Porvoo

ma–su 6–23
Asiakaspalvelu avoinna
ma 16.30–19.30
ke 16.30–19.30
to 16.30–19.30
muina aikoina sopimuksen mukaan

PILATESPÄIVÄ la 10. ja su 11.12.

28.11.2016 09:23

Pilastepäivänä PhysioPilatesohjaaja Laura Sandberg ohjaa maksuttoman pilaste-tunnin. Pilatespäivä on valtakunnallinen tapahtumapäivä. Lue lisää klikkaamalla otsikkoa.

Valtakunnallinen Pilatespäivä on Suomen Terveysliikuntainstituutin ideoima vuosittainen tempaus, jolloin pilatesohjaajat ympäri Suomen keräävät varoja hyvään tarkoitukseen ohjaamalla ilmaisia pilatestunteja. Vapaaehtoiset osallistumismaksut ohjataan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna Suomen Terveysliikuntainstituutti järjestää Pilatespäivän yhteistyössä Naisten Pankin kanssa, joka on tunnettu kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja omaehtoisen toimeentulon tukemisesta.

Tunnille osallistuminen on ilmaista. Vapaaehtoisen lahjoituksen Naisten Pankille voi tehdä tilisiirtona tunnilta saatavan lomakkeen ohjeilla tai tekstiviestinä 20 € kertalahjoituksena.

Yhteistyössä LadyLine Porvoo ja Fysioterapia OMT Porvoo

Tutustu pilatespäivään TÄSTÄ ja TÄSTÄ

Ilmoittaudu tunneille ennakkoon TÄSTÄ

Laura Sandberg 
Fysioterapeutti, urheiluhieroja, PhysioPilates ohjaaja ja joukkuevoimisteluvalmentaja

 PhysioPilates- tunneilla pääsen hyödyntämään fysioterapeuttista osaamistani, yhdistettynä pilatesharjoitteluun. Pienryhmämuotoinen harjoittelu mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen ja harjoittelussa etenemisen. Tämä tekee harjoittelusta ja ohjaamisesta motivoivaa. Syvyyttä ja näkemystä ohjaamiseen tuo pitkä  voimisteluvalmentaja taustani. Koen myös, että omien lapsien saaminen ja raskauksien tuomien muutosten läpikäyminen omassa kehossa on kehittänyt minua ammatissani. Erityisesti olen kiinnostunut pilatesharjoittelun hyödyistä ja tehokkuudesta selän kuntoutuksessa ja suorien vatsalihasten erkauman hoidossa.

Ohjaajana olen innostava ja kannustava. Positiivinen harjoitusympäristö ja onnistumisen kokemukset ovat kehityksen kulmakiviä, joihin panostan pilatestunteja ohjatessani!

Parhaimmillaan pilatesharjoittelussa yhdistyy tehokkaalla tavalla kehon ja mielen yhteistyö ja näin ollen harjoittelun vaikutukset tuntuvat ja näkyvät kehossa positiivisesti, hyvinvointia edistäen: Tämä on Pilates tuntieni tavoite!