Asiakaspalvelu avoinna:
ma–ke 15–19
to–pe 15–18
la 10–13
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

Koronatilanteeseen liittyvä tiedote

26.2.2021 16:53

Perjantaina aamulla kokoontunut Lapin sairaanhoitopiirin alueen koronakoordinaatioryhmä totesi Lapin olevan edelleen kiihtymisvaiheessa, toisin kuin valtioneuvoston ulostulosta saattoi ymmärtää. Rovaniemen tartuntatautitilanne ei täytä leviämisvaiheen kriteereitä ja näin ollen esimerkiksi tilojen sulkemiselle ei ole Rovaniemellä perusteita (https://www.rovaniemi.fi/).

Yleisötilaisuuksien yleisömäärän suhteen Aluehallintovirasto antaa päätöksen viikolla 9. Aluehallintovirasto on todennut sivuillaan:

Yleisötilaisuudet koskevat tilaisuuksia, joihin yleisöllä on vapaa pääsy, mm. kuntosalitoiminta ja tiloissa järjestettävät jumpat eivät ole näitä yleisötilaisuuksia.

Olemme tehneet nyt myös muutoksia, jotta turvavälien toteuttaminen on entistä helpompaa:

  • olemme poistaneet käytöstä kuntosalilaitteita (laitteita, joita on useampi salilla) ja siirtäneet osin niitä
  • pukukaappirivistöistä olemme poistaneet joka toisen pukukaappiparin käytöstä
  • pyöräilysalista on jo aikaisemmin poistettu käytöstä n. puolet pyöristä

BioCircuitin käyttäjiä ohjeistamme, että kun olette menossa siihen, odota, että edellinen treenaaja on laitteella 4, ennen kuin laitat kulkuavaimesi päätteelle, näin varmistuu, että turvaväli varmasti toteutuu.

Muistetaan pitää itsestämme ja toisistamme huolta:

  • Pidetään turvavälit ja hyvästä käsihygeniasta huolta
  • Kuntoillaan vain terveenä
  • Noudatetaan keskuksemme ohjeistuksia laitteiden ja välineiden puhdistuksen osalta

Meillä on tilavat tilat (yhteensä 1350 m2), nykyisillä kävijämäärillä kuntosalillamme ja ryhmäliikunnoissa (joissa osallistujamäärät raoitettu) on asiakkaan helppo pitää turvaväliä. Tässä vaiheessa jatkamme toimintaamme muutoin normaalisti. Myös pienryhmät ja kurssit jatkuvat toistaiseksi.

Seuraamme kuitenkin tiiviisti viranomaisten tiedotuksia ja päätöksiä ja ilmoittelemme niistä aiheutuvista toimista asiakkaillemme.