ma, ke ja pe 9.30–12
ti 9.30–12
ma 16–19
ti–ke 16–18
to 9.30–16.30
Kulkuavaimella päivittäin klo 4–24

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja, joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Heli Veteli

Heli Veteli

Koulutus

Personal Trainer (Trainer4You/EHFA), Fitnessvalmentaja (Suomen fitnessurheilu ry), Voimavalmentaja (Trainer4You), Ravintovalmentaja (Trainer4You), Kuntosalivalmentaja (Trainer4You), Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You), Ilmajooga-ohjaaja, FasciaMethod-ohjaaja, Painonnoston ohjaaja

Erityisosaaminen

Kuntosalivalmennus, painonnoston ohjaus, voima- ja fysiikkavalmennus, kehonmuokkaus, painonhallinta, fitness-kisavalmennus

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Asiakaspaikat täynnä

Team LadyLine vastuuvalmentaja
Suomen Fitnessurheilu ry:n 2-tason fitnessvalmentaja
Valmennettavat lajit: bikini fitness, wellness fitness ja body fitness

Valmentajana olen ammattimainen ja haluan kehittää valmennusosaamistani jatkuvasti. Haluan valmentaa yksilöllisesti ja tasapuolisesti urheilijoita sekä harrastajia kohti tavoitteitaan. Valmennukseni on laadukasta, tutkittuun tietoon pohjaavaa, urheilijan kanssa yhdessä toimien. Olen toiminut personal trainerina vuodesta 2016 saakka. Kuntosali on kuulunut harrastuksiini aina 90-luvun alusta saakka ja viime vuosina siitä on tullut oikeastaan intohimoni. Tykkään tekniikkavalmentamisesta ja näin ollen pääset kanssani harjoittelemaan oikeita liiketekniikoita, niin perusliikkeissä kuin vaikka rinnallevedossa.

Tuuli Vauhkonen

Tuuli Vauhkonen

Koulutus

FAF Personal Trainer
Trainer4You Painonhallinnan asiantuntija.
Trainer4You Palautumisen asiantuntija.
FAF Spinning-ohjaaja

Erityisosaaminen

Elämäntapamuutokset, painonpudotus, kuntosaliharjoittelu ja toiminnallinen harjoittelu

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Valmentajana olen kannustava ja motivoiva, mutta tarpeen tullen myös tiukka. Kuntosaliharjoittelu on kuulunut omiin harrastuksiini n 20 vuotta, viime vuodet olen harrastanut crossfittiä. Parhaimmillaan liikunta antaa paljon enemmän kuin ottaa, vaikka aloitus hankalaa onkin. Tätä kohden haluan kannustaa myös asiakkaitani.

Niina Haikonen

Niina Haikonen

Koulutus

Trainer4You Personal Trainer

Erityisosaaminen

Elämäntapamuutokset, painonpudotus, terveysliikunta sekä liikunta raskausaikana ja synnytyksen jälkeen

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Olen Niina, vuonna -90 syntynyt iloinen ja välittävä personal trainer. Oma suhteeni liikuntaan on ollut alkuun kivikkoinen, ja tiedänkin kokemuksesta miten haastavaa on saada liikunta ja terveelliset elämäntavat osaksi hektistä arkea ja tasapainotella työn, harrastuksien ja riittävän levon välillä. Tapojen muuttaminen ei ole helppoa, mutta kun lähdemme liikkeelle pienin askelin, muutos tapahtuu kuin huomaamatta. Tarvitsetpa apua täydelliseen elämäntaparemonttiin tai vain hienosäätöön, ota epäröimättä yhteyttä niin etsitään yhdessä ne juuri sinulle sopivimmat tavat toimia ja kehittyä. Lähdetään yhdessä kohti energisempää elämää - olen täällä sinua varten!

Ida Raekorpi

Ida Raekorpi

Koulutus

Liikuntaneuvoja (AT)
Personal trainer (Suomen urheiluopistot)
Kuntosalivalmentaja (NHA) 
Painonnoston ohjaaja (PNOK1, SPNL)

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Miä oon Ida. Sopivasti savolainen liikuntaneuvoja, personal trainer ja kuntosalivalmentaja. Erityisosaamiseeni kuulu mm. voimaharjoittelu, kehonmuokkaus, toiminnallinenharjoittelu, elämäntapamuutokset sekä ravintovalmennus. Olit sitten aloittelija tai kokeneempi urheilija, voimme lähteä yhdessä tekemään töitä tavoitteiden saavuttamiseksi. Tarjoan yksilöllistä, tehokasta ja tavoitteellista valmennusta turvallisuudesta tai tekniikasta tinkimättä. Koen tärkeäksi avoimuuden ja luottamuksen asiakkaan ja valmentajan välillä; näin saadaan aikaan kestävä, tuloksia tuottava yhteistyö. Olen valmentajana huumorintajuinen ja ymmärtäväinen, mutta myös tarkka ja vaativa. Kokemuksen kautta olen oppinut, että järkevällä ja tehokkaalla suunnitelmalla voidaan saada liikunnan ja hyvinvoinnin kannalta merkittäviä tuloksia aikaan. Laatu korvaa määrän! Nykäise reippaasti hihasta, niin tuumataan tulevaa!

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.