Tärkeä – LadyLine-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Porvoo

Asiakaspalvelu avoinna:
ma 16–18
ke 17–19
to 16–18
Muina aikoina sop. mukaan

LADYT startti

Turvallinen kuntoilun aloitus sinulle, joka kaipaat lisää lihaskuntoharjoittelua. Valmennus sopii sinulle, jos lihaskuntoharjoittelu on ollut aina vierasta ja ryhmäliikuntatunneilla vauhti on tasoosi nähden liian nopea. Valmennus sopii sinulle, jos korona aikana tuli pitkä tauko lihaskuntoharjoittelulle. Valmennuksessa käydään läpi myös kehonhuoltoa (liikkuvuus ja venyttely) ja tasapainoharjoittelua. Tämä pienryhmä on suunniteltu yli 60-vuotiaille kuntoilemaan palaaville asiakkaillemme. Uusi aloitus turvallisesti PTn kanssa ja pian olemme jälleen vauhdissa.

  • keskiviikkoisin 12.5.2021 alkaen klo 11–12
  • kesto 1 kk
  • 4 tapaamista
  • enimmäisosallistujamäärä 10 henkilöä
  • hinta 49 €/kk/hlö LadyLinen asiakkaille (norm. 79 €/kk/hlö)
  • valmentaja Sanna Tolonen
  • lisätiedot sanna.tolonen@ladyline.fi

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan