Porvoo

Asiakaspalvelu avoinna:
ma–to klo 16.30–19
Muina aikoina sop. mukaan

POLKUJUOKSU

Poluilla juostessa keho saa monipuolista harjoitusta ja samalla voi nauttia metsän rauhoittavasta tunnelmasta. Et tarvitse aiempaa polkujuoksukokemusta, ja vauhdin voit sovittaa itsellesi sopivaksi. Treeneissä vuorotellaan juoksua ja kävelyä ja välillä tehdään myös erilaisia harjotteita, kuten lihaskuntoa, loikkia yms. Treenit toteutetaan pääasiassa Joonaanmäen pururadalla.

  • torstaisin 2.9.2021 alkaen klo 18–19
  • kesto 1 kk
  • 4 tapaamista
  • enimmäisosallistujamäärä 10 henkilöä
  • hinta 79 €/kk/hlö
  • valmentaja Linda Weckström
  • lisätiedot linda.weckstrom@ladyline.fi

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan