Mikkeli

ma 16–19
ti–ke 16–18
ma–pe 9.30–12
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

Tuntikuvaukset

Body

Lihaskuntotunti joka kiinteyttää ja vahvistaa koko kehoa. Sisältää askellusosion.

Body

Peruslihaskuntotunti, jossa lämmittelysarjan jälkeen keskitytään ylä- ja keskivartalon lihasten vahvistamiseen.

BODYBALANCE®

Joogaan, Pilatekseen ja Tai-chihin pohjautuva kehonhuoltotunti, jossa vahvistat ja notkistat kehoasi, sekä rentoudut ja nautit ihanasta musiikista.

BODYPUMP®

Levypainoilla toteutettu tehokas lihaskuntotunti. Tunnilla treenataan vartalon suurimmat lihasryhmät, jokaiselle sopivilla painoilla.

BodyTrimmi

Tunti soveltuu naisille, joilla on tavoitteena kiinteytyminen, lihasmassan kasvattaminen, kehonmuokkaus ja painonhallinta. Tunti koostuu helposta alkulämmittelystä, tiukista lihaskuntopattereista, joihin jokaiseen kuuluu 2-4 liikettä. Yhtä patteria tehdään 2-4 kierrosta. Liikkeet tehdään omassa tahdissa, aikaa vastaan. Pattereiden välissä pidetään tauko. Tunnilla hyödynnetään eri välineitä. Lopuksi venytellään.

Core

Tehokasta lihaskuntoharjoittelua keskivartalon lihaksille.

Fascial

Fascial on kokonaisvaltaista toiminnallista liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua jonka tavoitteena on voimantuoton, tasapainon ja koordinaation sekä liikkuvuuden parantaminen. Tarkoituksena on käsitellä erityisesti lihasten sidekudoskalvoja dynaamisen venyttelyn avulla. Sopii kaikille naisille!

FASCIAMETHOD

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethod-tunti koostuu myofaskiaalisesta liikkuvuusharjoittelusta, dynaamisesta täsmävenyttelystä kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelusta ja turvallisesta faskiakäsittelystä pallolla. Myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu on faskialinjoja eli lihastoimintaketjuja mukailevaa dynaamista harjoittelua. Harjoittelu on rauhallista, laaja-alaista, täysiä nivelten liikeratoja hyödyntävää. Tavoitteena on saada faskiakerrosten välistä liikettä aikaan ja sitä kautta nesteyttää lihasten ja faskioiden jatkumoa eli myofaskiaa. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin.

Fitness Pilates

Fitness Pilates. Parhaat liikuntamuodot ovat sellaisia, joiden avulla opimme käyttämään paremmin omaa kehoamme. Pilates on ehdottomasti yksi tällaisista. Vahvista sen avulla keskivartalon lihaksiasi ja löydä tasapainoinen keho ja hyvä olo.

HIIT

Kovatehoinen intervallitreeni, joka haastaa sykkeesi yksinkertaisilla ja tehokkailla liikkeillä.

Jooga

Jooga on johdettu sanskriitin sanasta yuj, joka tarkoittaa yhdistämistä ja yhteen saattamista. Tällä viitataan kehoon ja mieleen. Nykyään joogamuotoja on useita, mutta pääsääntöisesti joogaan kuuluu erilaisia fyysisiä asentoja, hengitysharjoituksia, meditaatiota, keskittymistekniikoita ja rentoutumista.

Kahvakuula

Monipuolinen koko kehon lihaksistoa ja sykettä kuormittava tunti.

Kehonhuolto

Tasapainoa, kehonhallintaa ja venyttelyä. Tunti sisältää mm. pilates-, jooga-, tai chi- ja venyttelyliikkeitä.

Kiertoharjoittelu

Kiertoharjoittelu sisältää hyvän lämmittelyosuuden, jonka jälkeen mennään kiertoharjoitteluna 45s/liike/3 kierrosta.

LadyPilates

Pilateksen tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä ja vahvistaa keskivartaloa. Pilates-harjoitttelu on etenevää ja tarjoaa aina uusia haasteita niin aloittelijoille kuin kokeneellekin harjoittelijalle. LadyPilates-tunnit koostuvat valmistavista pre-pilates-liikkeistä. Tunnilla keskityt hengityksen ja liikkeen yhdistämiseen ja samalla mielen ja kehon yhteys paranee. Tunnilla ei käytetä musiikkia. Harjoituksen voi tehdä sukat jalassa tai paljain varpain.

Lapsiparkki

Voit tuoda jälkikasvusi touhuamaan lapsiparkkiin treenisi ajaksi. Huomioithan että leikitämme jo kuivaksi oppineita lapsia. Tunti pidetään yläsalissa.

