Porvoo

Asiakaspalvelu avoinna:
ma–to klo 16.30–19
Muina aikoina sop. mukaan

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Sanna Tolonen

Sanna Tolonen

Koulutus

Lisensioitu Personal trainer
Koulutettu kuntosalivalmentaja

Kielitaito
 • Suomi Suomi
 • Englanti Englanti

”Selkä huonossa kunnossa, niska-hartiaseutu ollut jumissa jo pitkään, alaselkä väsyy istuessa.” ”Aika ei vaan riitä, on niin paljon mietittävää ja hoidettavaa.” Kuulostaako tutulta? Kyllä nämä ovat usein arkipäiväämme, sitä ne olivat myös minulle. Osaksi näistä syistä kouluttauduin Personal Traineriksi auttaakseni muita mm. yllä olevien ongelmien ratkomisessa. Ei ole tarpeen eikä kannattavaa etsiä ratkaisuja yksin, kun voit saada apua henkilökohtaiselta valmentajalta. Positiivista palautetta olen saanut asiakkailtani kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, sekä kuuntelu että kuulostelu taidoistani suhteessa asiakkaan fyysiseen/psyykkiseen hyvinvointiin. ”Vastasiko valmennus odotustasi? Kyllä vastasi, sain henkistä ja fyysistä tukea. Paras mahdollinen tuki.” Sana on vapaa, mitä mietteitä valmentajasta? ” Rento/tiukka. Tykkäsin, kuuntelee asiakasta tarkkaan ja rakentaa ohjelmat sen mukaan, antaa hyviä neuvoja, luotettava, hyviä vinkkejä, tukee sua, siis asiakasta jne. Paras mahdollinen.” Sen lisäksi, että olen itse kamppailut yllä olevien ongelmien kanssa olen nähnyt ja seurannut monen asiakkaan heidän omaan hyvinvointiin liittyviä haasteita nyt jo kahdeksan vuoden ajan LadyLinella hyvinvointikeskuksen palveluneuvojana. Käytännön kokemusta on siis kertynyt varsin mukavasti. Ryhmäliikuntaohjaaminen on ollut osa elämääni vuodesta 2005. Mitkä sinun tavoitteesi ovat? Laita viestiä tai tule tapaamaan niin tehdään matka kohti tavoitteitasi yhdessä.

Erja Hytönen

Erja Hytönen

Koulutus

Personal trainer
Terveysvalmentaja

Erityisosaaminen

Monipuolinen harjoittelu

Kielitaito
 • Suomi Suomi
 • Englanti Englanti

”Ne ratsastushousut mahtuvat taas jalkaan!” ”Jouduin jo ottamaan farkkuihin vyön käyttöön!” ”Ihanaa huomata, että jo kuukauden säännöllisellä treenillä tapahtuu suuria muutoksia.” ”Saliharjoittelun myötä kivut polvessa ovat kadonneet, kiitos tekemäsi ohjelman.” Spontaaneja kommentteja asiakkailtani onnistuneesti edenneestä yhteisestä matkasta. On päämääränäsi sitten energian löytäminen arkeen, painon pudottaminen tai elämäntapamuutos, autan Sinua saavuttamaan tavoitteesi. Personal trainerinasi olen kannustava ja motivoiva mutta kuitenkin tiukka ja tavoitteista kiinnipitävä. Keskityn valmennuksissa yksilöön ja rakennan matkan kohti tavoitettasi sen mukaisesti. Taustani liikunnassa on pääasiassa lentopallossa, jota harrastin aktiivisesti viisivuotiaasta aina lukioikään saakka. Mukana kulkivat myös monet muut lajit, kuten yleisurheilu ja hiihto. Koulutuksen jälkeinen, pitkäjänteinen työskentely on avannut aivan uuden liikunnan ja hyvinvoinnin maailman. Asiakkaiden valmentaminen yksilöinä on kehittynyt. Tavoitteisiin on paneuduttu syvästi tuloksia saaden. Olen sittemmin syventänyt osaamistani ja kouluttautunut Terveysvalmentajaksi. Terveysvalmentajana ja personal trainerina valmennan sinua kokonaisuutana, ennaltaehkäisten ja kuntouttaen mahdollisista elintapasairauksista kohti terveempää elämää.

Linda Weckström

Linda Weckström

Koulutus

Personal trainer

Kuntosalivalmentaja

Kielitaito
 • Suomi Suomi
 • Englanti Englanti
 • Ruotsi Ruotsi

Hei! Haetko inspiraatiota ja ohjausta liikunnan aloittamiseen, tai uutta potkua treeneihisi? Tai ehkä sinulla on jokin tietty tavoite, jota kohti pyrit? Olisi mahtavaa auttaa sinua siinä! Olen Linda, EasyFit Porvoon koulutettu kuntosalivalmentaja ja personal trainer. Oma urheilutaustani on pöytätenniksen parista ja harrastus vei minua aina maajoukkue-edustuksiin asti. Nykyään sydäntäni lähellä on juoksu ja ensimmäinen maraton keväällä 2018 toi uskoa siihen, että tiukaltakin tuntuva tavoite on saavutettavissa. Liikunta onkin parhaimmillaan onnistumisen tunteita ja mahtavaa oloa, niitä haluan valmentajanasi sinunkin saavan. Oli tavoitteesi mikä tahansa, otan tarkasti huomioon sen, mitä juuri sinä haluat ja toivot. Siitä on hyvä lähteä liikkeelle!

Emilia Juntunen

Emilia Juntunen

Koulutus

Liikunnanohjaaja AMK

Kielitaito
 • Suomi Suomi
 • Englanti Englanti
 • Ruotsi Ruotsi

Olen Emilia ja toimin Personal trainerina Porvoon LadyLinella. Valmistuin liikunnanohjaajaksi ammattikorkeakoulusta 2013, (aineena liikunta ja terveyden edistäminen). Minulla on laaja ryhmäliikuntatausta, ja intohimoni on terveys ja hyvinvointi. Olen valmis auttamaan sinua, riippumatta siitä mitkä tavoitteesi ovat tai mikä on lähtötasosi. Kanssani treenaat monipuolisesti, tehokkaasti mutta ennen kaikkea turvallisesti ja tietenkin positiivisella energialla. Olen ilokseni saanut kulkea monen asiakkaan kanssa kohti terveellisempää ja liikunnallisempaa arkea. Monet ovat löytäneet liikunnan ilon ja motivaation ja samalla pudottaneet kymmeniä kiloja. Asiakkaiden Polvi kivut ovat hävinneet oikealla treenillä ja raskaana olevat ovat saaneet apua selkäkipuihinsa. Myös nuoret ovat saaneet neuvoja miten aloittaa turvallisen untosaliharjoittelun oikealla tekniikalla. Ota yhteyttä niin lähdetään yhdessä saavuttamaan tavoitteesi.

Tiina Kovalainen

Tiina Kovalainen

Koulutus

Terveystieteiden maisteri
Liikuntatieteiden kandidaatti
Koulutettu ja lisensioitu personal trainer
Useita lisenssejä eri treenimuotoihin, mm. LesMills-ohjaajalisenssit

Erityisosaaminen

Kokonaisvaltainen hyvinvointi: liikunta, ravinto, uni ja stressinhallinta
Urheilijoiden fysiikkavalmennus
Monipuolinen kuntosaliharjoittelu

Kielitaito
 • Suomi Suomi
 • Englanti Englanti

Vahva koulutustaustani (ylempi yliopistotutkinto) ja laaja kokemukseni ovat valmennettavieni tukena matkalla tavoitteisiin. Valmennuksessani on liikkujia yläkouluikäisistä ikäihmisiin -jokaisen omin tavoittein treenaamme tiukasti ja keskittyneesti, mutta aina positiivisessa ja energisessä ilmapiirissä. Kestävyysurheilu-urani nuorten maajoukkuetasolla vahvistaa osaamistani lajivalmentajana kestävyyslajeissa ja fysiikkavalmentajana muissa lajeissa. Terveystieteilijänä erityisosaamiseeni kuuluvat ravintosuunnitelmat haastavissakin tilanteissa (kuten terveysongelmien helpottaminen tai kilpaurheilijan ravinnon optimointi) ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiminen treenin ohessa. Mikä on sinun tavoitteesi? Yleiskunnon parantaminen, ihannepainon tavoittaminen, liikunnan ilon löytäminen, vartalon muokkaus, urheiluvammojen tai työperäisten kipujen kuntoutus vai urheilusuorituksen parantaminen? Muutetaan tavoitteesi tulokseksi!

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.