali
 • osallistumismaksu 15 € (osallistumismaksun voi maksaa myös liikuntarahalla)
 • ohjaajana Maisu Kader
 • lisätiedot / tiedustelut tunnista: 040 726 8004 / Maisu

Romanttinen ja sensuelli Bachata-kurssi

Vielä kerkeää yhdelle kurssille ennen kesälomia! Tervetuloa nauttimaan samettisen pehmeistä Bachata tunneista kokonaisen kuukauden ajan! Dominikaanisesta tasavallasta lähtöisin oleva romanttinen ja intohimoinen bachata on rauhallista, sensuellia, kaunista ja eleganttia. Tempo on tasaista ja helposti tulkittavaa ja nelijakoisen temmon ansiosta perusaskellus on helpompi kuin esim salsassa.

Alkeistason tunnit ovat tarkoitettu kaikille tanssista kiinnostuneille. Tunti alkaa alkulämmittelyllä, jonka jälkeen käydään läpi tekniikkaa. Tunnin aikana toistoja on harvinaisen paljon, joten liikkeet tulevat aivan varmasti tutuiksi ja samalla pulssikin nousee ja tulee hiki. Pähkäilyn ja mietiskelyn sijaan tunnilla pääsee siis nauttimaan aidosta tanssin ilosta! Valloittavan musiikin tahdissa liikkeet niputetaan pikkuhiljaa yhteen kauniiksi kokonaisuudeksi, jota kerrataan useita kertoja lopputunnin ajan. Tunnilta poistutaan pää pilvissä, aivot nollattuina hymy huulilla.

Ohjaajana toimii Maisu, jolla tulee tänä vuonna mittariin 20 vuotta railakasta ohjaajauraa. Maisun intohimo on latinolajit, joka on myös elämäntapa! Koulutettuna Bailatino ohjaajana Maisu on suunnitelmallinen ja osaa ottaa huomioon koko ryhmän eri liikevaihtoehtoineen. Tärkeintä on, että jokainen saisi kokea tanssin ilon ja pääsisi hiki hatussa revittelemään ja nauttimaan oman kehon liikuttamisesta sydäntä salpaavien rytmien parissa. Mielekkään liikuntalajin löytäminen on yksi suurimmista voimavaroista kaiken arjen, kiireen ja vastuun rinnalla. Tanssi on terapiaa niin keholle kuin mielelle. Tervetuloa!

Tunnille tarvitset: Hikipyyhe, tanssikorkkarit / sisäkengät, juomapullo

 • keskiviikkoisin 14.8.–4.9.2024 klo 19:10–20:10
 • paikka: Fitness&Dance-Sali
 • osallistumismaksu 59 € (osallistumismaksun voi maksaa myös liikuntarahalla)
 • ohjaajana Maisu Kader
 • lisätietoja kurssiin liittyen: Maisu Kader puh. 040 726 8004, maisu.kader@gmail.com – FB / IG: @maisundance

Bailatino - Salsa kurssi

Vauhdikas ja iloinen salsa on lähtöisin Kuubasta. Tämä tanssi on lyönyt itsensä läpi maailmanlaajuisesti, ja on rakastettu tanssilaji ympäri maailmaa!

Tunti alkaa lämmittelyllä, jonka jälkeen käydään läpi perustekniikkaa. Tämän jälkeen opetellaan perusaskeleita - aluksi hitaasti ja sitten tempoon. Tunnin edetessä kuumien rytmien tahdissa liikkeet niputetaan pikkuhiljaa yhdeksi kokonaisuudeksi. Tunnilla on harvinaisen paljon toistoja, joten mietiskelyn ja pähkäilyn sijaan ME TANSSITAAN taukoamatta ja hiki tulee! Lopputunti huipentuu kokonaiskoreografian toistamiseen ja fiilistelyyn! Tunti sopii hyvin ensikertalaisille tai kokeneille, jotka haluavat oppia jotain uutta ja energisoivaa! Tunti sopii myös hyvin niille, jotka ovat mahdollisesti kiinnostuneista parisalsasta, sillä soolotuntien oppi on hyödyksi myös paritanssissa. Tunnilta poistutaan posket punaisina hymy huulilla! Ohjaana toimii Maisu, joka on liikuttanut ryhmiä jo 20 vuoden ajan. Maisu on myös koulutettu Bailatino ohjaaja! Tervetuloa!

Tunnille tarvitset: Hikipyyhe, tanssikorkkarit / sisäkengät, juomapullo

 • keskiviikkoisin 11.9.–2.10.2024 klo 19:10–20:10
 • paikka: Fitness&Dance-sali
 • osallistumismaksu 59 € (osallistumismaksun voi maksaa myös liikuntarahalla)
 • ohjaajana Maisu Kader
 • lisätiedot: Maisu Kader puh. 040 726 8004, maisu.kader@gmail.com - FB / IG: @maisundance

Ilmoittaudu mukaan!

Sitovat ilmoittautumiset alla olevan lomakkeen kautta.