Lavis

Lavatanssi musiikkiin ja askelluksiin rakennettu tanssitunti.

M-CIRCUIT

M-CIRCUIT on uusi tapa harjoitella! Se tulee sanoista Mobility Circuit eli "liikkuvuuskuntopiiri". Harjoitusmetodi kehittää aktiivista liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa sekä aerobista kestävyyttä. M-Circuit on liikkuvuusharjoitus, jossa hiki virtaa ja kehität kehosi lihaksistoa monipuolisesti. Harjoitus alkaa hermostoa valmistavalla lämmittelyllä, jonka jälkeen tehdään liikkuvuusprogressioihin perustuva kuntopiiri (3 x 7 min). Harjoitus päättyy rauhoittavaan jäähdyttelyyn. M-Circuit pitää itse kokea, jotta ymmärrät, millaisen olon kehoosi saat ja kuinka paljon hyötyjä harjoituksen avulla syntyy!

NISKA-SELKÄ

NiskaSelkä - tunti on 30 min kokonaisuus, joka vahvistaa, venyttää ja rentouttaa. Vahvistavat liikkeet pohjautuvat pilatekseen, joogaan tai kuntojumppaan. Lisäksi venytetään ja avataan kireyksiä aktiivisilla venytyksillä.

PUHTI

Tämä tunti tuo puhtia, jaksamista ja vireyttä arkeesi! PUHTI on lempeä voiman lähettiläs, josta saat energiaa ja parannat lihastasapainoasi. Tunti sisältää vauhtia ja voimaa haluamallasi tasolla, liikkuvuus ja keskivartalon tuki paranevat huomaamatta tunnin aikana.

RVP

R-reidet, V-vatsa, P-pakarat. Kehon suuret lihasryhmät treenataan 30 minuutin ohjelmalla tehokkaasti. Ohjelma on jokaisella RVP-tunnilla samanlainen, opit liikkeet ja pääset nauttimaan treenistä! Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.

RVP (Reisi-vatsa-pakara)

Kehon suuret lihasryhmät treenataan 30 min. ohjelmalla tehokkaasti. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.

SH'BAM®

Täydellinen tapa kiinteytyä ja päästää sisälläsi oleva tanssitähti valloilleen. Tunnilla kuullaan yökerhojen kuumimmat hitit, tuttuja klassikoita ja latinalaisrytmejä. SH'BAM® tunnilla tärkeintä on pitää hauskaa ja heittäytyä musiikin vietäväksi! Come as you are leave as a star!

Step

Stepissä tutustutaan stepin askeliin huolellisesti. Liikkeiden tempo ja vaikeusaste mahdollistaa ensikertalaisenkin osallistumisen. Tasainen askellus tuo hien pintaan ja hyvän olon. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä.

Step 30

Helppoa reipasta askellusta laudalla.

Tanssimix

Eri tanssilajeista koostuva rennon hauska tanssitunti, joka sopii kaikentasoisille harrastajille.

Timmi 30

Tehokas ja vauhdikas 30 minuuttinen sisältäen askellusta ja lihaskuntoa.

Vaihtuva

Vaihtuvan tunnin teema vaihtelee viikoittain. Kesto 30-60 min.

Venyttely 30 min

Venyttely on tärkeä osa lihashuoltoa. Parantaa liikkuvuutta, aineenvaihduntaa ja rentouttaa. Venyttelytunnilla käydään läpi kehon tärkeimpiä lihasryhmiä. Tunti pidetään yläsalissa.

Virtuaalitunti™ Äiti-lapsijumppa-aika 180'

Äiti-lapsijumppa-aikana kuntoilet omavalintaisen harjoituksen Virtuaalitunti™ valikoimasta.Voit ottaa lapsesi mukaan tunnille, huolehdi lapsestasi kuntoilun aikana.

Virtuaalitunti™ Danza

Hauska ja helppo tanssitunti. Sisältää erityylistä musiikkia, painottuen latinalaisrytmeihin. Sopii kaikille. Hauskaa ja hikistä.

Virtuaalitunti™ Flexi-Bar

Flexi-Bar harjoittelu sopii kaiken ikäisille ja kokoisille kuntoilijoille. Tunnilla käytetään Flexi-Baria, tankoa, jonka heiluriliike aktivoi lihaksia tehokkaasti. Flexi-Bar harjoittelu voi helpottaa niskahartiaseudun kipuja, parantaa ryhtiäsi ja muokkaa vartaloasi. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ IISEE Lime

Sisäpyöräily on hauskaa ja tehokasta. Perustunti, jossa hiki otetaan pintaan vauhdikkailla jaksoilla ja vastuksilla. Sisäpyöräilyssä polkutekniikat ovat turvallisia ja tunnin rakenne sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ Kahvakuula

Tunti on harjoittelua, joka vaikuttaa koko kehoon. Tunnin välineenä on 6 kg tai 8 kg kahvakuula ja liikkeet ovat toiminnallisia. Kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksoilla tehokkaasti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kahvakuulaharjoittelusta. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto, kahvakuula, kiekko 2,5kg tai 5kg

Virtuaalitunti™ Kamppailu

Nyrkkeilyä, taistelulajeja ja sykkeennostoa. Tunnilla vuorottelevat iskusarjat, potkut ja hyppy/juoksuosiot. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ Keskikeho

Tunnilla kehitetään ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Vatsa- ja selkälihasten liikkeet muokkaavat kehosi asentoa ja kehonhallinta kehittyy tasapainoissa. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

Virtuaalitunti™ Kiinteytys

Alkulämmittelyn jälkeen muokataan vaihtelevasti koko vartalon lihaksia. Vastuksena käytetään omaa kehoa ja kevyitä lisäpainoja. Tunti päättyy venyttelyyn. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Välineet: jumppamatto, käsipainot, kuminauha.

Virtuaalitunti™ Lady Jooga

Jooga on dynaaminen länsimaiseen Astanga-joogaan perustuva tunti, jossa liikkeet sulautetaan yhteen hengityksen avulla. Tunti huoltaa kehoa ja mieltä. Voimistaa ja vahvistaa kehoa sekä parantaa keskittymiskykyä. Tunnille voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta joogasta. Rauhallista ja rentouttavaa. Välineet: joogamatto tai jumppamatto.

Virtuaalitunti™ Muokkaus

Hauskalla ja vaihtelevalla tavalla kehität tehokkaasti lihaskuntoa, kestävyyttä ja hapenottokykyä. Aerobiset ja lihaskunto osuudet vaihtelevat n. 6 min. jaksoissa. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä, kiinteyttävä. Välineet: Step-lauta, tanko ja kiekot, käsipainot, kuminauha, jumppamatto.

Virtuaalitunti™ NiskaHartiatSelkä

Tunti on kokonaisuus, joka vahvistaa, venyttää ja rentouttaa. Vahvistavat liikkeet pohjautuvat pilatekseen, joogaan tai kuntojumppaan. Lisäksi venytetään ja avataan kireyksiä aktiivisilla avaavilla liikkeillä. Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto ja Theraband tuubi/jumppakuminauha

Virtuaalitunti™ Pilates

Pilates-harjoittelua kehon huoltamiseen. Pilateksen avulla vapautat kehosi kireyksistä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ ReidetVatsaPakarat

R reidet, V vatsa, P pakarat. Tunti keskittyy kehon suuriin lihasryhmiin. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei olisi kokemusta ryhmäliikunnasta. Tunnilla ei ole askellusta ja liikkeet ovat helppoja ja turvallisia. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Välineet: jumppamatto.

Virtuaalitunti™ Sisäpyöräily

Sisäpyöräily on hauskaa ja tehokasta. Perustunti, jossa hiki otetaan pintaan vauhdikkailla jaksoilla ja vastuksilla. Sisäpyöräilyssä polkutekniikat ovat turvallisia ja tunnin rakenne sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle. Tunnin alussa opastus pyörän säätämiseen. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Välineet: sisäpyöräilypyörä.

Virtuaalitunti™ Squeeze 4Venus

Tällä tunnilla saat lantionpohjalihaksesi huippukuntoon yhdistettynä tehokkaaseen koko kehon treeniin. Tunti sopii kaikille naisille. Bailamaman 4Venus -tunti on valittu myös vuoden liikuntatuotteeksi.

Virtuaalitunti™ Teho

Toiminnallista harjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Liikkeiden vaikuttavuutta voi säädellä henkilökohtaisen jaksamisen mukaan vaihtoehdoilla tai lisäpainoilla. Teho ei ole jumppaa, Teho on treeniä. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: tanko, painokiekot, step-lauta, jumppamatto

Virtuaalitunti™ Venyttely

Perusvenyttelyä rauhallisessa ja miellyttävässä tunnelmassa. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venyttelyyn, parannetaan lihaksien aineenvaihduntaa ja lisätään liikkuvuutta. Rauhallista ja rentouttavaa. Välineet: jumppamatto.

Zumba®

Kaloreita kuluttava tanssitunti, joka on tehokas, hauska ja mukaansatempaava.

Test