Porvoo

ma–su 6–23
Asiakaspalvelu avoinna
ma 16.30–19.30
ke 16.30–19.30
to 16.30–19.30
muina aikoina sopimuksen mukaan

LADYT +60 v

Vanhuus ei tule yksin, sanotaan. Ikääntyessä kroppa käy läpi monta biologista muutosta. Yleensä esimerkiksi lihaskudoksen määrä pienenee ja samalla rasvakudoksen suhteellinen osuus lisääntyy. Itsenäinen selviytyminen ja elämän laatu kokonaisuudessaan riippuu paljolti toiminallisuudesta ja fyysisestä aktiivisuudesta. Lue lisää...

”Kun tapaan 70-vuotiaita ihmisiä, he näyttävät minusta reippailta keski-ikäisiltä. Hyvin nuorekasta ja sähäkkää porukkaa.” Jyväskylän yliopiston gerontologian ja kansanterveyden professori Taina Rantanen.Lue lisää...

 • maanantaisin 21.9.2020 alkaen klo 11–12
 • kesto: toistaiseksi voimassa
 • 7 tapaamista
 • enimmäisosallistujamäärä 10 henkilöä
 • hinta 79 €/hlö
 • valmentajana Sanna Tolonen
 • lisätiedot sanna.tolonen@ladyline.fi / 0400 375 240

Valmennus sisältää:

 • lihaskuntoharjoittelua kuntosalilla
 • tasapainoharjoittelua
 • liikkuvuuden ja kehonhallinnan harjoittelua
 • personal trainerin tuki ja opastus

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.

Tilaa etävalmennus

LadyLine personal trainerit tarjoavat monipuolisia etävalmennuspalveluita. Etävalmennus soveltuu henkilöille, jotka haluavat edistää terveyttään ja kuntoaan omatoimisesti, mutta kaipaavat valmennustukea harjoitteluun ja/tai ruokailuun.

Tilaa etävalmennus


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme veloituksettoman liikuntaneuvonnan.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan