Tärkeä – LadyLine-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Porvoo

ma–su 6–23
Asiakaspalvelu avoinna
ma 16.30–19.30
ti 12–14
ke 16.30–19.30
to 16–18

Koronarajoitukset Porvoossa

24.11.2020 04:14

Uusimaan ja Porvoon määrittelemät koronasuositukset ovat voimassa LadyLinella. Yleisötilaisuuksien maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä ja siten siis LadyLinen ryhmäliikunnassa jatkamme rajoituksen toteuttamista. Pyydämme kaikkia asiakkaitamme huolehtimaan omalta osaltaan turvaväleistä, maskien käytöstä ja välineiden puhdistamisesta. Klikkaamalla otsikkoa saat lisätietoa.

www.porvoo.fi tiedote

Yleisötilaisuudet ja kokoontumiset 23.11.2020 - 13.12.2020

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) on kieltänyt kaikkien yli 20 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisä- ja ulkotiloissa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella 23.11.2020 - 13.12.2020. Alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan kuitenkin järjestää myös yli 20 hengen tilaisuuksia, jos niissä noudatetaan THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta asiakasmäärien rajaamisesta, turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Päätös koskee myös Porvoota.

LadyLinella ryhmäliikunnassa on ennakoivasti ollut käytössä 20 henkilön maksmimäärä. Jatkamme siis saman rajoituksen noudattamista.
Pyydämme jokaista ryhmäliikunta-asiakasta ottamaan käyttöön ennakkovarauksen ja siten voimme kaikki olla tietoisia tuntien osallistujamääristä.
Jokaisen tulee myös kirjautua tunneille ja kuntosalille kosketusnäytöllä.

Porvoon kaupunki edellyttää kasvomaskien käyttöä liikuntatiloissa seuraavasti:

Kasvomaskin käyttöä edellytetään:

  • Kaupunki edellyttää, että kaikki yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskeja kaupungin sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Maskia tulee käyttää mm. liikuntapaikkojen aulatiloissa, saapumis- ja kokoontumistiloissa, pukuhuoneissa, katsomoissa ja muissa vastaavissa tiloissa. Maskin tulee olla puettuna saavuttaessa sisäliikuntatiloihin.

Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan tätä käytäntöä myös LadyLinella.

Yleiset toimintaohjeet www.porvoo.fi

Voit ehkäistä koronavirustartuntaa ja sen leviämistä noudattamalla turvaohjeita 

  • Noudata hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.
  • Käytä kasvomaskia. 
  • Huolehdi riittävästä, 2 metrin turvavälistä. 
  • Sairasta kotona. 
  • Älä liiku julkisilla paikoilla, koulussa tai työpaikoilla oireisena. 
  • Hakeudu koronavirustestiin lievissäkin oireissa.