Nokia

ma–pe 8–20,
la 10–16, su 12–18
avainkortilla päivittäin 5–23
valvottua lastentoimintaa
la 10–12.30

Kevään 2020 tapahtumat

20.1.2020 10:24

Kevät on täynnä ihania workshoppeja sekä tehokkaita kursseja, kurkkaa oma suosikki-tapahtumasi!

INTENSIIVIKURSSI: PILATEKSEN JATKOKURSSI
4.2. alkaen tiistaisin klo 17.30-18.30 (4 kertaa) NOKIA

Pilateksen jatkokurssilla siirrytään pilateksen perusasioista haastavampiin liikesarjoihin ja asentoihin. Tämä kurssi sopii sinulle, jos sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta pilatesharjoittelusta, ja haluat laajentaa ja monipuolistaa pilates-taitojasi. Tämä kurssi on myös oiva jatkumo pilateksen alkeet-kurssin käyneille.

WORKSHOP: RATSASTAJAN OHEISHARJOITTELU (NOKIA)
12.2. keskiviikkona klo 16-19

Ratsasajan kehonhallinta vaatii hyvää kuntoa, voimaa, liikkuvuutta ja rentoutta. Workshopissa käydään läpi ratsastusta tukevia lihaskunto-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteita. Erityishuomiota kiinnitämme keskivartalon syville lihaksille ja hengitykselle. Muita aihealueita ovat: ratsastajan aerobinen kunto, lapatuki ja sen vaikutus ratsastukseen, lajia tukeva tasapaino-, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelu.

Workshop antaa sinulle kattavat eväät kehittää kuntosi eri osa-alueita ja näin kehittyä taitavammaksi ratsastajaksi. Kurssi sopii kaikentasoisille ratsastajille, aloittelijoista kilpaileviin.

Ohjaajana Siina Uotila (liikuntaneuvoja, joogaopettaja, pilatesohjaaja, koulutettu hieroja), ratsastusta harrastanut enemmän ja vähemmän tosissaan 26 vuotta.

Workshopin hinta: Lady Linen jäsenille 40€, muille 45€.

KURSSI: BALLETONE
4.3. alkaen keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 (8 kertaa) NOKIA

Balletone on hauska tanssillinen kurssi, johon on otettu ideoita baletista ja pilateksesta. Balletone perustuu tehokkaisiin liikkeisiin, jotka lisäävät kestävyyttä, notkeutta ja voimaa. Balletone parantaa kehon tasapainoa, ryhtiä ja opettaa löytämään sekä käyttämään kehon syviä lihaksia.

INTENSIIVIKURSSI: KEHONPAINOHARJOITTELU
7.3. alkaen lauantaisin klo 13.00-14.00 (4 kertaa) NOKIA

Kaipaatko harjoitteluusi uutta? Kehonpainoharjoittelun intensiivikurssilla pääset tutustumaan äärimmäisen tehokkaaseen ja monipuoliseen harjoittelumuotoon. Kurssilla opetellaan voimaa ja taitoa vaativia liikkeitä, joihin et tarvitse muuta kuin oman kehosi painon! Kurssi tarjoaa haasteita niin aloittelijalle kuin kokeneillekin liikkujille. Jokaisesta liikkeestä löytyy myös helpotettu versio, sekä haastavampia variaatioita. Kehonpainoharjoittelu on erinomaista vastapainoa perinteiselle kuntosaliharjoittelulle, koska se kehittää voiman ohjella kehon koordinaatiota, tasapainoa ja liikkuvuutta!

WORKSHOP: JOOGAN HENGITYSHARJOITUKSET JOOGAOPETTAJAN OHJAAMANA
19.2. keskiviikkona klo 17.00-18.00 (NOKIA)

KURSSI: JUOKSUKURSSI
6.3. alkaen perjantaisin klo 17.00-18.00 (8 kertaa) NOKIA

Juoksukurssilla harjoitellaan ja hiotaan juoksutekniikkaa vaihtelevien harjoitusten avulla. Aikaisempaa juoksukokemusta ei tarvita, sillä harjoitteet tehdään oman tason mukaan. Myös kokeneemmat juoksijat ovat tervetulleita!

Kurssi päättyy minimaratoniin, jossa jokainen pääsee ylittämään itsensä, omalla tasollaan. Tule rohkeasti aloittamaan juoksukausi hyvässä porukassa!

WORKSHOP: KYYKKYTEKNIIKAT JA VARIAATIOT
18.4. lauantaina klo 13-15 (Nokia)

Opi turvallinen ja tehokas kyykkytekniikka! Kyykky on jalkojen kuningasliike, mutta liike myös vaatii paljon. Ei ole yhtä kaikille sopivaa tekniikkaa, vaan eri ruumiinrakenteet vaativat oman tyylinsä! Tule workshopiin oppimaan lisää kyykkytekniikasta, harjoittelemaan ja löytämään juuri sinulle sopiva, tehokas ja turvallinen tapa kyykätä!

Kurssit sekä workshopit ovat Lady Linen jäsenille ilmaisia, ellei toisin mainita. Mukaan voit ilmoittautua vastaanotossa tai sähköpostitse nokia@ladyline.fi.

Lue lisää!