Mikkeli

ma–to 9.30–12 ja 16–19
pe–la 9.30–12
Avainkortilla päivittäin 5–23

RYHTI

Valmennuksessa parannat ryhtiäsi ja lisäät liikkuvuuttasi personal trainerimme johdolla ja oman pienryhmän tuella. Valmennuksessa opit parantamaan asentotottumuksiasi sekä saat käyttöösi simppeleitä täsmäharjoitteita parantaaksesi keskivartalon hallintaa sekä ylävartalon ja alaraajojen voimaa. Ryhmässä opitaan myös innostavia ja tehokkaita liikkuvuusharjoitteita.

  • tiistaisin 14.1.2020 alkaen klo 18–19
    • tapaamiset sovitaan viikoittain yhdessä ryhmän kanssa, joten sopii myös vuorotyöläisille
  • kesto 3 kk
  • 12 tapaamista
  • hinta 79 €/kk/hlö
  • enimmäisosallistujamäärä 10 henkilöä
  • valmentaja Niina Haikonen
  • lisätiedot niina.haikonen@ladyline.fi / 050 538 2883

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan

Osta lahjakortti!