Tärkeä – LadyLine-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Porvoo

ma–su 6–23
Asiakaspalvelu avoinna
ma 16.30–19.30
ti 12–14
ke 16.30–19.30
to 16–18

PILATES KURSSI - teemana vatsalihasten erkauma

27.11.2016 21:23

Uusi kurssi alkaa tammikuussa. Perjantaisin klo 17.15-18.15, 20.1.-10.2.2017. Ohjaajana Laura Sandberg. Lue lisää klikkaamalla otsikkoa.

Pömpöttääkö vatsa oudosti ja väsyykö selkä helposti? Onko yhteys keskivartaloon kadoksissa?

Tervetuloa mukaan fysioterapeutin ohjaamalle pilates kurssille, jossa harjoitellaan turvallisesti pienryhmässä vatsalihasten oikea-aikaista aktivoitumista- ja käyttöä, vahvistetaan lantiopohjan lihaksia sekä syviä vatsa- ja selkälihaksia.

Miksi vatsa pömpöttää ja selkä väsyy? Miksi ryhti on kasassa?
Syynä voi olla suorien vatsalihasten erkauma. On normaalia, että suorat vatsalihakset erkaantuvat toisistaan raskausaikana. Synnytyksen jälkeen kuitenkin suurin osa palautumisesta tapahtuu jo ensimmäisen kahden kuukauden aikana, mutta noin kolmanneksella erkaumaa jää vielä tämänkin jälkeen. Oikeanlaisilla harjoitteilla voit edistää vatsalihasten palautumista ja hillitä erkaumaa jo raskausaikana.

Kurssin hinta
LadyLinen asiakkaille 39 €
Normaali hinta 69 €

(osallistumiseen ei vaadita asiakkuutta LadyLinella)
Ilmoittautuminen kurssille asiakaspalvelussa tai TÄSTÄ

Ohjaaja: Laura Sandberg
Fysioterapeutti, urheiluhieroja, PhysioPilates ohjaaja ja joukkuevoimisteluvalmentaja

"PhysioPilates- tunneilla pääsen hyödyntämään fysioterapeuttista osaamistani, yhdistettynä pilatesharjoitteluun. Pienryhmämuotoinen harjoittelu mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen ja harjoittelussa etenemisen. Tämä tekee harjoittelusta ja ohjaamisesta motivoivaa. Syvyyttä ja näkemystä ohjaamiseen tuo pitkä  voimisteluvalmentaja taustani. Koen myös, että omien lapsien saaminen ja raskauksien tuomien muutosten läpikäyminen omassa kehossa on kehittänyt minua ammatissani. Erityisesti olen kiinnostunut pilatesharjoittelun hyödyistä ja tehokkuudesta selän kuntoutuksessa ja suorien vatsalihasten erkauman hoidossa.

Ohjaajana olen innostava ja kannustava. Positiivinen harjoitusympäristö ja onnistumisen kokemukset ovat kehityksen kulmakiviä, joihin panostan pilatestunteja ohjatessani!

Parhaimmillaan pilatesharjoittelussa yhdistyy tehokkaalla tavalla kehon ja mielen yhteistyö ja näin ollen harjoittelun vaikutukset tuntuvat ja näkyvät kehossa positiivisesti, hyvinvointia edistäen: Tämä on Pilates tuntieni tavoite!"