Asiakaspalvelu avoinna:
ma–to 16.30–19
Muina aikoina sop. mukaan

FasciaMethod-kurssi

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa. Kurssilla kehitämme liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja ja lihastoimintaketjuja mukaillen hyvällä kehon kannatuksella. Aktivoimme kehon yleisimpiä heikkoja ja kireitä alueita liikehallintaharjoitteilla ja täsmävenytyksillä. Rentoutamme ja nesteytämme faskiaa ja lihaksia pallohieronnalla faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi. Syvähengitys tehostaa ja rytmittää harjoittelua sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat edistää hyvinvointiaan ja suorituskykyään.

  • torstaisin 18.4.2024 alkaen klo 17–18
  • kesto 1 kk
  • 4 tapaamista
  • enimmäisosallistujamäärä 10 henkilöä
  • hinta 79 €/hlö
  • valmentaja Sanna Tolonen
  • lisätiedot sanna.tolonen@ladyline.fi

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan