Porvoo

ma–su 6–23
Asiakaspalvelu avoinna
ma 16.30–19.30
ke 16.30–19.30
to 16.30–19.30
muina aikoina sopimuksen mukaan

Uutuustunti GRIT™ Strength lisätunti pe 15.8. klo 18.00

1.8.2014 21:00

LadyLinen syyskaudella utuutena Les Mills GRIT™ Strength maanantaisin 19.00 ja torstaisin 18.25. 15.8. perjantaina lisätunti klo 18.00. Tervetuloa!

30 minuutin korkeatehoinen HIIT (High intensity interval training) tunti, jossa mukana kehosi lisäksi levytanko ja kiekot.
Valmentaja ohjaa, opastaa, koutsaa ja kannustaa!

Maanantaisin klo 19.00
Torstaisin klo 18.25

Varaa aikaasi 45 min. Alkuun välineiden valinta ja asettuminen vie hetken aikaa. Harjoitus on kestoltaan 30min ja sisältää lyhyen lämmittelyn, treenin ja lyhyen palauttelun. Jos mahdollista, tule ennen tuntia kuntosalille tai sisäpyöräilysaliin lämmittelemään omatoimisesti 10-15 min. Tunnin voi kuitenkin suorittaa ilman etukäteislämmittelyä. Tunnille ilmoittaudutaan vastaanotossa samoin kuin kaikille muillekin ryhmäliikuntatunneille.

LadyLine Porvoon henkilökunta testasi syksyn uutuustunnin 

Tässä tunnelmia:
”Haastava mutta motivoiva tunti! Oli kiva ja hyvä kun ohjaaja kertoi etukäteen mitä meillä on edessä. Tunnin aikana oli niin hyvä fiilis ja vauhti päällä joten halusi tehdä niin paljon kun vain jaksaa! Hyvää musaa!  ”

”Hmm oli kyl rankka, ootin vaan et tunti loppuu...mutta hyvä vaan, pystyy hyvin laittaa itelleen tavotteita ku alussa noin vaikeeta! 
Ja treenin jälkeen tietty tosi hyvä olo!”

”Siis on kyllä ihan SUPER tunti! On haastava ja tuntuu kyllä, mutta nimenomaan motivoiva ja vielä kun kapteeni ja muut joukkueen jäsenet huutaa ja tsemppaa vieressä, niin kyl jaksaa painaa. Tunnin jälkeinen fiilis MIELETÖÖÖÖN! ”

Mitä on GRIT™ Strength ?

- HIIT – treeniä High Intensity Interval Training – Korkeatehoista intervalliharjoittelua
- Levytanko ja kiekot
- Sykkeen kohotusta
- Lihaskestävyyttä
- Toiminnallista harjoittelua
- Treenin jälkeinen hyvä olo!
- Itsensä ylittämistä – haastamista
- Valmentajan kannustus ja opastus
- Tuloksia treenistä nopeasti

Tervetuloa mukaan tehosyksyyn!