Porvoo

ma–su 6–23
Asiakaspalvelu avoinna
ma–to klo 16–19.30
la 10–13

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Malin Havila

Malin Havila

Koulutus

Personal trainer

Koulutettu kuntosalivalmentaja

Kielitaito
 • Suomi Suomi
 • Englanti Englanti
 • Ruotsi Ruotsi

Olen Malin Havila, koulutettu kuntosalivalmetaja ja Personal Trainer. Oma kuntosaliharrastus on alkanut vasta aikuisiällä, kun kaipasin muutosta omaan elämääni ja hyvinvointiin. Valmennuksessani tärkeintä on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttaminen. Olemme yksilöitä, joten jokainen ihminen tarvitsee yksilöllisen kuntosaliohjelman nauttiakseen ja kehittyäkseen kuntosaliharjoittelussa. Treenit kanssani ovat yksilöllisiä ja tehokkaita, muistetaan kuitenkin pitää myös hauskaa. Kaipaatko apua painonpudotuksessa tai haluatko saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin? Oletko aloittelija kuntosalilla, etkä tiedä mitkä liikkeet ovat juuri sinun lähtökohdallesi sopivat? Omaa terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia parempaa sijoituskohdetta tuskin on. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja tehdään tavoitteistasi totta! Jag heter Malin Havila, jag är utbildad konditionssalstränare och Personal Trainer. Min egna konditionssal hobby har börjat först i vuxenåldern, när jag ville ha en förändring i mitt eget liv och bättre välmående. Det viktigaste målet när jag samarbetar med en kund är att uppnå bättre välmående. Vi är alla individuella, så varje människa behöver ett individuellt konditionssalsprogram för att njuta av träningen och utvecklas. Mina program är individuella och effektiva, utan att glömma att ha roligt. Behöver du hjälp med att gå ner i vikt eller vill du uppnå bättre välmående? Har du nyss börjat gå på konditionssal, men du vet inte vilka rörelser passar dig bäst utgående från din utgångspunkt? Det finns väl ingen bättre investering än ens egna hälsa

Sanna Tolonen

Sanna Tolonen

Koulutus

Lisensioitu Personal trainer
Koulutettu kuntosalivalmentaja

Kielitaito
 • Suomi Suomi
 • Englanti Englanti

”Selkä huonossa kunnossa, niska-hartiaseutu ollut jumissa jo pitkään, alaselkä väsyy istuessa.” ”Aika ei vaan riitä, on niin paljon mietittävää ja hoidettavaa.” Kuulostaako tutulta? Kyllä nämä ovat usein arkipäiväämme, sitä ne olivat myös minulle. Osaksi näistä syistä kouluttauduin Personal Traineriksi auttaakseni muita mm. yllä olevien ongelmien ratkomisessa. Ei ole tarpeen eikä kannattavaa etsiä ratkaisuja yksin, kun voit saada apua henkilökohtaiselta valmentajalta. Positiivista palautetta olen saanut asiakkailtani kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, sekä kuuntelu että kuulostelu taidoistani suhteessa asiakkaan fyysiseen/psyykkiseen hyvinvointiin. ”Vastasiko valmennus odotustasi? Kyllä vastasi, sain henkistä ja fyysistä tukea. Paras mahdollinen tuki.” Sana on vapaa, mitä mietteitä valmentajasta? ” Rento/tiukka. Tykkäsin, kuuntelee asiakasta tarkkaan ja rakentaa ohjelmat sen mukaan, antaa hyviä neuvoja, luotettava, hyviä vinkkejä, tukee sua, siis asiakasta jne. Paras mahdollinen.” Sen lisäksi, että olen itse kamppailut yllä olevien ongelmien kanssa olen nähnyt ja seurannut monen asiakkaan heidän omaan hyvinvointiin liittyviä haasteita nyt jo kahdeksan vuoden ajan LadyLinella hyvinvointikeskuksen palveluneuvojana. Käytännön kokemusta on siis kertynyt varsin mukavasti. Ryhmäliikuntaohjaaminen on ollut osa elämääni vuodesta 2005. Mitkä sinun tavoitteesi ovat? Laita viestiä tai tule tapaamaan niin tehdään matka kohti tavoitteitasi yhdessä.

Saija Koivuniemi

Saija Koivuniemi

Koulutus

Fysioterapeutti – Personal Trainer (PhysioTrainer)
 

Erityisosaaminen
 • Tuki- ja liikuntaelinsairaudet, sairauksien huomioiminen ja ergonomia
 • Harjoittelua rajoittavat ongelmat
 • Ylipainoiset → sekundääriset tuki- ja liikuntaelin – ongelmat ja elintapasairauksista kärsivät
 • Ennaltaehkäisy
 • Kuntoutus
 • Paluu takaisin liikunta- tai urheilulajiin
Kielitaito
 • Suomi Suomi
 • Englanti Englanti

Terveys, hyvinvoiva keho ja mieli ovat avaimet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Asiakkaitani ohjaan yksilöllisesti kunto, terveydentila ja muu elämäntilanne huomioon ottaen. Minulle on tärkeää perustella asiat, jotta motivoidut ja sitoudut harjoitteluun tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ohjaustilanteissa olen kärsivällinen, kannustava ja sopivasti vaativa huumoria, naurua ja armollisuutta unohtamatta. Treenaamisen tulee olla myös mukavaa. Pitkäaikainen kokemukseni liikunta-alalta sekä fysioterapian asiantuntijana luo vakaan, kotoisan, turvallisen ja lämminhenkisen pohjan harjoittelulle. Teen kaikkeni, että asiakkaanani saavutat sovitut tulokset. Pienillä valinnoilla voi ajan kanssa saada aikaan isompia muutoksia! Harrastan monipuolisesti liikuntaa. Itselleni mieluisia lajeja ovat tennis, uinti, melonta, lenkkeily, ryhmäliikunta- ja tanssitunnit sekä kuntosali.

Tiina Kovalainen

Tiina Kovalainen

Koulutus

Terveystieteiden maisteri
Liikuntatieteiden kandidaatti
Koulutettu ja lisensioitu personal trainer
Useita lisenssejä eri treenimuotoihin, mm. LesMills-ohjaajalisenssit

Erityisosaaminen

Kokonaisvaltainen hyvinvointi: liikunta, ravinto, uni ja stressinhallinta
Urheilijoiden fysiikkavalmennus
Monipuolinen kuntosaliharjoittelu

Kielitaito
 • Suomi Suomi
 • Englanti Englanti

Vahva koulutustaustani (ylempi yliopistotutkinto) ja laaja kokemukseni ovat valmennettavieni tukena matkalla tavoitteisiin. Valmennuksessani on liikkujia yläkouluikäisistä ikäihmisiin -jokaisen omin tavoittein treenaamme tiukasti ja keskittyneesti, mutta aina positiivisessa ja energisessä ilmapiirissä. Kestävyysurheilu-urani nuorten maajoukkuetasolla vahvistaa osaamistani lajivalmentajana kestävyyslajeissa ja fysiikkavalmentajana muissa lajeissa. Terveystieteilijänä erityisosaamiseeni kuuluvat ravintosuunnitelmat haastavissakin tilanteissa (kuten terveysongelmien helpottaminen tai kilpaurheilijan ravinnon optimointi) ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiminen treenin ohessa. Mikä on sinun tavoitteesi? Yleiskunnon parantaminen, ihannepainon tavoittaminen, liikunnan ilon löytäminen, vartalon muokkaus, urheiluvammojen tai työperäisten kipujen kuntoutus vai urheilusuorituksen parantaminen? Muutetaan tavoitteesi tulokseksi!

Tiina Poranen

Tiina Poranen

Koulutus

Lisenssoitu personal trainer EQF level 4, Terveyden edistämisen ja terveystieteen perusopinnot, Liikuntalääketieteen perusopinnot

Erityisosaaminen

Toiminnallinen harjoittelu, kuntouttava liikunta, liikunnan erityisvaatimukset, terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen

Kielitaito
 • Suomi Suomi
 • Englanti Englanti

Tarvitsetko apua liikunnan aloittamisessa tai muutoksia harjoitteluusi? Olen täällä sinua varten. Kanssani treenaat rennossa ilmapiirissä omiin tavoitteisiisi tähdäten. Valmennuksessa panostan asiakkaitteni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja harjoittelun turvallisuuteen. Oma liikuntataustani on laaja ja monia eri lajejakin on tullut vuosien varrella testattua. Kirkkaimmaksi on kuitenkin valikoitunut muodostelmaluistelu, jossa kilpailen edelleen maajoukkueessa. Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä matkalle kohti tavoitettasi!

Erja Hytönen

Erja Hytönen

Koulutus

Personal trainer
Terveysvalmentaja

Erityisosaaminen

Monipuolinen harjoittelu

Kielitaito
 • Suomi Suomi
 • Englanti Englanti

”Ne ratsastushousut mahtuvat taas jalkaan!” ”Jouduin jo ottamaan farkkuihin vyön käyttöön!” ”Ihanaa huomata, että jo kuukauden säännöllisellä treenillä tapahtuu suuria muutoksia.” ”Saliharjoittelun myötä kivut polvessa ovat kadonneet, kiitos tekemäsi ohjelman.” Spontaaneja kommentteja asiakkailtani onnistuneesti edenneestä yhteisestä matkasta. On päämääränäsi sitten energian löytäminen arkeen, painon pudottaminen tai elämäntapamuutos, autan Sinua saavuttamaan tavoitteesi. Personal trainerinasi olen kannustava ja motivoiva mutta kuitenkin tiukka ja tavoitteista kiinnipitävä. Keskityn valmennuksissa yksilöön ja rakennan matkan kohti tavoitettasi sen mukaisesti. Taustani liikunnassa on pääasiassa lentopallossa, jota harrastin aktiivisesti viisivuotiaasta aina lukioikään saakka. Mukana kulkivat myös monet muut lajit, kuten yleisurheilu ja hiihto. Koulutuksen jälkeinen, pitkäjänteinen työskentely on avannut aivan uuden liikunnan ja hyvinvoinnin maailman. Asiakkaiden valmentaminen yksilöinä on kehittynyt. Tavoitteisiin on paneuduttu syvästi tuloksia saaden. Olen sittemmin syventänyt osaamistani ja kouluttautunut Terveysvalmentajaksi. Terveysvalmentajana ja personal trainerina valmennan sinua kokonaisuutana, ennaltaehkäisten ja kuntouttaen mahdollisista elintapasairauksista kohti terveempää elämää.

Erja on äitiyslomalla.

Linda Weckström

Linda Weckström

Koulutus

Personal trainer

Kuntosalivalmentaja

Kielitaito
 • Suomi Suomi
 • Englanti Englanti
 • Ruotsi Ruotsi

Hei! Haetko inspiraatiota ja ohjausta liikunnan aloittamiseen, tai uutta potkua treeneihisi? Tai ehkä sinulla on jokin tietty tavoite, jota kohti pyrit? Olisi mahtavaa auttaa sinua siinä! Olen Linda, EasyFit Porvoon koulutettu kuntosalivalmentaja ja personal trainer. Oma urheilutaustani on pöytätenniksen parista ja harrastus vei minua aina maajoukkue-edustuksiin asti. Nykyään sydäntäni lähellä on juoksu ja ensimmäinen maraton keväällä 2018 toi uskoa siihen, että tiukaltakin tuntuva tavoite on saavutettavissa. Liikunta onkin parhaimmillaan onnistumisen tunteita ja mahtavaa oloa, niitä haluan valmentajanasi sinunkin saavan. Oli tavoitteesi mikä tahansa, otan tarkasti huomioon sen, mitä juuri sinä haluat ja toivot. Siitä on hyvä lähteä liikkeelle!

Jenny Takkinen

Jenny Takkinen

Koulutus

Lisensioitu personal trainer
Koulutettu kuntosalivalmentaja

Kielitaito
 • Suomi Suomi
 • Englanti Englanti
 • Ruotsi Ruotsi

Olen Jenny Takkinen, Porvoon LadyLinella toimiva koulutettu kuntosaliohjaaja sekä personal trainer. Kuntosaliharrastus on ollut jo pitkään lähellä sydäntä, tavoitteena sekä fyysinen että psyykkinen hyvinvointi. Liikunta on aina ollut suuri osa elämääni ja olen harrastanut kuntosalin ohella mm. uintia, ratsastusta ja pallopelejä. Liikkumisen kautta olen huomannut toimintakykyisen kehon tärkeyden arjessa sekä liikunnan vaikutuksen psyykkiseen hyvinvointiin. Kaipaatko apua elämäntaparemonttiin tai painonhallintaan? Oletko tulossa salille ensimmäistä kertaa, etkä oikein tiedä mistä aloittaa? Junnaako harjoittelu paikoillaan eikä kehitystä tapahdu toivottuun tapaan? Pystyn tarjoamaan sinulle laadukasta ja ammattitaitoista apua niin treeniohjelman-, treenaamisen- kuin ruokavalionkin suhteen. Huomioin aina yksilöllisen kokonaistilanteen mm. harjoittelu, ravinto, lepo, perhe, työt sekä ajankäyttömahdollisuudet. Pidän harjoittelun mielenkiinnon yllä tuomalla harjoitteluun uusia virikkeitä tarpeen mukaan. Tarkoitukseni on saada asiakkaassa aikaan sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Minusta saat itsellesi pirtsakan ja kannustavan valmentajan. Tule nykäisemään hihasta, ota reippaasti yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö niin katsotaan, miten voin parhaiten olla avuksesi.

Jenny on äitiyslomalla.

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.

Hae mukaan valmennukseen!