Tärkeä – LadyLine-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Porvoo

ma–su 6–23
Asiakaspalvelu avoinna
ma 16.30–19.30
ke 16.30–19.30
to 16–18

Liikuntapäivät-tapahtuma LadyLinella 30.9.2017

18.9.2017 14:18

Liikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntapäivät järjestetään jo viidettä kertaa ja tapahtumapäivä on 30.9.2017. Klikkaa otsikkoa ja tutuki tapahtumapäivän ohjelma

Sata liikettä Suomelle!

Liikuntapäivän tavoitteena on kannustaa kaiken ikäiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle ja tämän vuoden teeman innostamana keräämään liikunnallisia suoritteita LIIKUNTAPASSIIN. Kaikkien passin täyttäneiden ja määrä-aikaan palauttaneiden kesken arvotaan upeita palkintoja Suomen 100-vuotispäivän kunniaksi.
Liikuntapassi TÄSTÄ

LadyLine Porvoossa pääset liikkumaan monipuolisesti, juuri sinua kiinnostavia liikuntamuotoja. Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Valitse haluamasi ryhmäliikuntatunnit. Kuntosalille ja virtuaalisille tunneille ilmoittaudutaan tapahtumapäivänä keskuksen asiakaspalvelussa.

OHJELMA
10.45 BODYCOMBAT® 45
11.00 Lady Girya 30
11.35 RVP™ 30
12.10 NHS 30
12.40 Lämpö Venyttely 30
13.30 Ilmajooga 45 (täynnä)
14.30 Ilmajooga 45
14.30 CXWORX® Virtual 30
15.10 BODYBALANCE® Virtual 30

Liikuntapäivät LadyLinella on myös lapsiystävällinen, voit ottaa lapsesi mukaan keskukseen Lastennurkkaukseen.

Miten toimimme?
• Saapuessasi LadyLinelle, ilmoita lapsesi lasten nurkkaukseen vastaanotossa
• Vastaanotossa kirjataan lapsesi nimi, sinun nimesi ja kuntoilukohteesi ilmoittautumislistaan.
Tarvitsemme tiedot, jotta voimme tarvittaessa noutaa sinut lapsesi luokse.
• Tilassa ei ole lastenhoitajaa.
• Lapsesi voi tulla lasten nurkkaukseen, jos lapsesi pärjää itsekseen kuntoilusi ajan. Vastaanoton henkilökunta huolehtii, jos lapsesi tarvitsee apua.
• Lapsesi ei voi oleskella kuntosalilla tai ryhmäliikuntatilassa.

Tapahtuma on osa aktiivisen ikääntymisen ”Mikä Sinua Liikuttaa?” -kampanjaa. Voit käydä kampanjasivuilla kertomassa, mikä juuri SINUA liikuttaa. Sivuilta löydät myös hauskan TEKOSYYGENERAATTORIN, missä voit käydä generoimassa oman tekosyysi ja jakaa kavereille somessa.
Yhteistyössä: OKM

Liikuntapäivät -tapahtuma on osa Euroopan liikuntaviikkoa. European Week of Sport #BeActive!

Somessa European Week of Sport -aktiviteetit yhteen kokoaa #BeActive -tägi. Voit myös tägätä oman Liikuntapäivän aktiiviteettisi #BeActive #Liikuntapäivät #sataliikettäsuomelle ja ilmoittamalla itsesi European Week of Sport -sivuilla, osallistut viikottain tapahtuviin arvontoihin. Klikkaa European Week of Sport -sivuille tästä.

Liikuntapäivät –tapahtuma on saanut liikkeelle kymmeniä tuhansia liikkujia ympäri Suomea ja mukana on ollut toista sataa liikuntapaikkaa useilla eri paikkakunnilla.

Liikuntapäivien Facebook-sivuilla on 3000 fania, tapahtumasivuilta löydät tietoa liikuntapaikkojen järjestämästä ohjelmasta ja voit osallistua kyselyihin ja arpajaisiin. Liikuntapäivät -tapahtuma onkin vakiintumassa syksyn odotetuimmaksi matalan kynnyksen liikuntatapahtumaksi!